Dată nouă pentru reuniunea „Un pas spre România cetățenilor”

Schimbare importantă în legătură cu reuniunea “Un pas spre România cetățenilor”. Datorită numărului mare de propuneri și opinii, și la solicitarea cetățenilor care vor să contribuie la promovarea platformei  evenimentul va avea loc pe data de 29 septembrie. Locul de desfășurare rămâne neschimbat.

Platforma „România cetățenilor”, adoptată la mijlocul lunii iunie 2023 și făcută cunoscută în “Cotidianul” și în alte publicații din țară sub titlul “România cetățenilor”, se bucură de adeziune și sprijin. Sunt multe propuneri de a realiza reuniuni de lucru în diferite locuri din țară.
Așa cum s-a anunțat, cetățenii care vor să contribuie la promovarea platformei se pot înscrie la adresa email romaniacetatenilor@cotidianul.ro. Înscrierile sunt deschise.

Cei care s-au înscris deja, dar și cei care se vor înscrie de acum înainte sunt invitați la reuniunea cu tema “Un pas spre România cetățenilor”. Evenimentul va avea loc în ziua de 29 septembrie 2023, orele 12, în sala Strata Gallery, din clădirea din str. Parângului nr.76, sectorul 1, București.

România cetățenilor

Cu acest prilej, se va realiza o reuniune de lucru în care participanții – inițiatori, aderenți și invitați speciali – își vor putea exprima opiniile și propunerile programatice și vor putea realiza un dialog asupra situației din țară și acțiunilor cetățenești care se impun. Reuniunea va adopta un cadru de existență al mișcării și va stabili calendarul de noi reuniuni în diferite părți ale țării precum  și următorii  pași.

În vederea bunei organizări, participanții sunt invitați să-și anunțe participarea la adresa menționată până în preziua reuniunii, inclusiv.

Grupul de inițiativă

“România cetățenilor”,

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

17 Comentarii

 1. ROMÂNIA CETĂȚENILOR VA FI POSIBILĂ NUMAI FĂRĂ ALOGENI PARAZȚI ÎN FUNCȚII PUBLICE !

 2. „Cei care s-au înscris deja”
  -asta cu inscrierea/circumcizia
  e chestie bolshevica.

 3. Mda..Ca să fii ”cetățean”, trebuie să fii om nomal, educat și cu bun simț,..nicidecum oportunist profitor..

 4. Sint inscris in toate …platformele baietilor de la Cluj! Nu puteam sa o ratez so pe asta E un foarte bun loc de reintalnire tovaraseasca, pt noi,fostii votanti ai lu petrov si iohanis, PDListi si PNListi Daca mai esti si ardelean, nu mai exista nici o indoiala ca esti cetatean.adica normal Din aceasta cauza, nu trebuie sa ii uitam si pe cetatenii apolitici coldea, ieri repeten, azi prof univ si doctor la UBB, pepiniera securicilor sau pe multmedaliata chiovesi ,puita tot acolo In consecinta va invitam pe platforma,la simpozioane si dezbateri, dragi cetateni dezamagiti de petrov si iohanis! In Bucale poate venii si useristii, ca s-asa noi penelisti il avem cansidat unic cu ei la primarie, pe imbatabilul nicusor Da, cu romania cetatenilor, a rasarit din nou soarele deasupra coloniei noastre dragi

 5. Make Romania Great Again – MRGA. O copie palidă… O platformă nouă care apare în prag de alegeri. Ciudat! De ce nu a apărut acum 2-3 ani? Cooperativa Ochiul și Timpanul

 6. Si statul Romania merge mai departe, dar merge prost.

 7. Trebuie chemați la judecată toți care au furat/sărăcit poporul in ultimii 40 de ani! Prejudiciile trebuie recuperate și date cetățenilor!

 8. Si dupa o judecata dreapta sa I tragem in teapa regulamentar dar mai ales traditional.

 9. „România cetățenilor”SRL :))
  Daca participa piperea mai iau haurareste de persoana sa,nu poti fi cu tuhasul in doua barci

 10. Cetatenii trebuie scosi afara, pe caldura si mangaiati pe cap: SA LI SE DEA DREPTATE ! Sa se dea, nu sa se faca sau vorbe, nu fapte ! Tuasii profi-utecisti sunt pregatiti pentru asta. Ii ajuta si Charlie.

 11. ‘ Trăim în Romănia …’, deci, o înițiativă sortită eșecului.

 12. Vorba aluia: un pas inainte si doi inapoi.

 13. Romania s-a nascut ca Gradina a Maicii Domnului si se stinge ca o speranta. Nu stiu daca se va mai putea schimba ceva in bine in acest secol sau mileniu pentru Romania si compatrioti pentru ca, deja e putred totul de atata furaciune prin lege si manevre vulnerabile pe intimidari.

 14. O chestie la mintea prostului..Cu astfel de isteți și organizatori nu ai nici un rezultat decât prostirea proștilor.. Toată lumea știe ce este de făcut. s-a zis, s-a promis, a recomandat și UE, a zis și licuriciul de vre-o câteva ori, deci se știe bre.. Ai de făcut reformele promise.. Ai de astupat găurile din ciur, unde bagi banii cu nemiluita pentru borfași..ca să te țină la putere centalizată. Deci parlament de 300, minister e doar șepte,.. regiuni administrativ teritoriale doae 16,.revoluționarii de scos din cârciumă și trimiși la lucru in agricultură..polițiștii de asemenea (sunt organele de șase ori mai multe decât pe vremea lui ceaușescu) și primarii doar două mandate consecutive..Simplu,.

 15. mafia, clanurile, acoperitii si gastile infractionale au grijă să pavoazeze drumul spre iad cu bune intenții, să se infiltreze , să facă de 34 de ani ROMÂNIA =EDUCATĂ, NORMALĂ, CURATĂ într-un stat esuatin care primul lucruru=presedintele suspendat si alegeri generale anticipate. jos politrucii cu gastile lor. meritrocratie,, profesionisti -patrioti, nu curve, nesatui si hoti. cu cine si pt cine???

 16. sa ghicesc: cetatean e si ngubu ori mahomed.
  schimbati numele. fiti sinceri. spuneti-i „Romania fara romani!”

 17. Ce nazbatie mai e si asta cu „Romania cetatenilor” ?! extrapoland, putem afirma ca, „America americanilor”, „Franta francezilor” etc. organizatorii acestei nazbatii sunt cine, oare ?! aiureli si abureli, deoarece, cetatenii romani sunt cunoscuti ca nu repecta Legile Tarii nici daca-i lovesc in cap ! sau, nici daca le explodeaza in fata ! sau, nici daca sunt interzisi la consum de droguri, la volan!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.