Toți candidații lui Piedone! Și cu fiul care candidează la 5

Foto: Timi Slicaru

Partidul Umanist Social Liberal şi-a desemnat candidaţii pentru Primăriile din Bucureşti, Cristian Popescu – Piedone intrând în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, iar fiul acestuia, Vlad Popescu – Piedone, pentru Sectorul 5.

Candidaţii au fost prezentaţi duminică, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, chiar de Cristian Popescu – Piedone, preşedinte executiv al PUSL.

La Sectorul 1 candidatul PUSL este Liviu Negoiţă, la Sectorul 3 – Vasile Negrilă, la Sectorul 4, unde există o alianţă electorală cu PSD, Daniel Băluţă, iar la Sectorul 6 – Bogdan Pintileasa.

„La Sectorul 2 am luat o mică pauză, nu vom desemna încă un candidat, voi aştepta, pentru că avem o alianţă electorală cu PSD. La Sectorul 5 va fi desemnat preşedintele filialei Sectorului 5 şi deputatul Vlad Popescu – Piedone. Singura emoţie şi călcâiul lui Piedone, Vlad. S-a speculat că familia Piedone … În viaţă, copiii îşi urmează părinţii, ce văd în casă. Şi dumneavoastră – ziarişti şi pictori şi compozitori, stomatologi, din toate ariile, copilul vrea să fie ce a fost tatăl. Vlad a crescut în administraţie locală, cu bune, cu rele, cu absenţa mea de acasă şi asta îi place”, a afirmat Cristian Popescu – Piedone.

El a menţionat că această candidatură la Primăria Capitalei este o altă etapă în viaţa sa.

„Este o altă etapă în viaţa mea, este o etapă mult şi mult mai serioasă. Vom schimba multe, atât în comportamentul pe care l-aţi cunoscut de peste 30 de ani al lui Cristian Popescu – Piedone, cât şi în evoluţia în interesul cetăţeanului”, a susţinut Popescu – Piedone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. Daca romanasii asta vor,asta vor avea.Ce natie de mormoloci farà creier!

 2. Piedone se crede rege?!! Are in vedere orimaria sector 5 ca mostenire lui fi-su iar ceilalti primari fac parte din consiliul de coroana!!! Asta este mostenirea lui Iohannis cu pnlpsd si fara opozitie reala!!! Caci si Piedone a fost in psd inainte de Colectiv!!!

 3. Ce nume de familie mai e si asta, Popescu-Piedone? Ca altfel de ce l-ar chema la fel pe fio-so?

 4. Sper ca bucurestenii sa elimine clanurile. Ca sunt de partid, de familie (cele mai periculoase), etc. Toate se constituie din interese, altele decat ale noastre. Orice suspiciune aparuta din trecutul lor, in special activistii din ONG-uri, pentru ca toate au fost finantate din afara si activeaza impotriva intereselor noastre. Ganditi-va bine cine v-a mintit si inselat, cine a luat decizii impotriva intereselor voastre. Nu confundati pomenile electorale cu cinstea si priceperea.

 5. Nimeni din cadrul Evidenței Persoanelor nu a explicat cum i s-a permis lui Cristian Victor Popescu să își introducă porecla în nume. Încercați si vedeți dacă reușiți!

 6. Asta a ajuns Romania dupa 35 de ani de la Revolutie! Sa fie condusa de reprezentantii clanurilor mafiote, mai rau ca in Sicilia! Iata mostenirea lasata de Ion Iliescu si toti de dupa el! Practic, ca primar la Capitala sau la sectoare sa nu ai pe cine vota! Mafioti/securisti si odraslele lor, ONG-isti dubiosi etc. Si ne mai miram ca ne merge rau! Asa mizerie si coruptie ca in Bucuresti, probabil printr-o capitala de tara bananiera mai gasesti!

 7. Dacă familia Bush de Dallas a dat pentru USA 2 președinți tată și fiu , și familia Popescu poate da o dinastie de primari elevaților de bucureșteni. CV-ul îl recomandă: Cristian Popescu Piedone Născut 15 februarie 1964 (60 de ani) București, copii Vlad Popescu. Până la “ocupația” de politician, maître d’hôtel, patron de restaurant, om de afaceri, funcționar public. Ia diploma de bacalaureat la 31 de ani în 1995 –ca absolvent al Liceului „Dimitrie Gusti”, București și în 2002 la 38 de ani devine licențiat în Științe Economice absolvent al Universității „Petroșani. Partide politice ca românul imparțial PPU (din 2020, UNPR (2015–2020), ALDE (2014–2015), PC (2012–2014), UNPR (2011–2012), PC (2010–2011). PNȚCD (2006–2010), PSD (1994–2002) Ajunge primar de sector post în care se întâmplă tragedia de la Colectiv. Bucureștenii îl aleg în continuare.
  Așchia nu sare departe de copac. Vlad Popescu Născut 1989 (34 de ani) București Părinți Cristian Popescu Piedone! Ocupație politician, Limbi vorbite limba română Deputat al României. Circumscripția Suceava (?)legislatura 2020–2024. Partid politic PPU (din 2021) PSD (până în 2021) Alma mater Universitatea Titu Maiorescu. Hai gogomani la vot PUSL Piedone. Groaznic și inexplicabil.

 8. Clanul Piedone a fost dromader, dar acum e CAMILA CU DOUA COCOASHE. Dar mai dezgzstatori ca ei doi sunt Ciuvica, Razvan Dumitrescu , Porumbel si ceilalti de la Antena 3 CNN (curat CNN) care sustin la ordin aceste tumori ale ISTORIEI

 9. ”Toți candidații lui Piedone! Și cu fiul care candidează la 5.”

  Un infumurat fara valoare !
  Isi urmareste interesul personal.
  Isi pune neamurile in functii. Fara rusine. Daca ar putea, ar candida la ambele primarii, crezand ca cetatenii s-ar bate sa-l voteze. Nu am vazut vreun edificiu ramas de pe urma celor ”n”-spe ani petrecuti in primarie. Era buna si Firea. Aici daca iubesti pomenele si chermezele….esti votat.

 10. E mai bine să ai școală vieți. Decit să ai 20 ani de școală și să fi tot prost

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.