Teatrul Coquette Ultima șansă să vedeți ARIE ȘI ECOU 

Dacă până acum nu ați ajuns la seara de operă ARIE ȘI ECOU de la Teatrul Coquette, având-o ca protagonistă pe senzaționala soprană Cristina Fieraru, acompaniată la chitară de Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor, atunci nu trebuie să ratați concertul de duminică, 25 mai 2025. Așa sună invitația organizatorilor acestui spectacol. Ei mai precizează că este ultima reprezentație cu acest spectacol, ultima șansă de a-l vedea.

Programul serii propune unele dintre cele mai frumoase partituri ale repertoriului liric, de la baroc la romanța românească și canțoneta napolitană. Astfel, publicul va putea asculta arii celebre, precum lamento-ul Didonei din opera Dido and Æneas de Henry Purcell, madrigalul „Amarilli, mia bella” de Giulio Caccini ori neîntrecutele șlagăre baroce „Ombra mai fù”, din opera Serse, și „Lascia ch’io pianga”, din opera Rinaldo, ambele de Georg Friedrich Händel, alături de piese binecunoscute precum Santa Lucia sau ‘O sole mio, într-un spectacol gândit să ofere desfătare tuturor, ca în marile teatre de operă. După concert, spectatorii se vor bucura, în foaierul teatrului, de o discuție cu artiștii și un pahar de vin.

  

  

 

Spectacolul ARIE ȘI ECOUrealizat de soprana Cristina Fieraru împreună cu chitaristul Maxim Belciug și prezentat pentru prima dată în octombrie 2024, și-a propus să ofere publicului prilejul unor întâlniri cu frumusețea și diversitatea repertoriului liric într-o prezentare adaptată la o scenă de teatru mic, unde intimitatea dintre artiști și public și lipsa artificiilor de regie permit o altfel de apropiere – mai directă, mai sinceră, mai vie – de această muzică nepieritoare.

 

Concertul de duminică, 25 mai 2025, este ultimul din această serie și are loc la Teatrul Coquette din București (Calea Călărași 94). Spectacolul începe la ora 19:00.

  

Recomanda 3

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.