Temutul mafiot Taghi a primit închisoare pe viaţă

Ridouan Taghi, cel mai temut baron al drogurilor din Olanda, a fost condamnat marţi la închisoare pe viaţă în legătură cu o serie de crime comise între 2015 şi 2017, a anunţat justiţia olandeză, conform AFP. „Îi condamnăm pe toţi suspecţii. Ridouan Taghi primeşte închisoare pe viaţă”, a declarat judecătorul neidentificat din considerente de securitate la tribunalul unde s-a desfăşurat procesul.

Şi ceilalţi 16 membri ai cartelului coacuzaţi în proces au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la pedepse cu închisoarea de la un an şi nouă luni până la închisoare pe viaţă.

Ridouan Taghi, în vârstă de 46 de ani şi născut în Maroc, era acuzat că a condus o organizaţie calificată ca fiind o „maşinărie de ucis bine unsă”, o reţea de crimă organizată internaţională cu rădăcinile în Benelux, vinovată potrivit acuzării de cel puţin şase crime şi patru tentative de crimă şi numită „Mocro Maffia” din cauza originii marocane a mai multor membri.

Termenul desemnează de fapt un ansamblu de grupări criminale considerat unul din cei mai mari distribuitori de cocaină din Olanda.

Procesul supranumit „Marengo” a fost unul fără precedent în Olanda, potrivit observatorilor, fiind mobilizată armata pentru a păzi tribunalul în timpul şedinţelor, la care procurorii şi judecătorii au fost conduşi în maşini blindate.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

 1. Penru ca MAFIOTII NU sunt EXECUTATI, se cheama ca SE are Nevoie de EI.

  Adica sunt CREATIA UNora si Fenomenul este intretinut de Zeci de Ani, cu CINISM.
  UNIi, DesCREIERATI prin Convingeri GRESITE cred in Mod FALS ca SE poate sa SE MEARGA inainte cu OMenirea pe aceasta CALE a lui DREAcuu’.

  NU se poate.
  NU se poate DELOC!

  LE va scapa Situatiunea de sub CONTROL.
  ImPlacabil,
  InEvitabil,
  NeGresit,
  InContestabil,
  IneBranlabil si desigur … 🙂
  I_ReFUTABIL.

 2. Asta doar atunci cand nu se mai poate, ca e prea in vazul lumii; dar altfel exista complicitati la nivel inalt in adminitratie.

 3. ca si cu aia arestati (marocan,moldovean,roman) arestati in Spania, cu tone de iarba in barca.
  insa aia se bucura doar ca i-au arestat insa nu verifica nimeni cine era seful grupului..(locotenentul mafiei) si cine arnautii (sergentii ,care angajeaza pusheri intre miile de africani ajunsi cu barca,vaslind cu „lux”,in Lampedusa => la ordinele mafiei sunt ajutati sa ajunga acolo ptr a cere de la ue miliarde,ajutoare sa faca fata situatiei )

 4. Bruxelles, „capitala Europei”, după numai 50 de ani de imigrare continuă, regizată chiar de birocrații de la Bruxelles, are deja 38% din oraș populație musulmană (majoritatea marocani!).
  Și la voi a pornit și e în curs același proces de corcire a populimii veghetale, cu musulmani din sudul Asiei (bengalezi, pakistanezi)! Uite cine e regizoarea $$oroșizdă, aghienta însărcinată de uOpănsăsayăti, cea care se ocupă – pe motive inventate – de implementarea Planului Kalergi în Rro’:
  https://www.cotidianul.ro/creste-numarul-de-straini-care-vor-lucra-in-romania/
  Faceți socoteala cîți din banii NEGRI ce-i plătesc la plecare pakistanezii ăia ajung la asta……[RumBurak Berkay Akgül]

 5. Este mai grav decat ce facu Bizantul cand angaja mercenari turci impotriva altor musulmani!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.