Szczecin: Orașul contrastelor și istoria baschetului 

În sezonul 2023/24, pentru prima dată în istoria sa, echipa din Szczecin – King Wilki Morskie- joacă în Liga Campionilor la baschet. Campionii Poloniei din sezonul anterior aduc o noutate pe harta baschetului european. Fanii care vin la meciuri pot sta în oraș pentru a descoperi atracțiile interesante.
Szczecin, situat pe malul pitoresc al râului Odra, este un oraș plin de contraste. Plimbându-te pe Insula Łasztownia, vei descoperi fabrici restaurate care pulsează astăzi cu viață culturală. Castelul Ducilor Pomeranieni, oferind o priveliște impresionantă asupra orașului, garantează experiențe de neuitat.
Din punct de vedere culinar, Szczecin încântă cu specialități locale precum paprykarz szczeciński sau pește proaspăt din Marea Baltică. După meci, relaxarea este garantată pe faleza râului Odra, unde poți simți ritmul orașului.
În Polonia, te așteaptă multe alte atracții: pitorescul oraș Cracovia, Varșovia istorică, reconstruită după război, sau frumosul Gdańsk, situat la malul mării și unde istoria se întâlnește cumodernitatea. Sportul, cultura și aromele de neuitat – toate te așteaptă în Szczecin. Alătură- te nouă în această călătorie excepțională și susține echipa noastră!

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.