Semnificațiile și sensul ascuns din spatele promovării grupării „Black lives matter”

#All lives matter
#White lives matter

Denumirea mișcării „Black Lives Matter” nu are absolut nimic de-a face cu drepturile oamenilor care au pielea închisă la culoare. Altfel denumirea ar trebui să fie „Black skin people lives matter” sau în traducere viața oamenilor cu pielea neagră contează, ceea ce de altfel constituie o flagrantă discriminare. Orice viață contează. Any lives matters.
Cineva ar putea să replice: păi este de la sine înțeles că este vorba despre viețile oamenilor de culoare. Nu, nu este de la sine înțeles. Black este un adjectiv care se leagă de lives și nu de skin, substantiv care dealtfel nu există în denumirea grupării de factură neomarxistă.
Pretextul pentru propaganda „Black lives matter” în acest caz a fost asasinarea unei persoanei de culoare, respectiv George Floyd, de către polițistul Derek Chauvin în orașul american Minneapolis. Acest fapt a avut loc după ce poliția a fost anunțată de către angajatul unui magazin despre derularea unei plăți cu bancnote contrafăcute, plată realizată de către George Floyd.
Toate, absolut toate acțiunile derulate în spațiul public de către cei care le inițiază și coordonează din culise au o semnificație de natură ocultă clară și precisă.

Unii dintre comentatori au sesizat faptul că ar exista un ritual satanic în derulare care implică elemente care au conotații malefice profund semnificative.
Din nefericire puțini sunt cei care au abordat subiectul și l-au dezbătut într-un mod corect, marea majoritate dintre aceștia au oferit referințe parțial adevărate. Un exemplu edificator în acest sens fiind Bogdan Herzog. Acesta face anumite afirmații despre alchimie și alchimiști care frizează absurdul. Ar fi trebui inserate anumite explicații pentru a nu genera o percepție eronată despre practici spirituale autentice care sunt puse într-o lumină stranie și mincinoasă. Este vorba despre alchimie și despre expresia „Solve et coagula” pe care mulți am văzut că o preiau fără să știe de fapt ce reprezintă, fiecare dându-și cu părerea, unii legând-o de gruparea francmasoneriei. Nu, nu este real, așa-ziși inițiați din cadrul francmasoneriei nu practică alchimia, așa cum nu au de altfel nimic de-a face cu creștinismul și cu Iisus Hristos, deși unii dintre ei ar putea să pretindă acest lucru.

Bogdan Herzog are, însă, dreptate atunci când se referă la semnificația utilizării termenului Covid-19, respectiv termenul covid transliterat și tradus în ebraică și citit invers reprezintă posesie demoniacă, dar explicația sa se oprește din nefericire aici. În continuare el afirmă că ar trebui să ne gândim noi la semnificația numărului 19. Nu este firesc să spui fragmente de adevăr presărate cu falsuri și să îi inviți pe ceilalați să descopere aspecte pe care afirmi că le știi. Această abordare intelectualistă nu dă dovadă de reală compasiune față de persoanele care nu cunosc ebraica și numerologia. Atitudinea corectă este de a revela adevărul integral, de asemenea manieră încât să-l faci perceptibil tuturor. Altfel te vei plasa într-un exclusivism egotico-intelectual care nu are nimic de-a face cu adevărata spiritualitate. În cazul de față este vorba de practici pervertite care se revendică aberant și complet fals din Kabbalah, tradiția esoterică mozaică, exponenții acestei grupări pseudo-(fals) -spirituale fiind dealtfel repudiați de către rabinii tradiționali. Membrii acestei grupări au fost asociați pe bună dreptate Cabalei satanice. Cabala, ca termen figurat, este definită ca fiind o acțiune reprobabilă uneltită pentru a stârni vrajbă sau a zădărnici ceva, intrigă, uneltire din umbră, conspirație, complot, respectiv îi definește pe cei ce complotează. (conform NODEX 2002 și Șăineanu, ed. VI (1929) din franceză. cabale, germană Kabale)

Această grupare este cea care a declanșat și întreține prezenta psihoză colectivă globală, care reprezintă în realitate un proces amplu de inducere sistematică a unei stări de transă malefică în masă. Voi reveni într-un articol viitor pentru a explica în extenso semnificația integrală a utilizării intenționate a denumirii virusului. Totuși pentru a nu contribui și noi la propagarea sintagmei invocate mai sus ar fi bine să utilizăm exclusiv termenul SARS COV-2 pentru a desemna virusul care a fost creat în laborator și diseminat deliberat în masă.

Se știe că anumite grupări satanice practică ritualuri de magie neagră care folosesc abuziv și fals titulatura de liturghie, așa numita liturghie neagră în care sunt invocate entități demoniace în frunte cu satana, batjocorindu-se intenționat toate sacramentele divine într-un mod oribil și abject. Da, la aceste pseudo-liturghii este rostit numele lui Iisus si chiar al Fecioarei Maria dar doar într-un sens și cu o conotație net blasfemiatoare. Da, se folosește crucea ca element de invocație, dar atenție, ea este plasată invers și nu are semnificația care îi este acordată de către religia creștină ca simbol al sacrificiului divin pentru iertarea păcatelor fiecăruia dintre noi. În fapt este greșit și profund blasfemiator să se folosească termenii preot și liturghie pentru a desemna persoanele și manifestările de o asemenea factură. Aceast tip de acțiune satanică ar trebui să fie desemnată prin ceea ce este și reprezintă de fapt, adică un ritual de magie neagră.

Pentru o persoană care nu a participat niciodată la o liturghie în Biserică, fără să știe și să cunoscă nimic din aceste lucruri, presupun că există și astfel de persoane în România, ținând seama de propaganda anti religioasă care s-a derulat și continuă să se deruleaze în țara noastră, ar putea să coreleze într-un mod absolut imbecil un astfel de ritual de magie neagră cu o manifestare creștină veritabilă și să-i acorde o validare spirituală autentică. La noi în România s-au utilizat astfel de ritualuri sinistre în cazul Experimentului Pitești în anii 50, experiment derulat în pe deținuți politici din temnițele comuniste. O astfel de scenă, de o duritate și o cruzime extremă a fost descrisă de altfel și în cartea „Patimile după Pitești” a lui Paul Goma, în care studenți, în marea lor majoritate legionari au fost forțați și puși să blasfemieze elemente din liturghia creștină.

Dacă cineva ar ști din auzite de aceste așa zise liturghii negre ar putea să creadă chiar că acele manifestări abjecte ar reprezenta creștinismul. Dacă adăugăm aici Inchiziția cu manifestările istorice reprobabile ale acelei organizații, precum și cazurile de pedofilie și homosexualitate din cadrul bisericii catolice și nu numai, în mintea acelei persoane s-ar face anumite conexiuni profund eronate.

Cei care știu adevărul, fiind angrenați ferm de partea Binelui și Adevărului Dumenzeiesc nu s-au exprimat public până acum cu privire la aceste aspecte și nu au clarificat aberațiile grave apărute în presă pe această temă.
Acum, în România, a afirma public faptul că crezi în Iisus Hristos, în Dumnezeu Tatăl și în Duhul Sfânt Cel de Viață Făcător, la fel cu persoana care scrie rândurile de față vei fi considerat fundamentalist și extremist creștin.
Revenind la sintagmă „Black lives matter” care este vehiculată cu ostentație deosebită de către media mainstream de pe întreg mapamondul vom vedea că această expresie nu este proliferată deloc întâmplător, această acțiune fiind dealtfel profund semnificativă pentru cei care au inițiat-o și o susțin. Vom analiza în continuare semnificația ei profundă.

Pentru un inițiat semnificația și sensul titlurilor în campanii dedicate de presă folosite sunt precis identificabile și recognoscibile, iar ceea ce se petrece acum în spațiul public cu impact și în spațiul privat constituie, în realitate, un peisaj sinistru, rezultat al unor operațiuni de factură ascunsă care implică utilizarea de simboluri cu conotații negative voit evidente pentru cei care le inițiază și care, din nefericire, sunt preluate într-un mod tâmp și imbecil de către mulți indivizi ignoranți.
Culoarea neagră ca majoritatea simbolurilor are multiple semnificații, dar cea care îi este asociată în sintagma ultra-uzitată „Black lives matter” este exact aceea care rezultă direct din traducerea directă, respectiv „Viețile negre contează” și, prin excluziune, doar viețile negre contează. În tradiția spirituală creștină se precizează clar că una dintre persoanele Sfîntei Treimii este Duhul Sfânt cel de Viață Făcător sau Duhul Sfânt cel de Viață Dătător, care este cel ce asigură trăirea în Adevărul Divin. Sfântul Serafim de Sarov a precizat clar că sensul vieții creștine autentice constă în dobândirea harului Duhului Sfânt. Deci, pentru ca viața noastră să fie trăită permanent în Adevăr avem nevoie de revărsarea constantă a harului Duhului Sfânt asupra noastră, în ființa noastră, fapt care se reflectă în întrega noastră viață. Albul este culoarea purității și a desăvârșirii spirituale întru Dumnezeu. Prin urmare o viață neagră, a se vedea și semnificația românească a expresiei „are un suflet negru” este o viață trăită în afara Adevărului și Binelui Divin, în afara harului Duhului Sfânt. Concluzia este că o viață neagră se găsește implicit sub incidența minciunii și a răului și se află sub controlul entităților demoniace care o vor controla. Prin urmare a afirma și susține public că viețile negre contează este identic cu a afirma că viețile aflate sub control demoniac contează. Da, negreala vieților contează, dar exclusiv pentru cel ce le maculează și întreține această maculare, respectiv satana.

Pumnul este simbolul revoltei împotriva sistemului, ar spune unii, dar revolta este de fapt îndreptată împotriva ordinii divine în analogie cu revolta îngerilor căzuți (demonilor) împotriva lui Dumnezeu, conduși de acelelași satana. Acestă acțiune este generatoare de haos (chao), este vorba prin urmare de acel chao invocat în sintagma utilizată de către conducătorii francmasoneriei: Ordo ab Chao. Avem aici de-a face cu haosul ce se vrea generat și instituit în avanpremiera constiuirii Novus Ordum Saeculorum adică a Noii Ordini satanice Mondiale (Planetare). Este ilustrativ în acest sens dezordinea generată în diverse orașe americane, care a fost sprijinită pe față de către organizații ca „Open Society” sprijinită de către francmasonul Georg Soros, de către politicieni democrați și culmea de către consorții multinaționale ca „Nike”, care îi îndemna pe protestatari să spargă și să fure pantofi cu însemnele Nike.

Îngenuncherea persoanelor care are a avut și are loc în America (și numai) în deschiderea diverselor competiții sportive, persoanele îmbrăcate cu tricouri pe care este însemnată expresia „Black lives matter” dobândește astfel explicații clare și precise. Aceste manifestări nu sunt altceva decât veritabile ritualuri puse în scenă de către personajele sinistre din umbră, ritualuri care deservesc exclusiv scopurilor lor funeste, ritualuri la care, din ingnoranță și din nefericire, subscriu extrem de multe persoane. Închinându-te având pe tricou inscripționat expresia „Black live matter” te închini de fapt celui pentru care viețile negre contează respectiv satana și te pui implicit la dispoziția sa.
Să fim bine înțeleși, un om liber nu îngenunchează decât în fața lui Dumnezeu și doar dacă simte acest lucru lăuntric.

Este exact ceea ce au făcut cei doi sportivi respectiv Jonathan Isaac jucător de baschet din NBA, component al formației Orlando Magic, și Sam Conrood, jucător de baseball în cadrul formației San Francisco Giant’s, argumentând fiecare dintre ei că închinarea ar trebui făcută exclusiv către Dumnezeu și nu către altcineva.

Toată această derulare, orchestrare și sincronizare de mijloace mediatice și de ONG-uri care au transpus în practică propaganda mediatică în forță a mișcării „Black lives matter” face parte dintr-un ritual mai amplu care vizează aservirea totală și plasarea oamenilor sub incidența răului.
Este o propagandă satanică pe față care conține în însăși semnificația titlului conotația sinistră ce-i este asociată. Devine straniu când evidența nu ne lovește cu adevărul ei.
Mulți văd, dar puțini observă realitatea din spatele aparențelor, chiar și atunci când aparențele conțin în ele toate elementele descifrării adevărului.
Ca o concluzie: pentru Dumnezeu toate viețile contează indiferent de culoarea pielii.
# all lives matter iar pentru cei ce apreciază viața trăită întru ADEVĂR # white lives matter

Radu Hadârcă aka Teodor Bunescu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Radu Hadarca 21 Articole
Author

28 de Comentarii

 1. black lives matter este o organizatie care este parte din haosul organizat sa distraga atentia de la faptul ca jidanii si tradatorii americani sint teroristii care au aruncat in aer turnurile gemene in new York city in 2001 . soros si miliardele lui sponsorizeaza haosul organizat…norocul lui este prostia , naivitatea si lasitatea generala….terorismul este tactic jidanilor dintotdeauna de a manipula opinia publica …pandenia declansata dupa ce official departamentul de pompieri din new York city a declarat ca mossadul si cia au plasat exploziv in turnurile gemene din WTC in 11 septembrie 2001…

 2. Prostia este endemica in State. In curand ea va deveni si pandemica. Societatea umana si-a cam consumat resursele intelectuale. Ne indreptam spre acel „splendiferous crash”. Dar ce mai conteaza. Sa cante muzica!

 3. A fi creştin înseamnă de multe ori cu a fi rasist sau creştinismul este o formă instituționalizată a rasismului, la fel se întâmplă cu islamul. D-nul Hadarca face nişte afirmații fără acoperire parcă vrea să copieze stilul literar al bibliei în care, la fel ca acest articol, există nişte aserțiuni fără o bază sau un fundament în realitate. Exemplu de credință abracabrantă a creştinilor este că personajul central al bibliei(noul testament), presupus trăitor în orientul mijlociu acum cca 2000 de ani, este descris de teologi şi pictat în icoanele din aproape toate bisericile, vestice şi estice, ca fiind un bărbat cu derma de culoare albă şi cu ochi albaştri într-o lume în care majoritatea oamenilor au şi au avut pielea maronie închisă. Să indentifici culoarea neagră cu demonii sau răutatea şi culoarea albă cu îngerii sau dumnezeirea/bunătatea, este proprie basmelor scrise pt a impresiona copii sub 5 ani. Autorul articolului vrea să insinueze că inchiziția medievală nu are legătură cu creştinismul ci cu practicile sataniste încă prezente prin mişcarea black lives matter, o adevărată acrobație literară ducând-ul pe cititor din istorie până în prezent fentând prin argumente prăpăstioase sau apocaliptice. Actuala ordine mondială face posibilă existența unor lumi paralele, o lume în care copiii duc o viață normală şi decentă în nişte țări cu hidrocarburi şi resurse minerale puține sau inexistente(Finlanda, Elveția), o altă lume unde copiii se luptă din greu cu dizenteria, holera şi foametea ferindu-se în acelaşi timp de gloanțe în țări precum Yemen, Sudan, Siria de mii de ori mai bogate în resurse minerale decât Finlanda ori Elveția, asta este rasism în stare pură practicat de conducătorii lumii.

 4. Teamă-mi este că afirmația “SARS COV-2 pentru a desemna virusul care a fost creat în laborator și diseminat deliberat în masă” se plasează în nota conspirației pe care o dezvăluiți și combateți.

 5. Similitudine completa. Si cu black-ul acela de Floyd s-a manipulat situatia exact ca la noi: l-au transformat dintr-un infractor ordinar in erou, la fel cum au devenit eroi huliganii de la noi care au participat la ,,protestul” neautorizat din 10 August.
  Se uita complet ce porcarii facea negroidul, la fel cum in Romania au fost date uitarii toate actele huliganice [GRAVE!] ale protestatarilor ,,pasnici”.
  Acesta-i trendul mondial actual din tarile in care oamenii sunt ametiti cu ,,democratia” capitalista si cu epoca de aur capitalista.
  Ptr ca totul se bazeaza pe imbecilitatea celor care inghit toate gogosile livrate de propaganda escrocilor…..[Leo]

 6. Ce tare1 Acuma, aia care vandalizeaza, incendiaza, ucid sunt NEO-MARXISTI. De ce nu ziceti ca sunt comunisti, direct. Sau fascisti. Ca, in propaganda merge orice, turma inghite.

 7. Acest articol de altfel incarcat de sofisme are un singur scop, indepartarea de la realitatea neomarxist-neonazista de esenta cominternista, la „oculte, francmasonerii, mistici satanice…evrei-kabale”!!! Invocarea crestinismului la modul
  apreciativ e numai o manevra in castigarea unei audiente cat mai largi. Fenomenul rasial in SUA a cunoscut perioade de efervescenta cu altele de latentza fiind intretinute pentru a fi folosite in scopuri de destabilizare a societatii…
  Practic, in SUA a fost propagata ura rasiala fata de afro-americani intrucat antiseminitsmul nu avea cum sa produca fenomene de masa ca in Europa! Emanciparea americanilor de culoare a reusit sa amelioreze consecintele fenomenului, mai
  ales dupa anii 1960 dupa asasinarea pastorului Martin Luther King, un alt act criminal al Comintern lasat neelucidat pentru ascunderea autorului, la fel ca in cazul asasinarii fratilor Kennedy!!! Fratii Kennedy au fost lichidati pentru
  tradarea Cauzei marxist/bolsevice provenind dintr-o familie de cominternisti, iar Pastorul King pentru ca nu a servit
  pana la capat scopului pentru care a fost sustinut din umbra sa devina un simbol al luptei contra rasismului. King nu a
  chemat afro-americanii la revolte armate care sa destabilizeze societatea americana, asa cum se observa astazi…
  Chestia cu COMINTERNISTUL Söros catalogat drept „mason” e o perla „analitica” demna de cei mai mari specialisti in domeniu…

 8. @ kakarot:
  Nici nu ma asteptam la alt comentariu, venit de la un apologet binecunoscut al lui soros.

 9. Ce are de a face crestinismul cu rasismul? Daca Hristos avea piele alba, asta inseamna rasism? Ai luat-o razna. Chiar înghiți toate tâmpeniile leftiste?
  Sa știi ca, de exemplu, Sfântul Moise Arapul a fost negru. Mai mult, violator si tâlhar, șeful unei bande de tâlhari de mare cruzime. Si a ajuns la masura sfinteniei si om de sensibilitate deosebita. Adica a fost cazut de sute de ori mai tare decat unul ca George Floyd si a ajuns la viață sfanta de auzise de el toata lumea si l-au urmat zeci de ucenici.

 10. @autorului : ANY LIFE MATTERS, la singular, sau ALL LIVES MATTER, la plural, nu „any lives matterS”. De acord ca-i vorba de-un ritual, care, însa, n-are de-a face cu Kabbala, are de-a face cu magia africana, a negrilor, si cu magia-n general. Diversiune politica, discriminare anti-alb travestita-n „magie”. Miscare diversionista, anti-Trump. Democratii (care preiau din mers „conceptul”, când partidul lor e sudist, în Razboiul Civil Republicanii Nordului industrializat fiind abolitionisti, fata de viitorii Democrati, plantatori si sclavagisti) sperând sa recolteze dincolo de cele 55 de milioane de negri din SUA (dintre care, câti cu drept de vot?).

 11. @kakarot – numele e exact ca si debitarile verbale; @Emile, emile, esti plin de pile?; @Charlie – acum iti dai arama pe fata ? Vaaai cata experienta in viata din SU A ai !!!; @Ileana Rollason – tu esti ? erai mai coerenta… sau nu-ti convine ca in sfarsit avem si noi o explicatie logica a tot ce se intampla in ultimii ani? Pus totul cap la cap, are sens, in sfarsit… Bineinteles ca in Kabbala sunt reprezentanti „de vaza” si din maso, si din alte culte adoratoare… Acum inteleg amestecul unor si rezerva altora…

 12. Domnule Radu Hadârcă, felicitari pentru capacitatea de analiza, in sfarsit avem o imagine clara cine cu cine tine si de ce. desi cred ca si aceasta postare va fi stearsa ca si celelalte. E cineva acolo care mai gandeste? Aloooo? Sau vorbim in gol, la pereti pusi de voi in fata noastra? sau cei care „comenteaza” aici au aprobare de la SIE?

 13. Când în ciulama adaugi ingrediente religioase aromatice-iuți, tării, problema devine gravă, mai ales pentru necunoscători, ageamii, puțin familiarizați cu o cultură rafinată de calibru! Analfabetismul funcțional face ravagii în lume, în România post-comunistă, îndeosebi! Și este trendy, adică la modă pentru „snobime”! Pentru că, ca toate aromatele tari, pot urca la cap, precum alcoolul și da grave tulburări psihice, înnegrind și mai mult suflete neclarificate, nelimpezite prin asceză, meditație și rugăciuni! Pentru micimanul, care a preluat o idee idioată a unui preot anglican, Iisus își îmbrăca sufletul universal, de o puritate și tărie cosmice, în… orice piele dorește mușchii celor deranjați, căci NU ambalajul contează, ci conținutul! Iisus este întrupare a Logosului, care ornează orice colț al Universului, după proiecte divine ce ne depășesc fundamental piticele noastre creiere de furnică sau de… virus! Mi-a plăcut mult modul în care autorul a știut să prezinte, nepătimaș, cu mult bun-simț idei profunde ce se regăsesc doar în mințile bine înzestrate, dotate, cultivate, avis rarissima azi! COVID poate fi prescurtarea expresiei: Controlul Omenirii prin Vaccinare(de nano-chipuri) și Identitate Digitală! Era ticăloșilor și ticăloșiilor… demonocrate este în floare

 14. @porumbelul pacii : pe urmele lui Hadarca. Despre care sunt sigura ca nu mai pupa alt articol în Cotidianul, fiindca si asta de fata-i prea de tot.

 15. ” dintre care, cati cu drept de vot ?” Cati vor dori ! Ca acum asa merg lucrurile.Dar, n-o sa tina mult asa. Dupa ( stiti dupa ce ) se va reveni la normal si panarama asta cu alegerile va inceta. N-o sa planga nimeni, atat au fost de discreditate.

 16. Voi ati vazut doar pe micile ecrane aceasta manifestatie, pe cand eu, am vazut live in halvetica, doua duminici la rand! Am scris modul in care se manifesta, caracterul si modul cum apar la vedere aceste vietati bipede, cred ca am scris intrun comentariu(inceput de iunie 2020) absolut tot ce am vazut timp de 4-5 ore pana s-a spart uriasa gasca de mitingii ciocolata alba si neagra! Tradus in termeni ‘stiintifici’, cam asa ar fi, dar pe teren sunt departe de realitate, totusi agresivitatea verbala si fizica, fie si fara motiv plauzibil, este prioritatea lor.

 17. rasismul este promovat chiar de cei care care se cred discriminati. hamilton de exemplu, un mare promotor al lui #black lives matter are pretentia ca toti pilotii din F1 sa ingenuncheze. ghinion, nu s-a intinplat.

  exista un singur lucru: #all live matter inclusiv animalele de toate felurile, pomii si padurile care sint ecosisteme vii si care protejeaza viata. va trebui inclusiv sa invatam sa traim laolalta, si traim d ela inceputul vietii pe Pamint, cu virusii si bacteriile care oricum sint in noi cu duiumul. stim atit de putine despre viata…

  lipsa respectului fata de viata este universal si promovat prin orice mijloc si modalitate posibile. cind omul va inceta sa ucida om se va schimba ceva. pina atunci va fi exact aceaisi ipocrizie si mizerie imorala mutata dintr-o gura in alta si scuipata cu dispret in fata lumii si a vietii.

 18. omul e fiinta la care nu culoarea pielii conteaza, ci lumina sau intunericul care izvorasc din ea. In lumina nu poti unelti, totul e la vedere, dar intunericul adaposteste cele mai mari monstruozitati. Albul e Dumnezeu, e lumina, e viata, e binele, negrul e satana, e intunericul, e moartea, e raul… nu vietile negre conteaza, ci echilibrul, care azi, din pacate, e grav perturbat …

 19. Chiar ma enervati rau, voi care spuneti ca e vorba doar de ‘ciocolata neagra’! Oameni buni, e si neagra e si alba, la cea alba poti distinge biala pe chip si moaca, la ciocolata neagra, nu prea poti decat din glas! Sunt in majoritate bolnavi de ura si nu neaparat ura rasiala!, ei vor totul doar pentru ei si chiar au destule dar nu se multunesc cu ceea ce li se ofera din plin, din punctul lor(gloata amestecata) de vedere, restul nu mai conteaza daca au sau nu! Trebuie sa constientizati ca nu e chiar asa cum se vehiculeaza pe micile ecrane! Ei sunt in mare parte folositi cu acest slogan, dandu-le de inteles cadoar ei conteaza si cu ei vor face si vor drege, daca schimba in forta totul! Dupa ce au terminat mitingurile, se asaza cu curul in mijlocul strazilor cu bere, alcool, cafea, excitante lichide la cutie, droguri, muzica la maxim si galagie asurzitoare! Spuneti voi ce fel de oameni pot fi si ce incredere poti avea in ei, mare parte din ei sunt bolbavi de orice! As scrie mult mai multe, sa inteleaga oricare ce inseamna practica acestor panarame de maidan.

 20. Ylano, credeam ca te-a lovit covidu` si te-ai dus la stramosii tai ” celtici „. Nu te mai fandosi, ca nu te crede nimeni!

 21. CORECT, FOARTE BINE SPUS, ARGUMENTAT, SUNT MAI MULTE DE SPUS, AM ȘI EU MULTE DE SPUS. VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE?

 22. BLM sînt comuniștii lu soros. Sînt extremiști, trebuie desființați, ei nu sînt libertate dee expresie ci doar propagandă fiindcă sînt folosiți de cîțiva miliardari globaliști

 23. Albul, negrul “beneficiaza” de alocari subiective ale unor proprietati asa-zis “benefice”, respectiv “malefice”. Raiul, iadul, crestinismul, satanismul si orice alte religii = plasmuiri ale mintii omenesti, fara nicio legatura cu realitatea obiectiva. Unii isi irosesc intreaga viata in aceste custi, in aceste auto-limitari aplicate social, cu atatea urmari intr-adevar negative: razboaie religioase, stoparea cunoasterii etc.

 24. Pe cand o analiza a simbolisticii oculte din spatele purtarii mastii?
  In mod sigur nu va veti dezamagi cititorii.

 25. E ok sa fi nationalist, rasist si homofob. Tine de supravietuire. Este unul din cele mai vechi instincte umane de la inceputul civilizatiei. Doar „progresistii” care isi doresc distrugerea statelor nationale, a popoarelor , a istoriei, a religiei crestine si a familiei traditionale sustin contrariul. Sictir

 26. Puterea anarhiștilor de orice fel nu vine din forța banilor cu care sunt plătiți ci și din înalta protecție in fata legii ce le este garantata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.