Un sibian candidează împreună cu toată familia

Ioan Ştefan Zară, candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român, a intrat în cursa electorală şi pentru Consiliul Local, unde candidează împreună cu toată familia, adică cu fratele, mama şi bunica, totul sub deviza „familia Zară, o familie unită”, a declarat acesta miercuri, pentru Agerpres.

„Familia Zară, o familie unită. Familia este ca o comunitate restrânsă. Ori de câte ori membrii acesteia sunt uniţi spre scopuri şi idealuri comune, această comunitate, familie, se dezvoltă. Mă pot mândri că familia mi-a fost întotdeauna alături în demersul meu politic”, a spus Ioan Ştefan Zară, de la Partidul Ecologist Român.

Ioan Ştefan Zară este primul pe lista pentru Consiliul Local Sibiu a Partidului Ecologist Român, urmat de liderul organizaţiei judeţene, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Gligor. Pe locul 14, pe aceeaşi listă pentru Consiliul Local candidează fratele lui Ioan Ştefan, Lucian Valentin Zară, care se recomandă ca fiind apicultor, jurist, inginer. Mama celor doi, Lucia Zară, pensionară şi fostă operatoare candidează pe aceeaşi listă, pe locul 19. Pe ultimul loc de pe lista Partidului Ecologist Român pentru Consiliul Local Sibiu candidează Maria Nicula, pensionară, fostă educatoare, bunica lui Ioan Ştefan şi Lucian Valentin Zară.

Ioan Ştefan Zară este profesor şi se recomandă cu trei profesii, potrivit Biroului Electoral: „jurist, inginer, economist”. Acesta candidează pentru a doua oară pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, de această dată cu zece proiecte, printre care susţinerea natalităţii, depolitizarea instituţiilor publice, dar şi construcţia unui mare complex SPA în oraş,

„Candidez pentru a doua oară la funcţia de primar al Municipiului Sibiu pentru că îmi doresc ca fiecare sibian indiferent de starea sa socială, să conteze. Partidul Ecologist Român Sibiu a fost singurul în care am regăsit aceleaşi scopuri şi idealuri. Proiectele mele pentru Sibiu sunt :1. Audienţe libere din partea primarului, cu un program bine stabilit şi cu acces liber oricărui sibian; 2. Susţinerea natalităţii prin finanţarea costurilor de lăuzie pe întreaga perioadă a maternităţii; 3. Asistenţă medicală de calitate. Centre de permanenţă în cadrul fostelor policlinici, cu ambulanţă şi echipă specializată pentru scăderea timpilor de intervenţie şi scăderea gradului de mortalitate la nivelul Judeţului Sibiu; 4. Îmbunătăţirea calităţii vieţii. Spaţii verzi pentru ocupare a timpului liber, în toate cartierele; 5. Depolitizarea instituţiilor publice prin ocuparea posturilor pe bază de concurs public, cu şanse egale; 6. Sibiu zonă metropolitană. Acord cu termen de 4 ani pentru crearea unei zone metropolitane concrete; 7. Implicarea mediului academic, mediului de afaceri, sindicatelor în fundamentarea politicilor publice; 8. Informarea permanentă a sibienilor în legătură cu drepturile şi libertăţile pe care administraţia locală şi judeţeană trebuie să le asigure; 9. Construirea unui complex SPA de mare capacitate în Municipiul Sibiu; 10. Continuarea proiectelor de interes public aflate în derulare”, a arătat Ioan Ştefan Zară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. unitzi,
  pana se cearta si
  scuzati expresia
  se vor phoote in gat!

 2. haouileou,
  mama si bunica?
  -flacaii aia nu au si ei nishte curve,neveste?

 3. munca este grea si prost platita, mai bine in politica. Nu se cere scoala, inteligenta, onestitate, aici este rai frate!

 4. Totul în familie si nimic mai mult, caracatița se extinde pentru orice îmbogățire peste noapte! Trăiesc cu ideea cel puțin unul din noi vor avea șanse, canci! De ce ar vota cetățenii un clan din familie cu posibilă extindere pe infracționalitate pentru că, justiția nu mai exista că fapta și dreptate? E unica șansă de a-și lovi cu votul nul pe hoții din România politica!

 5. in neam putem sifona grupat si mult mai mult! hai la lupta cea mare….pardon. praduiala.

 6. ASTA MAI TREBUIA …SI DACA ARE VRE UN NEEPOT ..SA L FACA REDACTOR SEF LA ZIARUL LOCAL…ca daca atre presa ..restu nu mai conteaza..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.