Sfârşitul coşmarului pentru doi ostatici cu origini româneşti

Biroul prim-ministrului israelian a publicat lista oficială cu numele celor 13 ostatici israelieni eliberaţi vineri din Gaza în baza acordului între Israel şi Hamas.

Printre cei 13 ostatici eliberați vineri seară se află și Danielle Aloni, femeia cu origini românești luată ostatică în urma atacului din 7 octombrie asupra Israelului, alături de fiica sa de cinci ani, Emilia.

Premierul israelian a afirmat că el şi guvernul său sunt „hotărâţi să-i aducă acasă pe toţi (ostaticii)” aflaţi în mâinile Hamas.

„Suntem hotărâţi să-i aducem înapoi pe toţi ostaticii. Acesta este unul dintre obiectivele războiului şi suntem hotărâţi să îndeplinim toate obiectivele războiului”, a declarat Benjamin Netanyahu, potrivit unui comunicat, după şapte săptămâni de război în Fâşia Gaza controlată de Hamas.

Armistiţiul dintre Israel şi Hamas în Gaza a intrat în vigoare vineri, la ora locală 07.00 (05.00 GMT). În această pauză de patru zile, urmează să fie eliberaţi 50 de ostatici ai Hamas în Gaza şi 150 de deţinuţi palestinieni.

credit foto timesofisrael.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. De ostaticii palestinieni aia 3000 dn inchisorile israelinene nu prea vorbeste nimeni. Daca nu era acest nou conflict habar nu aveam de ei.

 2. Redactia Cotidianul trebuie sa fie CORECTA in stirea difuzata din articol:…”sunt cetateni ISRAELIENI cu DUBLA cetatenie..” !!.

 3. Se pare ca persoanele in cauza sint in stare buna d.p.d.v. fizic !

 4. Vai, ce veste minunata , ostaticii cu pasapoarte romanesti sunt liberi! Plang de bucurie!

 5. „origini romanesti” care origini daca ei sant evrei la origine, pot avea doua”origini” ? Se pare ca da…penru alogenii paraziti care ne capuseaza, ne paraziteaza ca un lucru bine facut! Abureli de genul dubla „cetatenie”, dubla „origine”….sunt numai pentru spalatii pe creier cu „valori” occidentale iudeomasonice, globaliste, sataniste…..

  TREZESTE-TE!Ridica-te!NU mai da putere alogenilor paraziti iudeomasoni prin minciuna cardului bancar, „banul” digital!Arunca-l la gunoi, foloseste numai banii numerar si cere urgent revenirea la moneda fizica din aur !Trezeste-te!Ridica-te

 6. Si porcii dati la export au tot origini romanesti. Roman esti doar daca ai limba materna limba romana.
  Ca au fost eliberati e bine. Jumate din Izrael va emigra curand in America. Cei ce vor ramane vor fi intr-o zi macelariti de arabi.

 7. ‘doi ostatici cu origini româneşti’ nascuti din traian si decebal

 8. E clar, romanii se trag din…Galitia!!! In secolul 18/19 o multime imensa de romani au navalit in Moldova de-au schimbat structura etnica a bastinasilor. Mai tarziu, alti romani au venit pe tancurile sovietice si au facut prapad in „intelighentia” locala, dupa care, dupa ce au stricat totul, au plecat in Israel, ca sa faca acolo o alta Romanie. Asa si numai asa se explica existenta romanilor in Israel. Mai, sa fie!!!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.