Se menţine în Superligă. FC Botoşani a câştigat la Mioveni

FC Botoşani îşi păstrează locul în Superliga de fotbal a României, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sebastian Mailat (74). FC Botoşani câştigase cu 1-0 în prima manşă.

Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut puţine emoţii în meciul de vineri, în care argeşenii nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii.

Eduard Florescu a trimis un şut bun de la peste 30 de metri (19), dar portarul gazdelor, Flavius Croitoru, a respins.

Goalkeeper-ul argeşean a fost la post şi la şutul lui Aldair (36), acordând corner.

În min. 52, mijlocaşul Victor Dican (FC Botoşani) a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap.

Mailat a adus victoria oaspeţilor (74), cu un şut pe lângă Croitoru, după ce a fost lansat de Florescu.

FC Botoşani s-a clasat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a.

CS Mioveni – AFC Botoşani 0-1 (0-0), Stadion Orăşenesc – Mioveni

A marcat: Sebastian Mailat (74).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti)
Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) – CCA, Dragoş Ionescu (Bucureşti) – FRF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.