Se cere capul lui Clotilde Armand: „Fără penali în funcţii publice”!

PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcţii publice” în cazul colegei lor de partid Clotilde Armand, pentru că „este suspectă în dosarul penal în care este cercetată pentru infracţiunile de conflict de interese şi însuşirea ilegală de bani din bugetul Primăriei Sectorului 1”.

„De astăzi, Clotilde Armand a devenit oficial „un penal într-o funcţie publică”, care, conform principiilor invocate până acum cu vehemenţă de USR, ar fi trebui să fie deja exclusă din partid şi cu demisia scrisă din poziţia de primar! Atitudinea duplicitară de până acum a conducerii USR, prin care face scut în jurul penalilor din partid, a fost justificată în mod jenant prin faptul nu s-a început oficial urmărirea penală împotriva lor. Totul deşi sesizările depuse la Parchet de instituţiile statului conţineau indicii temeinice privind săvârşirea unor fapte penale”, arată social-democraţii într-un comunicat de presă.

Potrivit PSD, „această abordare a arătat dublul standard practicat de USR: principiile de integritate invocate pentru reprezentanţii altor partide nu se aplică în cazul propriilor colegi de partid”.

„USR nu mai are, de astăzi, nici un fel de scuză! Menţinerea în partid a penalei Clotilde Armand înseamnă sfidarea şi trădarea fără jenă a cetăţenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească”, a transmis PSD.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat, marţi, că au dispus efectuarea urmăririi penale faţă primarul Sectorului 1 pentru cinci fapte de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată.

Potrivit unui comunicat al PJS1 transmis, marţi,  procurorii spun în ordonanţă că suspecta ar fi semnat o dispoziţie prin care s-a desemnat manager al proiectului „îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie „, cod proiect MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151 şi ca urmare a acestui act a realizat foloase materiale constând în venituri aferente activităţilor prestate în calitatea de manager de proiect.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8477 Articole
Author

15 Comentarii

 1. O nenorocita de USR ista cum este femeia cunoscuta sub porecla „Clotilda” n-a avut Administratia publica din Romania nici in epoca Fanariota ! USR ista nenorocita Clotilda, calca pe Legile Romaniei, fura, inseala, minte, sterpeleste din banii publici, cu toptanul – si uite ca i-a mers, pana in prag de 2024, deoarece nenorocita il are protector jegos pe Johanis, urata cloaca, urata Tara, pociti oameni, care au acceptat-o pe hoata asta de USR ista sa devasteze sect.1 al Capitalei. Complicii jegosi care-au protapit-o pe USR ista la sect.1, sunt PNL istii, care acum scheauna si se vaicaresc de gunoiul Clotilda.

 2. Rezistii sa faca asa ceva? Astia au de 10 ori mai mult tupeu decat aveau pedelistii. Pe camere s-a vazut cum Clotilda era in capul usii/salii in care erau voturile, Barna facea vizite nepotrivite la BPN si toti au tacut malc.

 3. p imping „pa val” pa pe-ze-de sosoaca? este bine ca incepem sa-i vedem in lumina pe noii pe-ce-rishti…

 4. mai rezista primarul diamant fara spaga, va pateste sa tipati?
  Veti avea inca o surpriza la alegeri, asa ca este randul vostru la cules de capsuni.
  Lasati posturile caldute la stat, ati vazut ca si ciolacul vostru va usuie!

 5. S-a demonstrat științific că cine zice ăla e! Fara penali in funcții publice! Corupția ucide! Toți pentru justiție! Ce-o fi aia?

 6. Asta e parasutata in functia de primae fix in cel mai bogat sector, la ordine de afara nu ca aveau aia la Bucuresti in plan sa o tina.

  Planurile sunt facute afara si de plecat nu va pleca nici o Clotilde.

 7. Bei PSD-istilor asta cu penalii era pentru voi din partea sistemului mondial securist-progresist. Nu si pentru ai lor ca doar astia au dus pe culmi dublul standard.

 8. Motanul fu..si el tipa, asa si cu usr-istii, nu vad gunoiul imputit din curtea lor, vad paiul din ochiul colegilor din parlament! Astea trebuie sa le vedem si sa le deslusim noi ceratenii, in niciun caz clasa politica, care are alt statut in functiile ocupate!

 9. usereii au tupeu si urmaresc doar puterea.
  odata inscaunati nu va asteptati sa aplice aceeasi masura pe ei asa cum au facut cu pesedeii.
  pesedeii sunt prea comozi in retorica si abordare.

 10. Of, of si mai mai…
  PeSeDe-ul n-a inteles nimic din lozincile trotinetistilor usr-i sti…
  Era vorba de „fara penalii pesede in functii publice… dar „CU penalii lăbărali si CU penalii usr-isti”

 11. S-a activat reteaua „Diamante”:)))
  De retinut: Numai diamantele confiscate de la fostul primar Daniel Tudorache, expertizate la aproape 2 milioane de euro – surse (media 2021)
  In concluzie : Tot gunoierii milionari de la Monaco sa faca toate treburile murdare in sectorul 1

 12. Nu numai USR-ul, ci si johanis a falfait lozinca asta FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE, fara sa-si dea demisia atunci cand a fost acuzat si DOVEDIT ca a comis infractiuni. Si USR-ul si johanis au fost votati MASIV de romani. Pentru ca ei ii reprezeinta perfect pe romani, perfidia, la brat cu lasitatea, fiind principalele lor caracteristici.

 13. Clotilda nu pleaca. E un pion important al unor servicii secrete eterne.

 14. Titlul articolului ….se vrea CURUL lui Clotilde Armand este perfect….?

 15. Hoțul striga hoțul !! Așa e usr ul Un partid de corupți ,îmbogățiți peste noapte ! Curelariu Raluca ,consilier local usr Botoșani și a umplut familia cu sute de mii de euro ,ilegal de la fondurile europene Maica sa cu acești bani și a deschis salon de înfrumusețare ,iar cumnata ei Master Dent ! Când ia fost aprobat dosarul pentru fonduri europene cumnata ei nu avea licența luată pe Stomatologie !Maica sa are certificat de handicap ,lucrează in învățământ și nu plătește impozit ! Dar nu are niciun handicap

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.