Teo Trandafir, e semn că lipsește…

Presa evoca zilele acestea figura unui om de televiziune care a dispărut prematur din prim planul atenției publice . Teo Trandafir s-a mutat în online, are un podcast și cam atât.

E semn că unii îi simt lipsa și că prezența ștearsă  nu compensează  ”mărirea” de altădată.

Ar fi loc de revigorare, dar cum însă când semnele ne duc mai mult în trecut decât spre viitor…

Perioada din PRO TV a fost de ”glorie” pentru Teo Trandafir, începuse în`94, alături de Mircea Badea.

A scris istorie cu emisiunea Teo, fiind cotată drept realizator de luat în seamă și  a plecat în 2006 după discuții cu șeful trustului.

Despre motivul concret al plecării sale nu a dat niciodată o explicație coerentă, părea să nu știe nici ea foarte exact. Un fel de… prea mult bine și ceva cu regăsirea de sine. 

A înfiat un copil în 2004, pe nume Maya.  Apoi a ajuns la Prima Tv, face și ceva politică. Însă 2011 îi putea fi fatal.

A depășit problemele medicale grave și a fost salvată de șeful de care se despărțise în 2006. Tratată în străinătate scapă, se va și căsători mai târziu, nu a fost cu succes, când s-a întâmplat tocmai de Crăciun!

După 10 ani de colaborare cu Kanal D, Teo Show s-a încheiat

O mai auzim  la radio. A debutat pe piața podcasturilor, primul său invitat a fost Mircea Badea.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

  1. ea și șeful ei evreu au normalizat prezența în spațiul public a tuturor scursurilor societății. a făcut mai mult rău României de cât poate cineva să-și închipuie.

  2. Într-adevăr se simte lipsa(mirosul) de la distanță!…noroc c-a venit gerul!…

  3. Ce emisiuni frumoase facea ea si cu Mirciulica al ei, atunci cand Mirciulica se baga sub masa!

  4. Am intalnit-o pe Teo su mi-a lasat o impresie dezagreabila – infatuata, plina de frici, legata ombilical de producatoare…Nu, nu as lucra cu individa nici sub amenintarea armei. Mi-a displacut profund….

  5. Da se vede si in dialogurile care le poarta ca nu duce la final nici macar o fraza.In podcast nu are producatorul in spate, trebuie sa se descurce singura. O incompetenta care ne-a sufocat atitia ani cu banalitatile ei. Bine ca am scapat.

  6. Unde o fi mărimea de altă dată? La promovarea cântăreților de manele și pălăvrăgeala cu concubinele acestora lor din penibila emisiune de la Pro TV?

  7. La Kanal D facea o emisiune manelista cu manelisti d-aia rasi in cap pe jumatate si codita, credeau toti maimutoii ca au look de drug dealeri columbieni! Poate pe podcast face ceva mai inteligent. Sau nu.

  8. Scosi din ACVARIUL PRIMAR s a dovedit ca si Florin Calinescu si Teo Trandafir nu erau decat doua pungi goale. Asa sunt toti. Stie saracu Mircea Badea de ce s a legat cu lanturi de „MASUTZA”! Mai ales ca de cariera lui de mascarici al lui Gadea depinde trandaveala si a celor doua doamne uratele arondate la aceladi trustd. Retelele socialw sunt mizerabil si ele, dar au si meritul ca au dizlocat masele larg de prostovsni care altfel statea lipiti de ecranele tv sa se uote ka acesti Nrica Nimeni.staruri de mahala

  9. Cei semianalfabeti, frustrați puturoși si destul de (editat) si saraci si umili pot gandi ca Teo si Mircea sunt incompetenti. Voi (editat) invidioși nu puteți pricepe despre ce vorbesc acestia si normal va pute. Emisiunile sunt parte din grila postului. Si Măruță are pe canapeluță numai scursuri. Asta face audiență ăsta e nivelul de cultură. In concluzie voi tot (editat), frustrați, si mici rămâneți!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.