Trabuceaţi cu wiskane și furați pe rupte! PSD a auzit reproșurile lui Sighiartău

Afirmațiile lui Robert Sighiartău, de la PNL, l-au deranjat pe Daniel Suciu, de la PSD. Și răspunde într-un mesaj pe Facebook la nemulțumirile acestuia. Prima. Că se vede ”clar cu ochiul liber că, de când a venit domnul Ciolacu, zici că avem ghinion”. A doua. Că a cam început să scârțâie Coaliția. A treia. Că n-au știut despre asumarea răspunderii pe pachetul de măsuri fiscale… ș.a..

Daniel Suciu, deputat receptiv de la PSD, îi răspunde de-îndată deputatului PNL.  ”Trabuceaţi cu wiskane și furați pe rupe…!”Ai uitat de Cîţu şi miliardele împrumutate…?” Și au tot continuat să se tragă de păr…

Citește aici Pentru cine vorbește Robert Sighiartău

„Robert, tu vorbeşti de ghinion? Parcă am mai auzit acest cuvânt folosit cinic de cineva… dacă tu nu eşti băgat în seamă prin Modrogan văd că ai deprins obiceiul prost de a uita. Hai, nu uita că în timp ce mureau sute de români pe zi în pandemie guvernul Orban-PNL fura pe rupte la Unifarm! Ai uitat Robert cum aţi inchis pieţele pentru ţărani şi voi trabuceaţi cu wiskane prin birouri? Ai uitat că-n guvernarea voastră se scoateau bolnavii noaptea de prin spitale? Ai uitat de Cîţu şi miliardele împrumutate fără să se vadă?! Şi tu vorbeşti de alţii?”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Daniel Suciu. Preocuparea PSD este de a reforma statul, a mai spus Suciu.

„Sincer, preocuparea noastră nu este scăderea voastră în sondaje, tocmai că lumea ştie ce-aţi făcut, preocuparea noastră este să reparăm şi să reformăm statul român. Asta-i doare pe români nu procentele voastre!”, a conchis deputatul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

2 Comentarii

  1. PNL sunt dintre oamenii lui Udrea-Basescu si ce sa vezi, Udrea e in inchisoare.

    PNL sunt hoti calitzi sub 4 mandate inclusiv cu Iohannis.

  2. Paduretul asta a intrat in politica prin PD-ul securist ca orice ‘special’ scolit la unitatea militara UBB. La ordinul securitatii celei noi, Johanis i-a facut peste noapte liberali pe toti pedeleii basesti. Fomistii astia nu mai au acum nici o credibilitate in fata romanilor. Prin tot ceea ce face pastorul pocait Robert (ce nume dacic!) pare a fi un globalist sorosist acoperit aflat cu misiuni in asa zisul PNL. Ar vrea in USR dar nu este lasat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.