RATB, anunț privind trei linii de autobuze

RATB a anunţat, vineri, că va reorganiza liniile de autobuze 102 şi 202, schimbările urmând să intre în vigoare de luni, 24 octombrie.

„Pentru îmbunătăţirea transportului călătorilor din partea de sud-est a oraşului, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va reorganiza liniile de autobuze 102 şi 202, începând cu data de 24.10.2016. În urma monitorizării fluxurilor de călători, precum şi a unor noi determinări în privinţa necesităţii de deplasare a călătorilor pe traseele deservite de liniile de autobuze 102 şi 202, RATB a decis reorganizarea acestor linii”, precizează regia într-un comunicat,

Astfel, linia 102 va reveni pe traseul tradiţional şi va funcţiona între actualul capăt de linie „Gara Progresul” şi noul terminal „Basarabia”, pe Şos. Giurgiului, Str. Luică, Str. Turnu Măgurele, Str. Serg. Ion Iriceanu, Sos. Vitan Bârzeşti, Cal. Vitan, Bd. Energeticienilor, Str. Fizicienilor, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Constantin Brancuşi, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, cu întoarcere pe Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Bd. Nicolae Grigorescu, apoi pe traseul de ducere.

Linia 202 va funcționa de la terminalul ,,Cora Pantelimon” pe Şos. Dudesti-Pantelimon, Şos. Gării Căţelu, Şos. Pantelimon, Şos. Vergului, Şos. Morarilor, Bd. Basarabia, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Constantin Brancuşi, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, cu întoarcere pe Şos. Morarilor, Şos. Vergului, Şos. Pantelimon, terminalul ,,Cora Pantelimon.

De asemenea, linia de autobuze 227 va fi prelungită până la „Cartier Confort Urban”. Autobuzele vor circula între „Depoul Alexandria” şi intersecţia Strada Pucheni/Strada Teodor Mazilu, apoi pe un traseu modificat pe Strada Pucheni, Şoseaua Sălaj, terminalul „Cartier Confort Urban”, cu întoarcere pe Şoseaua Sălaj, Strada Munţii Carpaţi, de unde reintră pe traseul actual.

Pe traseul prelungit, autobuzele vor opri în noile staţii „Teodor Mazilu”, „Piaţa Pucheni” şi „Confort Urban” pe Strada Pucheni, „Cartier Confort Urban” pe Şoseaua Sălaj, respectiv „Piaţa Pucheni” pe Strada Munţii Carpaţi. Potrivit reprezentanţilor RATB, măsura a fost luată ca urmare a numeroaselor solicitări ale locuitorilor din Cartierul Confort Urban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.