Sorana. „O să facă deliciul publicului, că e cu Simona”

Întrebată la podcastul lui Cătălin Oprișan dacă există prietenii în tenis, Sorana Cîrstea a dat asigurări că există  și că lumea s-a schimbat în ultimii ani.

„Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii”.

„E o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă. Ai prietenele tale… Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Dona Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie”, a mai afirmat sportiva, potrivit GSP.

Întâmplarea cu Simona Halep din 2022, de la Indian Wells.

„Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r. – Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat una la alta și ne-am zis ”Baftă!, baftă!”. Că sunt lucruri de bun-simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat ”Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?”. A fost o conversație absolut normală.

Ne-au chemat prin microfon să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat ”Baftă!, baftă!” și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate.

Ne-am dus, am jucat, m-a bătut, la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare tam-tam pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel”, a mai spus Sorana, aratăGSP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

 1. intre una cu doua titluri de 250 si alta cu 24 titluri din care doua de grand slam patru finale de grand slem si una de Turneu final, locul I in lume. Ar fi o mandrie pt Sorana daca Simona i-ar da atentie…desi nu merita dupa cat de nepoliticoasa a fost.

 2. „De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii”

  -adică ACUM are bani*,
  manca-i-as nasu ăla
  (pt. inceput)

  *bani,prieteni,fani,
  doctori credinciosi,
  whatever.

 3. Păi da,pentru că românilor tembeli nu le plac prieteniile,ei ar vrea să vadă scene precum cea dintre Roman și Vâlceanu,să curgă sânge !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.