Simona Pătruleasa. Povestea mai puțin știută

Simona Pătruleasa (49 ani), prezentatoarea știrilor Kanal D, a avut o altă meserie înainte de a intra în lumea televiziunii. Prima ei meserie a fost cea de învățătoare. Până să participe la castingul care a lansat-o în televiziune, a stat două săptămâni pe gânduri, a mărturisit Pătruleasa într-un interviu pentru Unica.

„Îmi aduc aminte cu mare plăcere de perioada de la catedră, eram foarte tânără, aveam doar 19 ani. Țin minte și acum cu drag toți copiii pe care i-am avut la clasă, pentru că i-am îndrăgit pe fiecare în parte și acest lucru a fost reciproc. Elevii mei de atunci sunt acum căsătoriți și au, la rândul lor, copii. De curând, unul dintre ei mi-a scris pe Facebook și mi-a spus „Doamna învățătoare, mi-au trecut prin față toate amintirile legate de acei ani”. Fiecare mesaj pe care îl primesc de la foștii mei elevi este emoționant pentru mine”.

Cum a ajuns să lucreze în televiziune?

„Așa cum am mai povestit, nu a fost ceva premeditat. Un prieten mi-a vorbit despre un casting pentru un job în televiziune. Țin minte că m-am gândit timp de două săptămâni dacă să mă duc sau nu. Făcusem un curs de televiziune, însă doar ca hobby, în niciun caz nu mă gândisem la o carieră în acest domeniu. M-am prezentat la casting din curiozitate și, la câteva săptămâni, m-au sunat să îmi spună că am fost selectată. Am ajuns să lucrez în televiziune printr-o împrejurare fericită”.

Simona este căsătorită cu Sabin Ivanof și au o fiică în vârstă de 12 ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

6 Comentarii

  1. Ba, comentaci tampiti și pe invers! Tipa e bomba și la 49 de ani! Marș, narozilor!

  2. DACA o Doamna se ingrijeste si se HRANeste, NU consuma MANCARE si mai face SI Sport INTENS, NU are cum sa NU arate FFF BINE si la 60 de ni, dar la numai … 49 … 🙂

  3. Și ce a făcut la cursurile de televiziune? A învățat sa citească de pe prompter ea fiind învățătoare?

  4. Asta e nivelul de pregatire de prezentator radio-tv – BAC la 19ani, fara prune in gura si mutra incruntata. Daca mai faci si o compunere, esti supracalificata. Restul sunt mofturi de spiru sau cum le mai zice si alte academii.
    Cu BAC la 38 ajungi om mare, asa ca nu va grabiti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.