Se prelungesc înscrierile pentru vizita Papei

Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti a decis să mai acorde un răgaz celor care doresc să îi fie aproape Suveranului Pontif în capitală. Termenul pentru înscrieri, care expira pe 30 aprilie, a fost prelungit până pe 15 mai.
Înscrierile se fac pe platforma inscrieri.papalabucuresti.ro.
Pe 31 mai, Papa Francisc va prezida Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie de la Catedrala Sfântul Iosif din capitală.
Suveranul Pontif va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie şi va fi prezent la Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Şumuleu Ciuc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. @aggiornamento diabolicum: Din pacate ai intelectualizat prea tare numirea acestui papa-cia. Cel dinaintea lui, nu a vrut pur si simplu sa depuna aurul Vaticanului in ricania. De asta l-au schimbat. Cu asta de acum, nici n-au fost obligati sa-l intrebe. Nu m-ar mira daca aurul adus inapoi in tara, n-o sa fie trimis in ricania, ca-i cea mai „sigura” tara. Atat de sigura ca, dolarul nu mai are acoperire in aur. De aia au nevoie de tot aurul din lume.

  2. daca prelungesc inseamna ca n-au reusit sa stranga atat cat si-au dorit, in jur de un milion de credincios catolici nu se inghesuie…nu va faceti griji vin de la Budapesta sa-i ajute sa iasa la numaratoare

  3. Asta inseamna ca prezenta e sub asteptari,si,ca să nu se faca de cacao,prelungește planul! Cărați cu autocarele ortodocși dar le asigurați strictul necesar si veti avea imaginea perfectă a enoriasului catolic dar platit! Cât de limitat să fii ca să nu iti dai seama de intentii!

  4. papa ,tu care ți-ai pus în cap să distrugi biserica catolică, lasă Romînia în pace și stai acasă la tine cu tot cu miggranții tăi ilegali,avem oricum destui semisenili în Romînia. Ia-ți prretenii Timmernans și Juncker la un vin cu apă minerală și uită că există Romînia, pt tine globaliștii cu bani sînt mai tari decît Isus

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.