Şefa cea mare de la Oracle, alături de victimele de la Colectiv

Safra Catz, una dintre cele mai puternice femei din lume, CEO Oracle, a venit la Bucureşti să fie alături de familiile îndoliate şi de victimele tragediei de la clubul Colectiv.

Prezenţa sa aici a fost dezvăluită de Sorin Mîndruţescu, country leader al companiei.

Acesta a spus că mai mulţi angajaţi ai Oracle România şi-au pierdut viaţa sau sunt spitalizaţi în urma incendiului.

„Safra Catz, CEO Oracle a sosit în acest week-end în România pentru a oferi sprijin familiilor îndoliate şi prietenilor, precum şi celor care depun eforturi pentru salvarea şi ajutorarea victimelor. În această perioadă dificilă, Oracle va oferi tot suportul celor afectaţi de această cumplită tragedie”, a spus Mîndruţescu.

„Doresc să exprim durerea mea profundă şi sinceră în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt îndreptate către toate familiile şi toţi cei afectaţi, o parte dintre victimele şi răniţii acestei tragedii fiind angajaţi Oracle România”, a mai declarat Mîndruţescu.

Angajaţii multinaţionalei susţin că în urma tragediei din Colectiv trei colegi de-ai lor şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi. Conform publicaţiei Fortune, Safra Catz se află pe locul 12 în topul celor mai puternice femei din lume. Oracle Corporation este o companie multinaţională din industria IT, specializată în conceperea şi comercializarea de componente hardware şi de soluţii pentru companii şi organizaţii.

Compania se situeaza pe locul 3 la nivel global, după Microsoft şi IBM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cosmin Pam Matei 4395 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.