Rică Răducanu, supărat, nu-i vine să creadă. „Eu i-am crescut”

Rică Răducanu (78 de ani), fostul mare portar al echipei Rapid, s-a declarat foarte supărat și nu-i vine să creadă că nu a fost invitat la meciul de adio al Generației de Aur.

„Eu i-am crescut pe ăia, începând cu Stelea, eu l-am susținut, așa a fost treaba. Pe Prunea tot așa mă duceam să îi pun o vorbă bună la antrenori ca să îl ia. Nu m-a căutat și pe mine nimeni ca să mă duc acolo.

Trebuia să fiu acolo, meritam, sunt foarte supărat, nici nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva că de ce nu l-am sunat pe Gică Popescu, ca să mă invite. Păi, cum așa? Eu îl respect, eu îi ziceam Superman, că dădea gol cu capul, cu piciorul, din unghiuri dificile.

Dintre cei mai mari fotbaliști ai României eu îi numesc pe Gică Hagi, Gică Popescu și pe Miodrag Belodedici. Dar noi am avut mari fotbaliști, nu am dus lipsă de talente, au jucat și în străinătate. A fost o Generație de Aur.

 

Cu unii dintre ei am petrecut la o bere, cu gagicile, și uite că acum nu mă mai bagă în seamă. M-au uitat acasă, credeau că îi eclipsez?

Eu și Dobrin am fost, cândva, răsfățații televiziunilor și ai ziariștilor și poate că toate camerele ar fi fost pe mine, pentru interviuri, și de data asta. Cândva, însă, nu exista eveniment fără mine”, a declarat Rică Răducanu, pentru PlayTech Știri.

Generația de Aur – Legendele Lumii a fost meciul de adio al fotbaliștilor care au scris istorie pentru România la Campionatul Mondial din 1994. Partida a fost câștigată de tricolori cu 3-2.Meciul a avut loc sâmbătă, pe Arena Națională, în fața a peste 54.000 de spectatori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. trist si adevarata situatia de care vorbeste rica raducanu…este de fapt un derapaj al prezentului pe care-l traim…spune totul despre noi…nepasare ,vanitati,orgoli,si prostie…

 2. Ricane , nu fi suparat . Tu , Gascanul , Mopsu’,Dembo,Balaci ,Gyorfi,Voinea , Satmareanu , Nunweillerii,etc ati fost chiar de aur. Gugustiucii astia s-au trezit cu numele voastre in gura si probabil s-au speriat. Multumim pentru tot ce ati facut , incintindu-ne cu meciuri de fotbal superbe. Le-a fost frica sa nu-i umbriti , desi au crescut la umbra voastra .

 3. are dreptate. ne-a calificat el si dobrin la guadalajara unde a jucat 20 minute, iar dobrin trebuia comemorat langa didi prodan.

 4. Păcat că Tamango s-a simțit ofensat, dar sigur nu a fost nimic intenționat. Organizatorii trebuiau să se gândească şi la asta, dar nu e uşor să faci un astfel de eveniment şi le-a scăpat.

 5. Intradevar daca Raducanu nu a fost invitat sa participe ,este o mare greseala din partea organizatorilor.Sint convins ca acesti organizatori au fost din generatia tinara ,care nu stiu nici macar cum ii cheama pe ei ,dar sa mai stie cine a fost Raducanu.

 6. Nu au fost însă uitați de organizatori pușcăriașii Becali, hamsarii, vameșii de fotbaliști…
  gloria fotbalului nostru spre-a o face de ocară…
  Penibil!

 7. Trebuia să-și ia un bilet și să stea printre microbiști, d’al dracu…, la peluză !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.