Sorana Cârstea a fost eliminată din primul tur al turneului olimpic de tenis

Sorana Cârstea şi-a încheiat aventura în turneul de simplu de la Jocurile Olimpice, jucătoarea noastră fiind învinsă în primul tur de Flavia Pennetta.

Italianca s-a impus în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-2, după o oră şi 38 de minute de joc.

După ce a câştigat primul set, Pennetta putea încheia repede întâlnirea, conducând în cel de-al doilea cu 4-2.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.