Să faci ce face Mutu!

Larisa Iordache, Adrian Mutu, Marian Drăgulescu sau Bernadette Szocs vor fi „antrenori” la TV.

Ministerul Tineretului şi Sportului  și Televiziunea Română au lansat, începând de luni, campania cu premii #campioniacasa.

Pornind de la îndemnul “Pentru sănătatea dumneavoastră faceţi mişcare cel putin 30 de minute în fiecare zi”, campania îşi propune conştientizarea importanţei unei bune condiţii fizice a fiecăruia.

Pe parcursul a 30 de zile, mari sportivi ai României vor exemplifica, pentru publicul larg, variante clare de exerciţii fizice din rutina lor, pe care le putem face oriunde timp de 30 de minute, se arată într-un comunicat.

Participanţii reprezintă diferite discipline sportive: Adrian Mutu, Andrei Ionuţ Radu, Florin Gardoş, George Puşcaş, Tudor Băluţă, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu.

Campania presupune difuzarea, timp de 30 de zile, de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, precum şi pe platformele de socializare SRTV şi MTS, a unor videoclipuri de 30-50 de secunde, în care campionii României se filmează efectuând diferite serii de exerciţii fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive şi uşor de realizat.

Pe toată durata campaniei #campioniacasa, publicul este invitat să identifice exerciţiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută şi să trimită înregistrarea, conform regulamentului la adresa de e-mail campioniacasa@mts.ro. Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române şi ale Ministerului Tineretului şi Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate şi difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât şi pe canalele de socializare menţionate. Detalii legate de regulamentul de concurs şi premiile ce vor fi acordate se pot găsi pe site-ul oficial al MTS şi SRTV.

Larisa Iordache ne provoacă să fim #CampioniAcasă

Gimnasta Larisa Iordache, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, se alătură astăzi campaniei #CampioniAcasă.Izolarea ne-a învățat cât de importantă este activitatea fizică zilnică. Să nu uităm această lecție și să continuăm să facem sport acasă, în grădină, în parc, la școală, la birou.Antrenează-te alături de Larisa, găsește exercițiul cheie al zilei, filmează-te în timp ce-l execuți și trimite filmarea către noi. Cel mai votat video trimis, va fi difuzat și premiat, conform regulamentului (https://bit.ly/2N1ncwW).Și nu uitați: „Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi.”#CampioniAcasă este o campanie de conștientizare asupra importanței unei bune condiții fizice realizată de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Televiziunea Română.#campioniacasa #gimnastica #ministerultineretuluisisportului #televiziunearomana

Publicată de TVR1 pe Luni, 15 iunie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Dacă la orele de vârf în locul la ce se vede acum în special la cele 4 televiziuni zise de știri, B1, Antena 3, Realitatea, și România TV și știrile Pro TV în locul emisiunilor de după masă și seară vor rula filmările cu sportivii care deceniile trecute ne-au facut mândrii că suntem români, fiindcă pe stadioanele lumii, cu lumea stând în picioare, în timp ce se cântă imnul României și tricolorul se ridică pe cel mai înalt catarg ar fi un lucru extraordinar. Dacâ timp de 30 de zile în loc de mizeriile, analiștii, moderatorii și politicienii văzuți și răzvăzuți vom vede sportivii noștrii de excepție începe însănatoșirea morală și mentală a Națiunii române.

    • Oare nu ar fi fost mai bine ca in locul unor exercitii fizice specifice, romanii sa fi fost indemnati sa iasa la munca campului, ca si asa sta pamantul parloaga? Tu ai impresia ca va creste conditia fizica a romanilor daca pe sticla vor fi prezenti niste sportivi ce executa o rutina? Exisa miliarde de filmulete pe internet cu tot felul de programe de mentinere a unui tonus muscular ridicat, pe care le poti accesa gratuit, oare de ce mai era nevoie de altele pe care GuWernerul arunca bani grei?

  2. #IDIOCRACY! #DESPARTITI DAR IMPREUNA = SOLVE ET COAGULA (BAPHOMET): DISTRUGE TOT CE ESTE „VECHI” (ADICA ANARHIE) SI RIDICA NOUA LUME = NOUA ORDINE MONDIALA / IMPERIU.

  3. Oare care sunt mai idioti: intiatorii, sportivii sau imitatorii?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.