Șeful CJ Călărași, la DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă (PSD), a ajuns vineri la sediul DNA Constanța, conform unor imagini transmise de Digi24.

Conform sursei citate, el a fost chemat de procurori să dea explicații după ce la finalul lunii martie procurori de la DNA Constanţa au efectuat percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi, într-un dosar de corupţie.

Ieri, Vasile Iliuță și-a depus candidatura pentru obținerea unui nou mandat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

5 Comentarii

 1. candidatura,Iliuță
  ce,esti nebun?

  -ia bilete de avion
  ba baiatule!

 2. ancaltaminte si haine de la biserica pa ei, mancatias. Une gasesti tu costume dealea in romaniea. Naveti haritie la veceu, ba nespalatilor. Dati cu destu de chachat pa pereti, cultura si traditie stramoseasca. Destu, chachatu si peretele.

 3. Doar un dosar de coruptie ? Uitati-va la toalele lor, simple dar scumpe. 🙂

 4. Bai nu stiu care MAHAR ESTE de la Calarasi , dar acum doua zile am suferit mai multe punctii pe partea din spate a genunchiului in stil laser dar cel mai sigur cu aplicatie de pe telefon de la un baiat care a urcat rapid intr-un BMW negru editie relativ noua cu numarul de inmatriculare CL 77 BNJ si care se hlizea a demon retardat. Va rog sa intelegeti ca agentii in timp, in 11 luni, accidental au explicat foarte multe ca eu sa pot sa concep si mai multe si am inteles LESNE ca exista cartele clonate , telefoane operative nenumarate la coldea , dana dop de crima organizata cica batuta aseara de coldea budeanu , carmen traforas asanator din 2000 toamna care da vina pe fostii ei colegi adica pe mine eu afland abia anul trecut tovirnac si alexandru taran criminal fatidic de prost buzdrug care pare sa fie psiholog la parchetul militar si face recuperari imputite de bani si de cadouri presupuse date de taicasu la niste dobitoace de chiupakabre din familie.
  Va rog sa intelegeti ca eu vorbesc permanent onest , glumesc pe ici pe colo ca sa nu mi se sparga si mai multe sinpase, dar carmen a reusit sa fraiereasca tot bucurestiul ca eu sunt un fost spion si un fost asanator din acesta handicapat care nu reuseste sa fata bani de paine decat schingiunind oamenii mental. Abject! (scriu random pentru ca oamenii inteligenti vor cauta si din alte articole sa inteleaga tot puzzleul)

 5. Eu am alura de spion sau de cadru militar pentru ca anul trecut am aflat si eu mai clar ca am fost sefa de brigada intr-o viata anterioara si ca nu suportam prostii absolut deloc.
  Cautati si voi Tatiana Rusia 1897 ca sa ne intelegem mai civilizat ca sa nu pun blesteme si pe Calarasi!
  Sunt protejata intenational dar prostii de romani afla mai greu pentru ca inca mai balesc la criminalul terorist de coldea !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.