Un fermier olandez produce înghețat din lapte de porc

Erik Stegink a creat o „înghețată din lapte de porc”, iar delicatesa este un succes pentru vizitatorii fermei sale Piggy’s Palace, unde pot vedea și animalele pe tobogane, relatează The Times. Este nevoie să te obișnuiești cu gustul, dar înghețata făcută din lapte de porc, o premieră mondială, este un succes în Olanda, scrie profit.ro.

„Oamenilor le place foarte mult, aproape am rămas fără primul stoc”, a declarat el pentru postul local de televiziune Oost. Înghețata este descrisă ca fiind „un pic grasă, plăcută și cremoasă”.

Cele 250 de scroafe ale sale trebuie mulse manual, deoarece nu a fost dezvoltat niciun utilaj pentru mulsul porcilor

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. pomeneam de un(sub) produs lactat-„chefir”
  nu-i mai facem reclama
  ala care ne pare facut cu drojdii din vagin
  modificate genetic:
  -nu am spus de ce specie e vb.,
  atentie!

 2. Vai de capul nostru, cand or sa vada progresistii o sa ne puna sa bem lapte de porc sa mancam branza de porc si unt de porc!

 3. Dinspre Bruxel s-ar dori scaderea numarului de animale pentru reducerea emisiilor, zice UE.
  Porcii si vacile europene sunt singure pe lume si Jndia, Africa, China nu au.

  In Romania s-au eliminat treptat prin devierse metode si tertipuri producatorii locali sa se importe carne din Olanda, Spania, Franta etc

 4. Sa dea aceasta inghetata sa o manance tichiatii din cauza carora se intampla toate relele majore de pe Pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.