Umor pe net: Iohannis, Biden și șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a recunoscut că a discutat cu preşedintele american şi subiectul candidaturii sale la şefia Alianţei Nord-Atlantice, dar „Nu o să mă apuc eu să spun ce a spus preşedintele Biden“.

Până ce lucrurile se vor lămuri 100% și oficial, internauții își fac de cap. Rezultatul de mai jos nu are nevoie de alte comentarii:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 18
Author

13 Comentarii

 1. Dulapu’ săsesc are un loc sigur în subsolul sediului nato dă la brucsăl. Femeile de serviciu au cerut un dulap mai mare pentru ținut măturile.

 2. Râde Puținel cu Shoigu de ” partenii strategici ” care vor cu orice preț ca ” Russia să nu câștige ” !!! Mișto poza : Senilul sprijinindu-se de Dulap-Mare !!! Te doare capu’ de ce a ajuns Hamerica ( toată lumea s-a saturat de ” our democracy ” ) : Hey, GRINGO, go home !!! 45 de ani v-am așteptat , dar acu’ mai avem și o vorbă: mai vine omu’ , dar mai și pleacă , strigoilor ( Alfel o să vă punem pământ în gură să vă saturați de …extindere !!! )

 3. La noi e democratie nu ca la Putin! Aici in vest te duci la seful cel mai mare si vezi daca vrea sa-ti dea si tie o functie. Asta daca esti din Olanda si ceva trecere. Daca esti dintr-o tara neinsemnata si sluga total predictibila nu ceri nimic, faci direct ce spune sefu: ” bai baga-te si tu pe lista ca sa para ca avem competitie aici in vest ca rade Putin de noi zice ca dicteaza US , mincinosul naibii!”

 4. daaa, e cel mai potrivit, e inalt si mai are nevoie de scara sa ajunga la… slana!Q!si-a luat slana langa el- ghinaralul aaa,ald ema,aaa, ciuca .

 5. Ce sa caute un soldat neinstruit in fruntea unei organizații militare din moment ce a declara că a pierdut timpul in armata întinzând cablu telefonic rusesc CTY-67? Propun pe Gl.Ontanu înălțat peste rand de la gradul de caporal la gheneral fara ordonanța! Toți niste jigodii! Poporul de idioți sa plătească că de aia sunt idioți!

 6. Daca nu.l BUCURA cu Sefia Nato o sa primesca o functie la UE.MMMM😁🤔

 7. Editat Nu aia e problema. Ce sa caute un cetatean roman in fruntea unei organizatii criminale si agresive care colonizeaza resurse si pozitii strategice intr-o expansiune mondiala?

 8. userul cu infirmitati Algoritmul este asa de buclucas incat probabil ca are o varianta de filtrare personalizata dupa profilul fiecarui participant la traficul informational. Ma editeaza atat de grosier ca videourile pe ecran verde cu decapitari ISIS

 9. Johannis se agita ca sa apuce o functie in NATO sau EU pt. ca stie foarte bine ca dupa terminarea mandatului de presedinte, va trebuii sa raspunda in fata justitiei din Romania, la foarte multe intrebari,care s-ar putea sa se lase chiar cu o condamnare .

 10. radem,glumim
  da’ pumnu strans a lu biden e un semn clinic clar…..nu dam filmuletze de pe youtube!
  (desi putem alege d-alea cu alzheimer auto-provocat prin vaxxin)
  (individu a ajuns ca ratzushca din poveste
  are nevoie de un carlig cat sa se agatze de cer
  ca sa poata pluti)

 11. Dupa vizita lui Johannis, Biden parea a fi facut dus, era asa curat,se pare ca fusese lins asa de insistent, incat Biden n-a mai trebuit sa-si faca dus.

 12. Johannis este bun de presedinte, general, secretar Nato etc. Doar Johannis se lupta cu pesedistii, comunistii, Iliescu, Nastase, Dragnea, Putin, rusii, martienii si reptilienii!
  PS: cine il ataca pe Johannis este platit de Dragnea! Se stie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.