Surpriză în cazul decesului fostei soții a lui Tișe

Camelia Tişe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a murit de malarie.

Aceasta este concluzia medicilor legiști care au finalizat autopsia, potrivit presei locale.

Camelia Tişe, în vârstă de 47 de ani, a murit în urma insuficienţei multiple de organe, a sepsis-ului şi a unei forme severe de infecţie parazitară cu Plasmodium malariae.
Recent, ea a călătorit în Africa ( Tanzania sau Zanzibar).
Conform Foaia Transilvană, angajații de la Medicină Legală, dar și polițiștii prezenți la locuința acesteia au purtat echipament de protecție pentru a nu se infecta.
Un alt deces de malarie a fost anunțat marți în București.
Ce spune poliția

Decesul Cameliei Tişe nu a fost violent şi nu au fost identificate elemente privind posibilitatea unui act de agresiune, au transmis polițiștii.

„Cu privire la cauza de ucidere din culpă înregistrată la data de 5 februarie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, privind decesul unei femei, de 47 de ani, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj este abilitat să comunice următoarele: În urma investigaţiilor preliminare efectuate de către poliţişti şi în baza primelor date indicate de medicii legişti, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă şi nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune. În vederea elucidării cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exacte care au condus la decesul persoanei, este necesară finalizarea raportului de expertiză medico-legală”, se arată într-o informare transmisă, marţi, de IPJ Cluj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

  1. Africa e un continent periculos ,in iarba,in copaci ,in ape traiesc tot felul de paraziti si virusi la care africanii sunt partial imuni dar europenii isi scurteaza viata ,cazul de fata

  2. A dracului malarie!…n-ar fi exclus să moară de malarie după cum arată mizeria din cluj…mizeria umană și materială!…

  3. Și marmota învelea ciocolata. Malaria, o altă boală scoasă din pălărie, o altă sperietoare.
    Mal+aria, adică loc rău.
    vīrus,11 ī, n., ¶ 1 suc, jus, humeur : cochlearum PLIN. 30, 44, bave des limaçons ║ semence des animaux : VIRG. G. 3, 281 ; PLIN. 9, 157 ¶ 2 venin, poison : CIC. Læl. 87 ; VIRG. G. 1, 129 ; 3, 419 ¶ 3 mauvaise odeur, puanteur, infection : PLIN. 11, 257 ; 19, 89 ║ âcreté, amertume : LUCR. 2, 476 ; 5, 259 ; PLIN. 14, 124.

  4. Și Iohannis a fost pe acolo și nu a pățit nimic. Stăpânii știu de ce.

  5. Nu înţeleg de ce atâta zarvă cu acest deces. Chiar dacă malaria a fost cauza decesului, decedata era vr’o persoană importantă?

  6. Pana au fost asanete baltile in general si din lunca Dunarii in special si in Romania cand era cald unii faceau malarie pt ca era un tantar anofel i se spunea care transmitea parazitul. Eu am o ruda care a avut de trei ori si pt ca a avut zile a ajuns la 90 de ani. Asa ca nu-i o sperietoare ci o realitate pe care Ue cu rima vrea s-o activeze atunci cand vor sa oblige tarile sa lase parloaga si sa restabileasca zonele mlastinoase. Nu ma pricep, dar s-ar putea sa fie un mediu prielnic si pt niste serpi. Se spune ca avem deja sacali, asa ca pe principiul Istoria este ciclica si clima s-ar putea sa se intoarca la vremurile cand aici erau lei si alte animale specifice zonei tropicale. Cat despre cazul de la Cluj, poate fi adevarat, poate este doar ca o ”scuza” pt ca fiind din „lumea buna” se elimina suspiciunile…

  7. Fiecare pasare pe limba ei piere! Mai stați dracului acasă, proștilor!

  8. N-am zis că oamenii nu se-mbolnăvesc în locuri rele, malaria, dar nu de la țănțari ci de la apă rea și alte miasme/viruși ca otrravă. Asanarea, da, a dus la scăderea, chiar dispariția, celor ce se-mbolnăvesc de malaria, de locul rău.
    Canalizarea orașelor, aducerea apei din surse curate a dus de-asemenea la dispariția multor boli: holeră, febră tifoidă și, da era și-n orașe, malaria.
    Un articol și o părere altfel despre malarie(scoateți pauza dintre punct și com):
    repenser-la-medecine. com/quotidien/le-paludisme-nest-pas-une-maladie-microbienne-partie-13/

  9. A murit de covid, dar ne mint autoritatile ca le e frica ca dupa aia vor toti sa se vaccineze si nu mai au mici pentru vaccinati

  10. Si malaria se rezolva cu ivermectina, care e praf de ciuperca pusa in (cel. mai usor asimilabil) ceva solutie inerta biologic, adica fara actiune asupra organismului. Antibiotic natural!
    Milioane de africani si asiatici (un total de miliarde de oameni!) se trateaza preventiv cu ivermectina dar boiii o tin pe-a lor ca e pentru paraziti de animale, de parca omul nu este mamifer ca animalele care sint tratatate cu succes!
    Cine nu mananca ciuperci?
    … Fara efecte adverse.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.