Spălați cu o substanță toxică de bunică. Fetița a murit, verișorul e în stare gravă

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă după ce au fost spălați de bunica lor cu tomoxan, o substanță pentru deparazitarea animalelor.

Și sora băieţelului, o fată în vârstă de zece ani, a fost transportată la un spital din Slobozia. Copila se confruntă cu aceleași simptome.

Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei.

Medicii au transmis că joi seară au fost aduși la camera de gardă doi copii  intoxicaţi cu o soluție toxică. O fetiță de 5 ani, care  a murit, și copilul de an şi 11 luni, care este în stare gravă. Minorul a fost internat la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

Și Direcţia de Protecţie a Copilului a deschis o anchetă.

Polițiștii au deschis anchetă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.  Oamenii legii vor să afle ce cantitate de soluți

În luna august, patru copii din Țăndărei au fost transportați, de asemenea, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București. Mama acestora i-a spălat cu o soluție pentru combaterea râiei la animale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. ANALFABETISM IN ROMANIA IN TOATA SPLENDOAREA LUI…44 LA SUTA RESTUL PUPATORI DE MOASTE …

 2. Sper ca va veni candva timpul cand nu toti idiotii vor avea voie sa aiba copii.
  Sa aiba dreptul de a avea copii, la fel cum poti avea azi dreptul sa ai carnet de conducere: cu un bagaj de cunostinte elementare.
  Cand esti bou din nascare sau din cauza ca ai fugit de educatie, sa nu obtii dreptul de a avea urmasi ptr ca in mod sigur nu vei fi apt sa-i cresti pana la maturitate, sau vei scoate din ei rebuturile societaii……[Rumburak]

 3. @[Rumburik]
  -shpaga ca sa faci copii
  e o idee perfect CHINEZEASCA!

  China trebuie distrusa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.