Şampoane contrafăcute în valoare de 430.000 de euro, confiscate dintr-un complex comercial din Ilfov

Poliţiştii ilfoveni au confiscat, miercuri, dintr-un complex comercial din localitatea Afumaţi, aproximativ 100.000 de şampoane contrafăcute, aduse din Pakistan, scrie Mediafax.

Cele aproximativ 100.000 de şampoane care poartă însemnele unei mărci consacrate şi protejate în România au fost găsite într-un camion.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.