Rodica Stănoiu: Băsescu este un animal politic desăvârşit

Rodica Stanoiu, fostul ministru PSD al Justitiei, a declarat ca presedintele Traian Basescu este un „animal politic desavarsit”.Are retrageri tactice, intotdeauna, este un animal politic desavarsit, a spus Stanoiu despre Basescu.

Fostul ministru al Justitiei a adaugat ca, in opinia sa, romanii ar avea nevoie de un presedinte mai linistit, iar Ion Iliescu a fost un presedinte exemplar.

In mod categoric romanii au nevoie de un presedinte mai linistit. Ion Iliescu a fost un presedinte asa cum trebuie, exact presedintele de care a fost nevoie pentru momentele alea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.