AUR s-a dus peste STS

Fraudarea alegerilor prin vot multiplu este „aproape imposibilă”. Aceasta este asigurarea primită de reprezentanții AUR de la STS.

Mai mulţi membri şi susţinători AUR au organizat vineri un miting de protest în faţa sediului STS pentru a atrage atenţia cu privire la „necesitatea organizării unor alegeri corecte, nu trucate”.

Participanţii la miting au purtat pancarte pe care scria „Nu cedăm, AUR votăm”, „Alegeri libere de sistem”, „Statul mafiot pune la cale complot”.

O delegaţie a protestanţilor din care a făcut parte deputatul AUR Adrian Axinia a fost primită la discuţii de conducerea STS.

Am avut o discuţie foarte interesantă cu conducerea STS, pentru că, prin prisma evenimentelor care au avut loc zilele acestea, noi credem că se creează o fraudare masivă a votului şi reţinerea colegilor noştri a venit ca o perdea de fum ca să ne ţină pe noi ocupaţi în momentul în care cei de la PSD şi PNL vot frauda votul. De aceea, am venit la STS să înţelegem cum funcţionează. Felicităm modul în care am fost primiţi, am fost primiţi de conducerea STS foarte profesionist, au explicat tehnic că este aproape imposibil un vot multiplu. De asemenea, ni s-a oferit posibilitatea să avem un membru AUR în echipa tehnică care poate să verifice în timp real ce se întâmplă şi dacă apare vreo suspiciune de fraudă în vreo localitate acest lucru să ne poată fi semnalat„, a afirmat Axinia, după întâlnire.

El a amintit că nouă dintre colegii săi au fost reţinuţi de Poliţie în urmă cu două zile, „într-un mod total ilegal”, fără mandat de arestare, deşi erau citaţi ca martori fără nicio acuzaţie asupra lor.

„Au fost luaţi de Poliţie, percheziţionaţi şi telefoanele le-au fost luate. Totul într-o operaţiune de intimidare şi, ţinând cont că toţi colegii care au fost reţinuţi făceau parte din echipa de organizare a acestei campanii electorale, gândul ne duce, repet, că este doar o perdea de fum pentru a se încerca o fraudare masivă a votului pe 9 iunie. De aceea, am ajuns astăzi, aici, la STS. Domnii de aici ne-au răspuns la toate întrebările. Din fericire, se pare că sistemul funcţionează foarte bine. O să avem şi noi un membru AUR în echipa tehnică care poate să supravegheze tot procesul acesta electoral chiar din cadrul STS şi nu ne rămâne decât să stăm în continuare vigilenţi”, a subliniat deputatul AUR

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

20 de Comentarii

 1. Al treilea alineat din articol: o delegație a protestatarilor, nu „a protestanților”!!….

 2. dar ramane o emigma de ce tinerii frumosi si liberi au fost filmati, cotrobaind prin sacii de vot si purtand rucsace in sectorul I?
  Ceea ce s-a intamplat la sectorul I este izolat sau este generalizat? Cine garanteaza corectitudinea alegerilor? Nu ar trebui incarcate pe FB si/sau alte retele toate procesele verbale? Ca oricine sa poata verifica ”numaratoarea”…
  Nu folosesc retelele de socializare, dar asa orice partid poate avea acces si verifica daca sunt Clotilde si cat de multe?

 3. Unul a multiplicat 55 de buletine si a scos bani din bănci ! Vedeti sa nu va fasifice buletinele !

 4. au fost sa ia notite, sa bea o cafea, sa-si faca poze, sa…
  Oare de ce?

 5. Ei, dacã-i APROAPE (?!?!) imposibil, m-am mai linistit. Acuma, cam cât inseamnã acest „aproape” in procente? 10, 20, 30%? Nu de alta, dar cu ani in urmă, cu acelasi principiu, unii au fost „aproape” presedinti!

 6. O delegaţie a protestanţilor–corect-= protestatarilor.PROTESTANȚII ȘI NEOPROTESTANȚII NU DEMONSTREZĂ !(iar dacă ar face-o -sigur ar face-o pentru „globaliști”!

 7. Deja au pornit banda cu furatul. Pentru că peste 50% cât striga ei ca iau nu vor lua. Și atunci…..au fost furați. Și uite asa își fac ieșirea din scena.

 8. …asa pier naivii…eu as fi intrebat despre cei peste 19 milioane votanti, in conditiile in care mai suntem mai putini de-atat…nu mai conteaza, mai sunt putine ore, vedem ce va fi…

 9. Pot sa spuna orice, o data ce datele sunt procesate de un program numai programatorul stie ce si cum le aduna acolo. Un observator de acolo nu are ce verifica, ca nu traieste inauntrul procesorului

 10. Deci AUR a picat deja de fraier. V-au spus „mergeti acasa si fiti linistiti ca STS are grija are un soft care detecteaza votul dublu si face beep-beep!”. Bravo, si io ii cred! Dar ce facem cu pixul ala care face din 55% Ponta 47% si iese Iohannis? Sau cu ala care face din „Mihaela dragostea mea” , Mihaela m-au pacalit noaptea la Paris!”

 11. O mizerie seteseul asta. Sub masca inteligenților de la STS s-au făcut cele mai mari furaciuni,la voturi. Evident la indicațiile altora și sincron cu rezultatele sondajelor. Iaca așa se prostește un popor întreg. Și voi ați pus botul că STS va asigura că totul e aproape sigur. Nu fiți fraieri.

 12. Vot masiv SOS, singura alternativă reală ,dacă vrem o Românie suverană,restul sunt glume proaste , trădători de țară care ne-au jegmanit 34 de ani ,despre ong usr și alte ONG-uri sorosiste , îmi este greața efectiv să vb

 13. Suntem pe in punctul când democrația ,este înghițiră de înaltă teologie dirijată de câțiva băieți șmecheri și care se întoarce împotriva omului

 14. O delegaţie a ”protestanţilor” … Doamne, apără și păzește!!!

 15. Bravo AUR! Singurul partid care lupta pentru democratia din Romania!

 16. Apasă băieții pe buton si mai trec 250000 de voturi la … Comasați! mai apasă și a doua oară, mai trec 250000 de voturi la comasați!! important e de câte ori apasă pe buton… credeți că degeaba suntem 19.000.000 de cetățeni din care… 18.000.000 cu drept de vot! ha! ha! ha!

 17. fraudarea nu se face in sectiile de votare, ci la centralizarea pe tara a datelor; cat despre numaratorile paralele facute de partide, fix pix, vor fi ignorate batjocoritor

 18. fraudare masivă?

  -BOICOT VOT!

  nu recomandam blocajul activ
  cu altceva decat cu blesteme:
  -praful sa se aleaga!

 19. „Mai mulţi membri şi susţinători AUR au organizat vineri un miting de protest”

  Din seria: multi am fost, putini am ramas sau atatia suntem, atata putem ! Mai nou, Simion doarme la procuratura, ca acolo e curent la priza sa-si incarce telefonul si curge apa calda la robinet.

 20. Astia din AUR sunt poeti ca si fratii din USR. I-au prostit securistii cand i-au aiurit cu votul cica multiplu. Dar despre metodele lor de succes nu le-au povestit nimic acelor berbeci.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.