Țiriac. „Simona Halep are o singură vină”

Fostul tenismen Ion Țiriac a făcut din nou referire la cazul Simonei Halep, răspunzând unor întrebări din partea jurnaliștilor.

Simona Halep, aflată în așteptarea verdictului TAS,  ar urma să revină pe terenul de tenis pe 15 iunie 2024, la Sports Festival, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. La eveniment au fost invitați Steffi Graf, Andre Agassi și Andrei Pavel, cu care Simona va face pereche.

„De ce să fie ultimul ei meci? Moare? Ultimul meci este când știi că nu o să mai joci altul, dar ea poate să joace peste tot. Din câte știu eu, ea se antrenează zi și noapte, e mai ambițioasă decât era înainte.

Eu am suspiciunile mele cu TAS-ul, pentru că am fost «Stan-Pățitul» în 2000 și știu ce se întâmplă. După părerea mea, Simona Halep are o singură vină. A fost depistată pozitiv, se poate, dar de ce? Și când spui de ce… habar n-am eu. Întrebați-i pe cei responsabili, pe cei care o au avut-o în grijă.

Nu mă mai întrebați de Halep pentru că nu știu mai multe. După părerea mea, nu are nicio vină, dar a fost depistată pozitiv, din păcate”, a spus Ion Țiriac.

Cazul lui Halep va fi prezentat la TAS în perioada 7-9 februarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

12 Comentarii

 1. Mai terminați cu marele tenisman…boul a fost un escroc internațional!…

 2. Simona, prietenii sunt doar pe hârtie.
  În realitate nu există prieteni de încredere. Din anumite motive
  te trădează. Am pățit-o și eu pe pielea mea. Am fost concediat și am plătit despăgubiri, iar
  cei care au fost alături de mine (6) la început, s-au retras pe motiv că
  au familie de întreținut. Unul singur a rămas alături de mine ca martor, că oricum
  avea depus deja dosarul de pensionare. Așa că ai mare, mare grijă.

 3. Ion Țiriac a fost in jucător de tenis BUN/FOARTE BUN, iar experiența trebuie respectată !!!
  Ce nărav românesc mai e și ăsta, de a tot arunca cu pietre în oamenii care au făcut ceva bun cândva ?

 4. Ea s-a dus la el ca s-o dopeze ca pe Wiliams. Doar ca negresa nu s-a incurcat cu el, s-o reclame nevasta lui.

 5. Mai zît romulane, ești un escroc și un turnător! Asta-i explicația succesului acestui trădător, pt.cine nu știa deja.

 6. Țiriac în stilul caracteristic folosind vorbe prin care nu spune nimic. Un favorizat al sistemului comunist si al celui actual, acumulînd o avere uriașă păcălind pe unii și pe alții pozînd în om cinstit….

 7. Din cadrul echipei lui Mortaloglu un membru a fost recrutat de cineva. Acel cineva este usor de gasit. Unii l-au si identificat in persoana sotiei grecului cipriot francez. Simona are vina de a fi renuntat la romani in echipa sa. Sa speram ca va fi absolvita d gresala involuntara, avind in vedere putinatatea substantei gasita.

 8. singura ei vina este ca a trisat si a fost prinsa. Nu a fost destul de desteapta ca sa nu fie prinsa. Ar trebui sa i se ridice toate titlurile ca nu se stie ce a cistigat pe bune si ce prin trisare.Sa dea si banii inapoi ca asa este corect.

 9. Nu exista dopaj involuntar in sport ! Cum puteti crede acest infantilism cu care se apara Halepa ? Toti cei prinsi dopati, au terminat-o cu sportul. Mai auziti ceva de Șarapova, castigatoare in finala de la Paris cu Halepa ?

 10. Io: „Simona Halep are o singură vină: că A TRIȘAT!” HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  Io știu mai multe. După părerea LUI, nu are nicio vină, da’ a fost depistată POZITIVĂ păntru DOUĂ sus_pițiuni dă DOPAJ! HAHAHAHAHA!
  Deci, în concluzie: mustăciosu’ miliardar mistrețar împreună cu masonii NU A REUȘIT NIMIC ÎN CULISE la T.A.S., trișoarei îi va fi dublată pedeapsa, dă la 4, la 8 ani, suspandare, așea cum ar fi trebuit să facă „Sport Rezolutions” la audierea de la Londonistan pe baza dovezilor dîn dosaru’ dă 11000 (UN’SPREZECE MII!) dă pagini, a’ ei!
  LA REVEDERE, în 2030, cu niepuoțăii Editat….[Rumburak]

 11. @ tomlin- nu exista dopaj involuntar in sport. Tare.
  Jucătoarea de tenis ucrainianaca Dayana Yastremska a fost depistata pozitiv la turneul de la Mantreal și suspendata trei ani. Fiind o reprezentanta a altui popor ales, a contestat decizia, susținând ca totul nu a fost decât o contaminare involuntara. Drept urmare, după 6 luni i s-a ridicat suspendarea, zilele acestea jucând semifinala la Melbourn, venind din calificări necontaminata!!!.
  Ps. Jigodiile continua sa latre precum cățeaua în calduri. Când Serena abia se ținea pe picioare,la partida de dublu de la Wimbledon, dormeau în haznaua globalista hraniti cu praful primit cadou de la Citu
  și compania. Facand parte din latura antinationala a laturii lgbtiqiste a USR, acești distinșii întinși reprezentanti ai luptei împotriva valorilor naționale se dau de ceasul morții folosindu-si șingurul neuron functional în slujba străinătății. Sa fiți iubiți cu mintea voastră de travestiți.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.