TVR e preocupată de Nigeria

TVR Info, postul de ştiri plătit din bani publici aflat în solda lui Băsescu, nu a anunţat marşul manifestanţilor bucureşteni către Palatul Cotroceni, având alte preocupări.

Susţintătorii de la TVR Info ai lui Băsescu au început jurnalul de seară cu deschiderea dosarului penal pe numele fruntaşului PSD, Viorel Hrebenciuc.

Pentru TVR nu a existat marşul spre Cotroceni, mai importante fiind protestele de la Abuja faţă de eliminarea subvenţiilor la carburanţi. Da, pentru postul naţional public de televiziune al României, mai importantă a fost Nigeria !

La TVR Info, când ţara fierbea dezbaterea era desprinsă de realitate: o discuţie cu Ioan Mircea Paşcu despre pregătirea USL pentru alegeri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Ghetu 854 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.