Unde se vede Klaus Iohannis la sfârșitul mandatului

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat,  în martie, că a decis să intre în competiţie pentru funcţia de secretar general al NATO. Șansele sale sunt însă rezervate. În acest context, au apărut speculații că ar exista discuții pentru a ocupa alte funcții. 

„Nu au avut loc alte discuţii pentru ocuparea altei funcţii,  dă asigurări Iohannis.

Preşedintele  a declarat, miercuri, despre negocierile pentru a prelua şefia NATO, că nu au avut loc alte discuţii pentru ocuparea altei funcţii, dar și că discuţiile  la NATO ”sunt în toi”.

”Nu au avut loc alte discuţii pentru ocuparea altei funcţii, iar la NATO discuţiile sunt în toi, cum se spune, dar ele nu sunt în faza în care ar putea fi făcute publice”, a afirmat Klaus Iohannis, la finalul vizitei in Parcul National Piatra Craiului.

Unde se vede la finalul mandatului

Întrebat unde  se vede la sfârșitul mandatului,  Iohannis a răspuns: ”Asta vom vedea la finalul mandatului”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. Un personaj ciudat. Dar trebuie sa fim de acord ca intr-adevar a asigurat ceva stabilitate aici intr-o tara plina de scandaluri, tziganeli, furatanii , lipsa de onoare. Categoric putea sa faca mai mult dar si mai putin sau chiar rau gen Basescu. Una peste alta ar putea fi apreciat ca satisfacator spre bine.

 2. Romania Nu Poate fi Jucata la Poker pe Domeniul Militar ! I se acorda României Joker iar dupa aceea sa Piarda la Poker pe Domeniul Militar !

 3. La Jilava. Or poate la Pitesti ? La cita nesimtire are , nu conteaza unde….In concluzie ” la gherla” !

 4. Important nu este unde se vede el la sfârşit de mandat. Şi nici unde-l vede boboru’ – IMPORTANT ESTE UNDE-L VĂD PROCURORII ŞI JUDECĂTORII REZIST. ATUNCI CÂND IOHANNIS A DAT AFARĂ DE LA GUVERNARE USR-ul ŞI A ÎNHĂITAT PNL-ul CU PSD-ul, LA CAPITOLUL URĂ ŞI DISPREŢ IOHANNIS A ÎNREGISTRAT O CREŞTERE MAI MULT DECÂT SEMNIFICATIVĂ. DE URA ŞI DISPREŢUL BOBORULUI MAI POŢI SCĂPA, DAR DE URA ŞI DISPREŢUL CELOR DE TEAPA TA – BA!
  Atunci când l-am numit pe Băsescu „secătură” am fost ferm convins că termenul folosit reprezenta superlativul. Căci mai mult decât „secătură” un individ nu poate fi. Iată însă că Iohannis a realizat imposibilul: A DEPĂŞIT CU MULT SUPERLATIVUL. ESTE O SECĂTURĂ MAI SECĂTURĂ DECÂT TOATE SECĂTURILE!

 5. Il compatimesc…si pe el si pe „duoamna” lui, Carmen…
  Au ajuns la batranete si nu au nici un „rost”: nu copii, nu nepoti… trist…
  Nu e bucurie mai mare, mai pretioasa pentru OM decât aceea de avea un copilas si mai ales un nepotel(nepotica, nepotei), la batranete…
  Eu ii spun „minunea mea” nepotelului nostru… de mic a invatat asta, nu stia inca bine sa vorbeasca, dar cand noi il intrebam: „Eric, cum iti spune tie, bunica”?, el raspundea fericit: „mi…mi….mi…”!!
  Un copil, un nepot e cea mai mare bucurie, cea mai mare comoara a unei vieti de om…
  Dupa ce l-au avut pe nepotelul nostru, spre 40 de ani, fiul meu ne-a spus: „trebuia mai demult”…minunea noastra Eric le-a adus atata fericire…si noua, bunicilor, la fel.
  Cand ne spune ca ne iubeste si mai ales cat ne iubeste, ne topim…cu nimic nu se compara.

 6. Americanii i-au dat flit dar și el se tine tare. Nu le da Patriot la ucrainieni. L-au supărat.

 7. Ce intrebare ,de parca nu stim cu totii ca Johannis dupa terminarea mandatului de la Cotroceni va ajunge la puscarie .Poate va dura putin mai mult ,dar ori cum de puscarie tot nu scapa sasul.Totul depinde cit de rapid vor lucra judecatorii si procurorii .

 8. Dumneata Crezi ca Ordinele din Armata le da Iohannis chiar daca ia Spus Joe Biden sa dea Rachete ? Nu ! Ordinele din Armata le da Generalii ! Bre stai pe loc ! Ca nu este bine sa dam rachete ca dupa aceea rămânem descoperiti ! Si nu se stie când vor mai veni rachete in plus !

 9. In Ro se poarta razbunarea crunta. Lui Basescu i- au taiat tot pe motiv ca a fost informator desi nu a facut politie politica si nici a distrus cariera profesionala ale colegilor. Pe Iohannis il va astepta cam la fel pt toate scheletele din dulap si toti banii cheltuiti aiurea. Asa zisa stabilitate a lui KWI nu a adus decat scumpiri, noi taxe si saracie mai multa.

 10. Măcar de-ar obține ceva cu spațiul Schengen că în rest mă doare fix nicăieri de unde se visează sfinxul de Agnita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.