Tragedie în curtea Politehnicii din Capitală

Doi oameni au fost îngropaţi sub un mal de pământ în curtea Politehnicii din Capitală.

Printr-un apel de urgenţă la 112 s-a anunţat, sâmbătă, în jurul orei 15.00, că două persoane au fost îngropate sub un mal de pământ în curtea Politehnicii. Când pompierii au ajuns la faţa locului, cele două persoane erau moarte.

Din primele informaţii este vorba despre oameni care căutau fier vechi în zonă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.