Sorana Cîrstea, serie de interviuri pentru cotidianul

Doar câteva ore o mai despart pe Sorana Cîrstea de meciul care i-ar putea aduce calificarea în semifinalele turneului de la US Open. Partida se va juca miercuri, 6 septembrie, de la ora 02:00. Parcursul româncei la acest turneu i-a bucurat pe toți românii, dar mai ales pe cei stabiliți în SUA. Unii dintre aceștia au avut șansa să-i fie aproape în tribune. Sorana le-a simțit încurajarea și s-a încărcat cu stări pozitive. „Sunt foarte recunoscătoare să văd atâția români la meci“, a declarat sportiva într-o serie de interviu acordate lui Grigore Culianu,  jurnalist, director/editor/fondator al celei mai vechi publicații în limba română în activitate la New York, “New York Magazin” și editorialist cotidianul.ro

Corespondență din New York 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Grigore L. Culian 184 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.