Produs alimentar cu probleme la Lidl

Alertă alimentară la LIDL! Un produs periculos este retras de la vânzare deoarece poate conţine bucăţi de metal, precizează ANSVSA.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl din România, iar banii vor fi înapoiați fără să fie necesar bonul fiscal, se arată într-un comunicat emis de ANSVSA, în care se mai precizează și că:

Firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. informează despre retragerea de pe piață a unor stocuri din produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață.
Firma Merba B.V. și Lidl România își cer scuze pentru neplăceri“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. Scuze zâci? Vrem capete căzute; de scuze și de mulțanghiri avem podu’ plin, uăi!…

 2. Bă, oranjezîlor, dacă ați „scăpat” șpan dă AUR în făină, nici o problemă! Dîn iel ne faceam dinț’ dă AUR, ca bulibașii înrudiț’ cu Billy Clinton, cu Lincoln
  https://juliecantrell.wordpress.com/2012/02/15/about-the-roma-which-american-president-has-romani-roots/
  șî Yul Brynner, sau cu Rita Hayworth, și-i înlocuim pă cei ce ni i-ați distrus!
  Da’ data viitoare să „scăpați” dîn greșeală în făină diamante
  https://www.quora.com/How-do-rappers-get-the-jewelry-in-their-teeth
  dă la tikiații lu’ $$oroș, dîn Amsterdam, hăja cu „Ajaks”……[Rumburak]

 3. Unde sau, care e tara fabricanta a acestui produs? Sa nu spuneți că Elveția, nu că cred sub nicio forma! Doar nemturia lucrează cu desăvârșire și atenție sporită la produsele pentru export per calitate cantitativ canci.

 4. Daca contin soroabe M3 si M4 le cumpar eu pe toate. Vreau sa fac un aparat ptr compresat apa incompresibila a Dunarii.

 5. @ „parere…”, 22 feb. 2024 la 17:20
  „Unde sau, care e tara fabricanta a acestui produs?”
  Bă, dobi’, wallakh analfabet-funcțional ca dă fiecare dată, scrie clar în articol: „Firma producătoare olandeză”!
  „Dăcît” că pă lîngă complimentu’ ce țî l-am andri$$att mai-sus, ai cîștigat șî un meritt ye$$cepțîonall: m-ai făcut să citesc mai atent articolu’, șî mi-am dat-s’ama că firma-i MOROCCANĂ, că „Merba”-i nume arrăbesk……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.