AFI Europe anunță achiziția clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, situată în zona centrală a Capitalei, ca parte a planului său de extindere a portofoliului în România. Cu această nouă achiziție, AFI Europe ajunge la un total de peste 300.000 de metri pătrați închiriabili de spații de birouri în România.
Cunoscută informal sub numele de „Blocul Bancorex”, clădirea se află pe Calea Victoriei nr. 15, lângă Palatul CEC. Cu o suprafață construită totala de 38,703 m 2 , aceasta este prima clădire modernă construită în Capitală în anii ‘90, devenind în timp unul dintre imobilele emblematice ale centrului istoric.
Achiziția acestei clădiri marchează un alt pas în strategia de extindere a portofoliului AFI în România. Clădirea Bucharest Financial Plaza este un simbol al mediului de afaceri din România contemporană, situată aproape de kilometrul zero al capitalei.
„Obiectivul nostru este să transformăm această proprietate emblematică într-un proiect modern, de Clasă A, cu utilizare mixtă, care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate. Ne dorim o clădire sustenabilă, conformă cu cerințele ESG, care să devină destinația ideală pentru desfășurarea activității profesionale sau petrecerea timpului liber în centrul Bucureștiului. Mulțumesc pentru profesionalism întregii echipe AFI Europe implicate în desfășurarea
tranzacției, precum și partenerilor de la casa de avocatură Popovici Nițu Stoica & Asociații, care ne-au sprijinit în acest proces”, a declarat Doron Klein, Deputy CEO AFI Europe & CEO AFI Europe România și Republica Cehă.
AFI Europe vizează obținerea celei mai înalte certificări de sustenabilitate pentru această clădire, o prioritate pentru toate proprietățile din portofoliul AFI. În 2023, proiectul a obținut o autorizație de construcție care permite conversia completă într-un proiect de Clasă A.
Bucharest Financial Plaza este o clădire unică, fiind considerată simbolul trecerii către o nouă infrastructură de afaceri, printre primele aliniate la standardele occidentale.
AFI sau a NUFI !
Magaoaiele astea cladite pentru birouri au ajuns o povara pentru proprietari acum cand toti mai multi scribalai lucreaza acasa. Prin centrele marilor orase americane unii ‘zgarie nori’ de acest gen incep sa fie transformati in cladiri de apartamente.
Cred ca un Supermarket este Bun ! Pentru Lumea care Locuieste pe Calea Victoriei !
Ha, ha! Vorbe guale or’ altfiel spus, mărgăritare pintru tichia chielul’i…
Blocul devalizatorilor securisti s-a vandut,EI,secureii,au ramas.Uitati-va numai la fam Burduja,EL,tatal,devalizator Bancorex,in prezent sluga la rusi,el,fiul,mare revolutionar antiDragnea,actualmente ministru al energiei,cu mai multe tunuri in maneca,unul fiind centrala SMR de la Doicesti,un esec anuntat,dar nu fara o devalizare (o noua devalizare) a statului roman
„bancherii au bani”
-mu-ha/ha!
București, București, capitala țării esti!, era cândva o frază intrun cântec cu care se mândreau și făleau bucureștenii, acum, București, București, clanificata infracțional ești! Chiar, mai e București capitala României sau e a infractorilor organizați politic la oricare nivel european sau global din Romania?! Parcă prea multe golanii și infracțiuni se produc pe banda rulanta din aceasta localitate copleșind tara!
@ După Timișoara și Temeșan a făcut ”revoluție” la Bancorex, cu ”temele” revoluției , ?
@ Ca și la ”revoluție” , la ”revoluția” de la Bancorex, nu au fost găsiți vinovați, o ”revoluție” la care , s-a ”tras”, cu bani, ?
@ Învățămintele ”Revoluției Temeșane” , de la Bancorex, sunt că, ”banii bancherilor există pentru a fi dați tuturor celorlalți , în orice condiții și îndeosebi dacă prezintă garanții de edcație și ”de sistem””, ?
Bancorex , banca de unde securiștii au furat miliarde de eueo
Prof.de marxism leninism tov.Florian Alexandru poate sa-shi faca muzeul lor HO, pe banii lor, shi sa returneza cele 29 milioane de euroi.
O zi buna.
Con
S-a dat moca securistilor ca si cei peste 4 Miliarde $ ?????!
Am ajuns o tara a birourilor unde isi pierd timpul fitosii care isi pierd timpul de pomana in fata calculatoarelor vizionind tot felul de filme sau programe distractive.Timpul trece ,leafa merge ,noi cu drag muncim.Am ajuns sa avem mai multe birouri de cit fabrici sau uzine .