Sondaj CURS: Cum se împart voturile bucureștenilor

oameni-populatie

Un sondaj CURS realizat la nivelul capitalei indică faptul că PSD s-ar situa pe primul loc în preferințele bucureștenilor, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri. Urmează la egalitate USR și PNL.

Potrivit aceluiași sondaj, traficul este pentru bucureșteni principala problemă.

Sondajul a evaluat și modul în care percep bucureștenii activitatea primarului general Nicușpr Dan.

Sondajul CURS a fost realizat pe un eșantion de 1007 resondenți din populaţia adultă rezidentă din Municipiul București
Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.1%.. Perioada de realizare: 19 – 27 octombrie, 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. Ba nu votez cu nimeni, stau acasa, dorm si ma intorc de pe o parte pe alta, visind fraieri care baga buletine in urna de vot ! A vota intre PSD si PDL e ca si cum m-ar intreba cineva „Cu cine simpatizez, cu Hamas sau cu Israel ?” …

 2. Ospatarul : „Ce serviti (!) ? O ciuma rosie in singe sau o febra galbena cu garnitura albastra ?”

 3. PUSL- partidul varanului latrinisto-cnnau va lua jumatatea lui 5 procente la urmatoarele alegeri

 4. FiErea revine la butoane !
  PăZea, măRog…🤮

 5. Vraja marii! Nu pot sa cred că, miticii sunt așa de fraieri sa o voteze pe Firea/Psd la Bucale după ce a exterminat bătrânii! Dacă nici miticii nu sunt informați, atunci cine?

 6. sondaj adevarat facut de scoala de beizadele SNSPA ,sosoaca e pe val ca si usr

 7. ‘Oglinda oglinjoara cine e cea mai frumoasa din tara ‘:))Vai si amar,”sondaje”slugilor PSD ,alde Buble

 8. PSD 31 in București daca votează doar 31 de bucureșteni 😂😂😂asta după dezastrul lăsat de firea

 9. E sondaj la nivelul partidelor politice din nu a cetățenilor obișnuiți care votează! S-au scăpat cu ceva timp in urma dând adevărul pe fata, inclusiv că se clarifica stabilitatea voturilor înainte de alegeri, acum e manipulare.

 10. Povesti! Sosoaca tipa in gura mare ca are 73%, asa ca voi, ceilalti, va mai ramin nici 30! Asa ca…….

 11. daca va uitati cu atentie manipularea deja se vede: sa spui ca ca parerile bune si f bune despre nicusor sunt in total la 40% dar vor vota USR doar 17% e o mare vrejeala!! ori unii ori altii mint!

 12. Ceea ce mă îngrijorează la acest sondaj este că 14% de mârlani pun botul la intențiile ,,bune”ale AUR,care duc spre iad.Incolo, e normal că PSD -ul să conducă având în vedere că PNL și usr mai mult pe ciolan se bat.Nu zic că PSD nu face și el asta.Dar 14% de imbecili,…mă pune pe ganduri

 13. pt 01 nov 10:49 asa va invata la secu sa copiati numele ca sa induceti lumea in eroare sau esti de-a dreptul batut in cap si nu gasesti alt nume??? cat despre vot, o sa votez partidul ca va organiza primul miting impotriva pensiilor speciale! altfel stau acasa!

 14. Shoshoci si PUSL umflati cu voturile prea multe de la ciolaci. Asa se voteaza la SNSPA. Bine ca s-au calmat cu Simion, l-au pus la locul lui, in cadere (!). Ce vrea sa spuna un vot pe bucuresteni ? O prosteala, cum vad ei Parlamentul ? Pe cine intereseaza asa o nerozie, cati se uita la A3 si cati la Digi ?

 15. Probabil 40% favorabil smintitului e fals. Doar 56% sa vrea sa scape de el mi se pare f puțin

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.