Ponta. Klaus Iohannis mai are acest obiectiv

Victor Ponta crede că președintele Klaus Iohannis mai are un obiectiv politic, iar acesta nu ar avea legătură cu PNL, pe care nu îl mai interesează. O boală veche de care nu scapă nici Iohannis, este de părere Ponta. Înaintea împlinirii acestui deziderat politic, Iohannis ar mai avea însă vizite de făcut, o aluzie ironică la deplasările președinteleui Klaus Iohannis cu avioane de lux, care au încins internetul.

”Cred că domnul Iohannis, deocamdată, mai are vizite de făcut, cred că are un singur obiectiv – cine rămâne în urma domniei sale, asta e o boală veche la politicieni, nu doar la cei din România. Să-i pună ei pe urmași. Cred că domnul Iohannis mai are acest obiectiv, nu cred că îl interesează PNL, cred că vrea să fie Nicolae Ciucă la președinte”, spune Victor Ponta la un post Tv.

Și ”votatul” ce spune? Care votat, că nici nu există…

Dar trebuie să vrea și votantul și după cum arată absolut toate sondajele, în turul doi va fi candidatul PSD cu candidatul AUR, că se schimbă ceva până atunci, se poate schimba într-un singur fel: PNL să guverneze extraordinar de bine, dar dacă te opui la pensii, ce electorat să câștigi”, conchide Pota.

Iohannis, pe picior mare și în Africa: Așa arată avionul privat

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

 1. Cum sa pui pe postul in care sa aperi oamenii pe unul care s-a pregatit toata viata sa omoare oameni ? Tuasu gheneral a servit patria tot timpul … la popota !

 2. Dottore Pontache a uitat cum l-au lucrat în foi de vitZă Li🌈icii și birocratZii neo-marxiști de la Bruxelles.
  Ești o conservă SIE expirată, PisicutZ !
  măRog…😜

 3. Ezact asta e marea grijă a domnului Iohannis, cum să-și succeadă sieși. Că parcă nu există soft și servicii… de mentenanță a softului.

 4. Ponta se viseaza presedinte? Doamne fereste-ne!!
  Votati doar oameni care nu au avut nici o legatura cu mafia politica! Cotidianul sa mai publice si nume de romani gospodari, de profesionisti! Unde-i proiectul de tara Romania cetatenilor? Daca spuneati drept, atunci sa vedem nume de romani care fac treaba, fermieri, primari, oameni de afaceri, ingineri! Exista! De ce nu-i promovati printr-un jurnalism angajat?

 5. MARE MAGAR ESTI DACA NU-TI ESTE RUSINE DE BIOGRAFIA TA …… ca nici nu stii ce natie esti,,,si pe unde ai umblat ca sa fii recuperat retardatule……Italia, Turcia etc…..

 6. Victor Ponta le sta in gat la nazistii ”PIPI beau”Bai nazi …Ponta fata de voi care sunteti patati inca de la infiintarea voastra de partid nazi nu a fost nicio secunda contra romaniei si a poporului romanVoi ati ucis 11000 de romanasi bai alogeni nebuni !De ce nu explicati ce voiati de la oamenii aceia pe care i-ati ucisCand auziti de ei taceti cum taceti si la furtul actual ,,furtul secolului’ al celor 20 de miliarde de euro Ati facut gaura imensa din furtul banilor imprumutati de voi in numele nostru ,al romanilor adevarati Sefutul vostru ,alogenul suprem a delapidat tara cu evaziunea facuta din inchirierea unui bun furat ,hot imputit Acuma tace chitic cum fac toti hotii ordinari Pana nu iesim in strada sa va casapim impreuna cu minerii nu va linistiti hotilor scarbosi Maimutzelor zbarcite!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.