Primarul Pandele își apără consoarta

N-avea cum să nu iasă cu declarații în scandalul momentului și primarul din Voluntari, Florentin Pandele. Doar că, deși este edil chiar în localitatea în care erau azilurile groazei, Pandele s-a pronunțat prea puțin în acest caz, și mai mult i-a luat apărarea soției. Astfel, într-o intervenție la Digi24, el a acuzat chiar acest post tv  că „face tot posibilul să o decimeze pe Gabriela Firea”.  

Firea, speriată de Azilul groazei

Iată cîteva dintre declarațiile lui Florentin Pandele:

„Este o anchetă în curs a DIICOT, știu ce am citit în presă. Nu avem explicatii, nimeni nu se poate exonera (…), dar dacă astfel de azile ale groazei, cum le-ați numit, se găsesc doar în Voluntari, înseamnă că România este salvată”, a spus Pandele, care și-a început ironic intervenția.

Mac-mac, Gabriela Firea-

„Eram plecat (n.red: în momentul descinderilor). M-am întors și am avut impresia că au intrat rușii peste noi (…) Mașini, salvări…un spectacol foarte bine regizat”.

„Am fost decimați la emisiunea domnului Prelipceanu. Gabriela, sora Gabrielei, asitenta Gabrielei. L-am sunat de 20 ori pe domnul Prelipceanu pentru a-mi da drept la replică (…)

Gabriela Firea a intrat și în gura Bisericii

„Nu e vina primarului ce se întâmplă într-un cămin privat unde nu avem atribuții de control. Nu am știut și nu aveam cum să intrăm acolo, bunul Dumnezeu îmi e martor. Sunt un om sensibil (…)“

„Sora Gabrielei Firea este șef serviciu și se ocupă de programul educațional pentru copii, nu de cămine de bătrâni. Totul este regizat ca să fie un spectacol pentru îngroparea Gabrielei Firea. USR este răul României”.

Gabriela Firea: Sunt vinovată că exist?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

24 de Comentarii

 1. pandele, mai cumpară mă niste pandantive anticovid(antiprosteală) ,de 25000 de euroi/buc, poate asa deepstate vă iartă

 2. Decimare: unu (una din zece). Asa erau pedepsiti legionarii romani in cazuri de indisciplina sau lipsa de combativitate . Asezati in formatie se facea numaratoarea si fiecare al zece-lea era pedepsit. Chestia cu decimarea consoartei tine de cultura generala. A spus-o ca primaru’

 3. Șatra de la ciuma roșie:cumetrie curată:soră..prietene de furtișag.Șoldoveanca știa foarte bine ce se întîmplă ,interesele de cumetrie a ciumei roși acuma sau văzut !

 4. Atacurile acestea fara sens nu pot decat s-o victimize ! Ce scoala de ziaristica ati facut voi sau faceti intentionat ? Cornele, mai bine asculti, decat sa cenzurezi ca utecistul tau.

 5. SA MORI TU CA VOI NU STIATI CE SE INTAMPLA IN AZILELE DIN VOLUNTARI? SE SPUNE CA UNORA DIN PACIENTI LI S-AU LUAT CASELE PENTRU CONFORTUL OFERIT? CRESTINI SUNTETI VOI?! DA DOAMNE SA NU PUTETI INGROPA HOTIA ASTA ! NU AVETI MAMA, NU AVETI TATA SI NICI PATRIE ADORATA! DUMNEZEU NU VA LASA FAPTA ASTA NEPEDEPSITA. AMIN

 6. Mă mir că încă trăiesc aceste lături ale societății…
  Rușine Iohannis!…dacă aveai sânge în instalații acum acești criminali erau de mult amintire!…
  Rușine PSD!…v-a făcut de râs nenorocita din voluntari…Demisia!…pușcăria…!..

 7. Cumva „Redactia Cotidianul” a inceput CAMPANIA ANTI-Gabriela Firea!.??….pentru alegerile de la anu.

 8. Huuo (editat)bruna! (editat) nu a auzit, nu a văzut! Numai mafioți în vârf!

 9. Nu are de ce să o apere, firea nu are nicio calitate in acest caz. Că acum se pun în practică metodele stalinisto-#rezistente de distrugere a adversarilor politici, este altă treabă. S-a uitat cazul Piedone care tocmai a fost achitat in cazul colectiv, făcând pușcărie degeaba?

 10. Aproape toți oamenii, din toate epocile sunt sugestibili hipnotic. Credințele lor sunt convingeri induse si conditionari atasate. Autoritățile corespunzătoare au avut totdeauna grijă ca credința potrivită să fie indusă, iar oamenii au crezut/cred în mod corespunzător. Televiziunea omniprezentă, care este atât de comună în viața noastra, este folosită foarte mult pentru a manipula sclavii controlați mental, control bazat pe traume. Testele Krugman au arătat că privitorii la TV iși folosesc emisfera cerebrala dreapta de 2 ori mai mult decât cea stânga și elibereaza beta-endorfine în creier. Cu alte cuvinte, vizionarea la TV antrenează mintea să intre într-o stare alterată, pe ciclul alfa. Dacă un cadru negru gol este interpus la fiecare 32 de cadre într-un show, se creează o pulsație de 45 de bătăi/minut care pune o persoană într-o transă hipnotică. Concentrându-se în primul rând pe narco-hipnoză, proiectele MKULTRA, MKDELTA, MKNAOMI, MKSEARCH (MK fiind înțeles ca fiind Mind Kontrol), BLUEBIRD, ARTICHOKE și CHATTER aveau ca scop principal al acestor programe și al programelor asociate dezvoltarea unui asasin „programabil” de încredere iar cele secundare, se pretinde, au fost dezvoltarea unor noi metode de control social al populatiei generale. încercați un exercițiu mental din cartea „The Silva Mind Control Method”. Constă în a număra înapoi, în timp ce privesti în sus, în spatele pleoapelor închise, la un unghi de 20 de grade. Din anumite motive, această poziție a ochilor produce automat o stare Alfa în creier. Este interesant faptul că unele afișe și pozele cu Harry Potter îl înfățișează cu această poziție a ochilor. Guvernul din umbră vrea ca copiii de astăzi să fie în stare Alpha tot timpul?

 11. Cum e turcul si cadana…Cinismul specimenului e revoltator si aluzia la media care nu ar aborda aceste CRIME la nivel national e CUVANTUL DE ORDINE in Securitate pe aceasta spetza…De ce spun asta? AGENTA SOVIETICA ShoshoTroaca in loc sa o condamne pe Fierea care este mana dreapta a Mistrezului buzoian, mistretz pe care-l „haituieste” de cand Securitatea a lansat-o in politica, a tinut o „pledoarie marsava” de generalizare a starii de lucru, dar nu pentru ca in paralel cu INCRIMINAREA Fiarei sa se rezolve situatia la nivel national, ci pur si simplu ca sa o deculpabilizeze, culmea, fara sa-i pomeneasca numele! Mai mult, ShoshoTroaca A ACUZAT ROMANII ca au inchis ochii, i-a acuzat pe apartinatori, pe toata lumea, cu o marsavie scabroasa, numai pe Fiara si pe COMPLICELE NUPTIAL nu i-a acuzat, fapt ce-i tradeaza si astfel mizeria moral-caracteriala de purtatoare de cuvant a lui Rasputin in Romania!!!

 12. Extrem de mulți ‘Pilați’ în politichia autohtonă și toți doresc … a se spăla pe mâini ! Familia Pandele se dezice de persoane care până acum s-au aflat în preajma sa pentru că, nu-i așa, ‘apără-mă doamne de prieteni’ !

 13. fiinta. Plateste la greu, comentarii favorabile.
  Dar si in justitie, nu o fi coruptie 300%!
  Baaaa, va blestem sa le luati locul batranilor, baaa!
  A trebuit sa treaca 5 luni, pana s-a trezit politia!

 14. Atit ca primar al localitatii Voluntari ,cit si doamna Firea care raspunde de Ministerul Familiei ,erau obligati sa cunoasca situatia din aceste Camine unde erau torturati batrinii.Cei care au functii de conducere, trebuiesc sa raspunda pt. faptele celor care lucreaza in aceste sectoare ale lor.Daca o echipa de fotbal nu are rezultatele dorite, este imediat scos antrnorul.Asa ar trebuii procedat si in ministere sau primarii,conducatorii sint cei care trebuiesc sa raspunda pt.tot ce fac subalternii.

 15. Voi, asa zisii alesi sunteti mai rau decat fanariotii.La tine la Voluntari este doar un exemplu de Mafie.
  Din nefericire v-ati inhaitat cu clanurile interlope judetene, locale, in fiecare judet si este imposibil de a mai elibera institutiile statului de influenta acestora. Au penetrat in servicii, primarii, ministere si formeaza o mafie unica, hranita din taxele si impozitele celor ce muncesc cu adevarat. De cand au interlopii azile de batrani?

 16. Bre Charlie,

  Dom’le, credeam ca revii MAI LIMPEZIT dupa absenta, regretata de TOTI Commentacks … 🙂
  Da ! Da’ NU ne putem permite sa NU iti zicem sa iei ceva tablete …

  Faci CUM crezi, da’ NU esti pe Calea A Buna … 🙂

  Pe caldurile astea, sa mai si te infierbinti la Creierasul CIRIBOMFLEXERLUI in Asa un Hal, nu face bine.

  CINE na mai lumineaza pe Noi, ca se afla pe pan’tre Noi,. tot felul de Agenti Kominternisti Legendati, TOTI tragandu-se (Ideoologic, desigur) direeeect trotzdem din Trotzki ?

  Nu ne putem permite Asa o Pierdere … 🙂

 17. Bucurestiul este plin de amarati din astia si nu ii vede nimeni. La Universitate si Piata Unirii dorm pe unde apuca si se drogheaza. Populatia este inspaimantata iar zonele ultracentrale provoaca groaza.

 18. …sarmane fiinte…este datoria barbatului sa-si apere femeia…voi ori sunteti lgbt-isti, ori sunteti genul ” o bat preventiv”…chiar daca ar fi vinovata…sa presupunem ca sunteti insurati-nu de mai mult de 20 de ani, ca atunci voi ati inscena nasoale consoartei-si dama ar fi acuzaya de delapidare, sa spunem…ati observat cumva ca mancati mai bine de ceva timp, fara a sti ca a crescut vreo leafa…ati recunoaste asta?…bai, ipocritilor!…dar nu sunteti insurati, inca nu este legal pe cocioc…

 19. Un primar ales de niste nenoriciti din marginea Bucurestiului un infractor si o moldovean a care a practicat prostitutia de lux cind era tinara au ajuns pentru sclavii RO si prostimea care casca gura la presa si gunoaiele de programe TV La puscarie cu Firea si Pandele hoti si infractori

 20. Țopism de filme indiene , telenovele cu conspirații și asasinate , interesează pe cineva la ce condideaza firea după ce i s a făcut un minister că să conducă și ea ceva

 21. Să vorbească firea , Pandele e purtorul de cuvânt? Din azile se scot bani frumoși , majorotatea sunt administrate de personaje din psdnl, știe toată lumea

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.