Umor. Și-a luat Ciucă mașină

Liderul liberalilor Nicolae Ciucă a intrat și el în vizorul umoriștilor, cu o aluzie la faptul că vorbește chiar mai rău decât președintele Iohannis.

Mașina, vedem, nici ca putea avea un alt număr…

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

5 Comentarii

  1. A AAAAAAA
    de fapt
    Ă ĂĂĂĂĂĂĂ
    Limbaj de general doctor, viitor presedinte de tara NATO 10Ami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.