Popescu: Fotbalul poate intra în normalitate 

Fostul jucător al echipei naţionale de fotbal, Gică Popescu, consideră că fotbalul românesc poate intra în normalitate odată cu alegerea lui Ionuţ Lupescu în funcţia de preşedinte al FRF, fiind un moment de răscruce deoarece alegerea va fi între un manager sportiv şi un manager cu viziuni politice.

Gică Popescu a declarat, luni, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că Ionuţ Lupescu a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tututor membrilor FRF care vor merge la vot în 18 aprilie.

„Ne bucurăm că Ionuţ Lupescu a decis să intre în competiţia pentru şefia FRF pentru că fotbalul poate intra în normalitate odată cu alegerea lui Ionuţ dacă acest lucru se va întâmpla, şi eu sper să se întâmple, astfel încât lucrurile să se mai facă şi normal la noi.

Mai sunt două zile, Ionuţ a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tututor membrilor care vor merge la vot în 18 aprilie. Alegerile de la FRF trebuie să fie un moment de răscruce al fotbalului românesc, pentru că există posibilitatea să se aleagă dintre un manager sportiv şi un manager cu viziuni politice, care are un trecut politic şi nicidecum unul fotbalistic.

Cred că fotbalul românesc merită un preşedinte mai bun. Este o posibilitate extraordinară ca membrii Generaţiei de Aur, care au făcut performanţă pe teren, să facă şi la nivel administrativ”, a spus Popescu.

Potrivit acestuia, mulţi dintre membrii FRF îl ştiau pe Ionuţ Lupescu ca fotbalist, iar acum au avut posibilitatea să vadă şi viziunea lui managerială după cei 6 ani petrecuţi la UEFA.

Pentru funcţia de preşedinte al FRF candidează actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, şi fostul jucător Ionuţ Lupescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Sincer nu m-a dat pe spate Ionut Lupescu cu ce vrea sa faca el pentru binele fotbalului din ROMANIA, s.a.m.d. ! La intrebarile lui Burleanu legat de implicarea firmelor sotiei in socoteala FRF cand era angajatul lui Mircea Sandu Presedinte FRF, a balbait-o ( ca nu a facut profit, ca vine cu cele 12-13 facturi si le arata moderatorului … vrajeli ieftine! ), identic si la fel despre demisa sa, cred ca a mintit ca si-a dat demisia de la UEFA, cand el este in concediu fara plata( asa cum afirma scris cei de la forul respectiv), ce il durea gura sa spuna adevarul, ca daca nu castiga se intoarce la treaba lui la UEFA ! Sincer nu cred ca fotbalul isi revine in tara asta, indiferent cine este Presedinte FRF: Burleanu, Lupescu sau Puscas, toti au asa o prezentare duplicitara in perceptia mea de simplu codicar, lefegiu, care te pun pe ganduri, toti sunt parte a unor fenomene care se intampla unde se manevreaza bani si nu putini bani ! Vezi meciurile dintre echipele Steaua-Viitorul si cel de aseara Viitorul-CFR si nu sunt singurele meciuri care pun semne de intreabare asupra desfasurarii lor intr-un mod care sa nu nasca suspiciuni si ma refer la cum si-a aparat Viitorul sansele in meciurile astea, pierdute ambele meciuri cu scorul de 2-1 in detrimentul adversarelor ! Cred ca democratia originala in sos slinos de capitalism de cumetrie in care baltim de 29 de ani se manifesta cu abnegatie si in fotbal! p.s.- m-am uitat la ce a insemnat circul pe statdionul National cu confruntarea din Liga 4 a celor doua echipe, las la o parte scandalul, pagubele materiale, repet circul total la care am fost obligati sa fim martori, ma uitam cu oarece sa spunem curiozitate la ” tenul ”lui: Iovan, Bumbescu, Lacatus, Pancu si cred ca asta spune tot … !

  2. acum patru ani, a câştigat veve( şi asociaţii); anul ăsta a câştigat nea livache…oricum, fotbalul românesc nu mai există…

  3. vot politic, dragnea îl vrea pe lupescu, aşa că zburleanu o să iasă pe uşa din dos şi cu 2-3 dosare penale de gât, că le merită…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.