Valoarea zero a politicii Dianei Șoșoacă

Într-un articol precedent, pornind de la huiduielile pe care le-au încasat de la fermierii care protestau la Afumați cele două pseudo-vedete politice românești, George Simion și Diana Șoșoacă, afirmam că respectivii încep să primească ce merită. Nu greșeam.

Credeam că după întâmplare cei doi au luat aminte și că se vor abține de la alte încercări de a câștiga capital politic pe seama supărării oamenilor. De data asta, am greșit. Toți politicienii fac asta, de ce s-ar abține Simion și Șoșoacă? Însă ăștia sunt atât de avizi de capital politic și de imagine cum nu îmi imaginam. În plus, uitam că de când și-au făcut apariția pe firmamentul politicii românești, cei doi au avut șiruri întregi de apariții în care au fost de un ridicol absolut și de o lipsă de substanță rar egalabile.

Acționând după rețeta ”Spală-te că te mai iau eu o dată”, din bancul cu fecioara violată, lui George Simion nu i-au ajuns înjurăturile de la Afumați și s-a repezit la Constanța ca să o încaseze și acolo, fiind trimis de fermieri înapoi de unde a venit, în cel mai jenant dar meritat mod cu putință. De atunci, e drept, nu a mai încercat nimic legat de acest protest, fiind probabil satisfăcut de cele două reprize de ”sex politic”.

Dar nici Șoșoacă nu s-a săturat, că doar n-o fi mai prejos! Doar că ea a acționat ca de obicei, mai perfid, trimițând la înaintare un membru de partid pentru a obține o autorizație de protest în numele fermierilor care se încăpățânează să continue să ceară rezolvarea doleanțelor . De ce a făcut-o? Evident, pentru un ce profit politic. Dar cum a justificat ea sprijinul pe care a încercat să îl dea protestatarilor?

Aflăm pe ocolite, dintr-o declarație dată pentru BZI: ”Sunt senator de Iași, trimis de alegătorii din Iași în Parlamentul României și mi se pare normal să rezolv probelemle oamenilor. De aceea am depus notificări la primării, pentru ca protestele din țară să-și păstreze caracterul spontan”. Iar asta, în contextul în care partidul ei, SOS, transmitea un fel de comunicat în care nega orice fel de implicare în acțiunea fermierilor! Câtă ipocrizie!

Venind vorba de partid, am căutat să văd ce își propune această grupare politică. Am intrat pe site-ul sosro.ro ca să-i citesc Programul. Nimic. În bandă, sus, este într-adevăr un buton numit Program, dar oriunde ai da click, site-ul te trimite iar și iar la prima pagină care, de fapt, nu îți oferă decât niște titluri de declarații ale Dianei Șoșoacă și atât, nici alea neputând fi deschise.

Iar atunci, am căutat să aflu ce vrea de fapt partidul ăsta cu România, ce îi propune el, cum vrea el să rezolve problemele economice și sociale, cum vrea, practic, să scoată țara din marasm, că doar așa se laudă. Nu am găsit nimic. În afară de temele ieșirii României din Uniunea Europeană, de creare a unei Uniuni Balcanice, de stopare a oricărui sprijin pentru Ucraina și de cel al apropierii de Rusia lui Putin, nu am văzut nimic, nu am citit nimic. Zero!

De fapt, nici nu cred că madam senator își propune însănătoșirea economiei românești. Dacă am trăi într-o Românie eficientă și fericită, Diana Șoșoacă n-ar avea loc în spațiul public decât ca să danseze pe muzica britanicilor de la Pink Floyd, cum ne-a arătat în alte rânduri. Nu, pe ea nu o interesează însănătoșirea economiei cum nu o interesează nici rezolvarea crizei sociale pe care o traversează România. Nici fermierii și soarta lor nu o interesează. Vă amintiți momentul în care a fost huiduită la Afumați? Vă amintiți cuvintele ei urlate din toți bojocii, înainte de a-l lua la refec pe șeful de dispozitiv al jandarmilor?

Iată-le: ”Voi sunteți, mă, fermieri!!!??? Voi!? Nenorociților, derbedeilor, marș de-aici!” (secvență Digi24) Dacă așa te adresezi unor oameni despre care pretinzi că vrei să-i ajuți, dar care nu sunt de acord cu tine, halal.

De fapt, femeia asta nu propune nimic în afară de scandal. La fel ca Marat sau Lenin ea nu are nevoie decât de balamuc continuu și de de prăbușiri media precum Adriana Bahmuțeanu, Luis Lazarus ori Codruța Cerva, care să o susțină și care să-i întărească iluzia că dreptatea e de partea ei. Nu e! Programul ei politic nu conține nimic, iar oamenii și-au dat seama de asta. Dovadă, faptul că nimeni nu s-a folosit de aprobarea luată de avocatul Bogdan Petre, membru de partid SOS, pentru a veni în Piața Constituției să protesteze în fața Parlamentului.

Oamenii și-au dat seama că Diana Șoșoacă e ”zero” din punct de vedere politic, programul ei și al partidului pe care îl conduce fiind la fel de gol precum Piața Constituției, în aceste zile, la fel de nud ca o mulțime vidă adusă din matematică în capul acestei femei care se consideră salvatoare a neamului, deși e o caricatură din punct de vedere politic.

Și iată, oamenii reacționează în consecință. Nu doar că o huiduie, așa cum au început să o facă atunci când iese printre oameni, dar și ultimul scor din sondaje îi indică declinul, de vreme ce ultima cercetare sociologică realizată de Sociopol, condus de Mirel Palada, pune în dreptul partidului SOS o intenție de vot de doar 3 %.

De ce ne referim la acest sondaj și nu la altele? Simplu. Pentru că Palada a fost singurul care a indicat corect că AUR va intra în Parlament cu un procent de 10 %, în timp ce nimeni nu dădea importanță acestui partid.

În rest, fiți siguri că drumul Dianei Șoșoacă nu poate fi decât descendent, politica acestei doamne tinzând la infinit spre Zero, lucru sesizat deja de electorat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

88 de Comentarii

 1. Unealtă
  Mijloc folosit pentru atingerea unui anumit scop (reprobabil); persoană, grup sau organizație de care se servește cineva pentru atingerea unui anumit scop (reprobabil).

 2. …dom ule autor, stiu ca lecturati comentariile…la art precedent m-ati cenzurat la sange!…dati dovada de barbatie, nu injur, nu denigrez…observ doar stilul parsiv, conform ordinului de zi pe unitate…da, primele actiuni au fost asemanatoare, nimeni nu poate nega, dar…apele s-au despartit…de ce nu spuneti si faptul ca, in timp ce sosoaca incerca sa smenozeasca protestele simion a cerut reunirea parlamentului in sesiune de urgenta pt a gasi solutii la problemele fermierilor si transportatorilor?…pentru care avea pregatite spre a fi depuse sase proiecte de legi!…continuati cu inexistenta unui program, ceva din care sa rezulte doctrina sos…stiu, nu exista…dar de ce nu mergeti, daca tot ati inceput asa, mai deparye in a compara cele doua partide?…incercati si pe site-ul aur, s-ar putea sa aveti o surpriza!…acum, in cazul in care totusi nu apare comentariul, este suficient pt mine pt a intelege…daca apare, inseamna ca puteti purta si o discutie in contradictoriu…

 3. N-am citit, nu merită, dar oricum acest autor are valoare o milionime dintr-a dnei șoșoacă.

 4. Astfel de aprecieri la adresa Dianei Sosoaca care la aceasta ora este unicul politician credibil si respectat pot fi comparate cu stirile care pe parcursul a doi ani l-au dat invingator zi de zi pe Zelinsky. Doar spalatii pe creiere pun botu’ la aceste manipulari disperate ale ‘luzerilor’ soroshisti.

 5. Hopa, a reapărut #rezistul Stoian. Și dă-i si luptă, neicusorule! De departe, cel mai penibil de la „Cotidianul”! Nici nu mai stau să-i citesc mâzgălelile.

 6. @ vinatorul de troli asta , hautorul este cel ce Paunescu il numea ” Ilie de la scularie” .Iar Ilie chiar daca face parte din unitatea de elita a meseriasilor din fabrici , era si este doar unul acolo care -si da cu parerea . Poate poate ajunge si el in (b)elita . Ca individ.Poate ajunge cu ceva tigle si stucaturi ,dar ca ceva decorativ. Aide ca-l ” laud” prea mult pe Ilie si se supara Pam-Pam Matei.

 7. “În afară de temele ieșirii României din Uniunea Europeană, de creare a unei Uniuni Balcanice, de stopare a oricărui sprijin pentru Ucraina și de cel al apropierii de Rusia lui Putin, nu am văzut nimic, nu am citit nimic. Zero!”

  Serios? Pai doar aceste trei puncte pe care le minimalizați, reprezintă lanțurile cu care e legată țara.

  Chiar am accesat (pentru prima oară) pagina web a partidului să verific ce se spune în acest articol. Se pare ca programul este pe site și chiar e de bun simț.

  Acum e clar, protestele au avut rolul sa-i discrediteze pe ce doi. Rămâne de văzut dacă în final lumea chiar s-a dezis de ei.

 8. Chiar asa de imbecili sa fie oamenii sa nu priceapa ca lipsa tractoarelor in piata nu se datoreaza lui Sososca,
  ci actiunii SECURISTE de a le cere toate datele de identitate si de proprietate ale demonstrantilor, pentru ca ulterior sa se faca represalii asupra lor, ca in CANADA!
  Unde s-a m-ai pomenit revolta sociala cu legitimarea totala a participantilor?
  Cei ce am iesit in 1989 am avut permisiunea sa iesim fiindca in prealabil ne-am inregistrat la primarie cu datele personale?
  Evident cenzura este mai rau ca la Ceausescu!
  Atunci nu te mintea nimeni ca poti sa spui orice!

 9. Jigniti trupa Pink Floyd . Trupa aia a avut spectatori la concerte in timpul carierei de cateva ori populatia romanieii. Un salam , o vijelie ,asta e nivelul ei dar si a tarii.

 10. În Colonia Marginală Eșuată cu peste 160 miliarde coco datorie externă E TOT MAI BINE, buey !
  Iar de vină sunt 🐳 și AURarii, măRog 🤮
  Votăm cioVrigaru’ BuZat și piZedeii !
  Votăm DOTTORE măCiucă…ăăă și PeNeLeprele !
  Sau votăm uSE🌈icii !
  2%, măRog 🤮

 11. Ce sunt tractoristii?Sunt fermieri!
  Ce sunt fermierii? Sunt liber profesionisti!
  Ce partid reprezinta liber profesionistii? Partidul Liberal!
  Pe cine uraste de moarte partidul liberal? Pe SOS-Sososca!
  Cine a instruit pe tractoristi sa o ignore pe Sosoaca? Partidul Liberal!
  Cine tradeaza interesele nationale? Partidul liberal,psd, usr… au liber la vanzari!
  Cine este nationalista/patrioata garantata? Sosoaca!
  Pe cine deranjeaza rau de tot Sososca? Pe partidul liberal,psd,usr….!

 12. Diana Șoșoacă nu este o noua creatie, ci o ciorbă reâncalzită a unui Funar cu mult mai slab dotată intelectual dar mult mai bolnava iremediabil la mansarda.
  Să nu neglijati electoral acest comportamrnt, electoratul românesc cred că are cel putin 5 % colegi de salon cu Șoșoacă.

 13. Daca valoarea politicii D-nei este zero ,a lui joiannis,ciuca ,matu,ciolacu,etc,etc,etc ne costa miliarde !
  Cheltuite nu pentru poporul roman ci pentru americani si nazistiihaholi !
  Numai,, partenerul strategic ,, ne-a costat pana acum 15mld $ ,de 3 ori cat tezaurul confiscat de sovietici !
  Iar tu nu esti condeier ! Esti un scarta-parta pe hartie, care se vede ca scrii un articol, plin de mahalagisme ,la comanda ,ca sa linsezi mediatic pe cineva ,pe care tradatorii din fruntea tarii nu-l suporta !
  esti un zero taiat in patru !

 14. Sa le luam pe rand. Romania trebuie sa inceapa constructia unui plan bine gandit de parasire a Uniunii Europene pentru a nu fi surprinsa de momentul inevitabil cand aceasta se va scufunda in buda tragandu-i pe toti dupa ea. Crearea unei uniuni balcanice care prin pozitia sa la marginea sanatoasa a Europei s-ar integra rapid noului pol de putere mondial (economic, comercial si militar) din jurul Rusiei,Chinei si viitorului Orient Mijlociu remodelat. Orice ajutor dat Ucrainei in acesti ani s-a dovedit a fi inutil pentru ucrainienii de rand dar avantajos pentru mafiotii fara granite. Nu Sosoaca ci marele diplomat craiovean Titulescu a dorit ca Romania sa aiba relatii normale cu marele ei vecin.

 15. Perfect de acord! Sosoaca, dar si tovarășu’Simion – Zero barat in politichie!Hoinaresc. Vagabondeaza. Ciulesc urechile. Asemenea acelor saltimbanci mediocri care, iluminați de o bruscă inspiratie, devin interpreți excelenți. De asta data, s-au facut de muci. Crezand ca au de-a face cu niste turme gregare ce pot fi manipulate, au tăbărât peste protestatari, dar au luat-o frumos in freză. Doi aventurieri profesionisti, deghizați cu ingeniozitate in salvatori. Doua capetenii de „secte”, pe care nu ii putem numi politicieni romani, fac jocul Ivanilor. De aceea, au fost nu doar huiduiți, ci si jigniti. Asadar, s-a vazut și din Sputnik cât de mincinoasă este propaganda SOSului. Cum e sacul si peticul! Se vede cât colo ca intre aceste doua clan(t)uri netrebnice climatul este unul extraordinar de extraconjugat.

 16. „Diana Șoșoacă n-ar avea loc în spațiul public decât ca să danseze pe muzica britanicilor de la Pink Floyd”

  The lunatic is on the grass… Diana Sosoaca e mai mult decat lunaticul inofensiv in fond.
  Diana Sosoaca e corupta. Speculatiile si teoriile conspiratiei imbinate cu fantezii personale o denota drept persoana cu mintea in gradina florilor raului. Iesirile ei din matca sunt marca ei personala fiind manata exclusiv de manie. Raspunde celor pe care ii intalneste pentru ca nu se poate infrana. Mintea ei este preocupata de exactarea celor care i-au gresit prin a-i aparea in cale.
  Atunci cand esti tanar si nu reusesti in meseriile presupunand stiinte si logica, mergi sa te specializezzi in speculatii, filozofii, plimbatul dosarelor. Diana Sosoaca cea de acum, tot asa va aparea si in viitor, iar aceasta este lumea ei.
  Diana Sosoaca nu va concepe sa se aseze la o masa si sa aiba vreun proiect personal creat de ea insasi vreodata. Diana Sosoaca nu stie sa finalizeze nimic pentru ca este preocupata doar de actiuni care sa n-o solicite dincolo de un raspuns initial. Diana Sosoaca nu are miez, nu are consistenta, nu este disciplinata, este dezorganizata, inconsecventa, se complace si deja este stresata stresandu-ne si pe noi, pe ceilalti.
  Diana Sosoaca nu respecta pe nimeni in afara lui Putin detinatorul de putere absoluta. Eu personal nu o simpatizez.

 17. Ilie Stoian ,prin felul cum îți prezintă mâzgăleală de articol ,procedezi fix că Diana Sosoaca care tot ce face e de inspirație USR-ista,Partidul TENIE despre care nu vorbești pentru că ești Sosocar .
  Sosoaca in București și aiuritul ăla din Timișoara au „colaborat” cu voi „progresiști” tot pentru capital electoral, doar vreți să credem că ati făcut-o de dragul fermierilor.
  Hai mă!Du-te unde și-a dus Mutu Iapa!
  Norocul nostru e că atât AUR cât și SOS nu vor ajunge niciodată la guvernare cum ați ajuns voi USR-istii Partidul TENIE(o să mai repet treabă asta) dar în Parlamentul European o să intre cu brio,îți spun eu,românii o să-i trimită acolo din răzbunare și asta pentru că voi”progresiștii” ați transformat UE dintr-o speranța în balamuc total la care cei din lumea reală se uită cu spaima și frica !
  Îl citezi pe Mirel Palada pentru că îți convine sondajul lui,mie îmi place de Mirel pentru că a sifonat rău de tot un USR ist-Partidul Tenie ,pe
  Gotiu într-un studiou de televiziune și mie mi-a plăcut și de atunci Mirel e favoritul meu!
  Mai nici telefonul nu vrea să scrie Gotiu îl scrie Hoții așa că dacă apare Hoții e de la telefon!
  Deci le Euro AUR pe primul loc,plus SIS va face jumate din ce vor românii,din răzbunare!
  Partidul TENIE evUSR!

 18. Mitingul avortat din Piața Constituției reprezinta crucea pusă definitiv pe „experimentul Șoșoacă”.

  De acum, tânără grațioasă și suplă, care se vroia balerină – evident in sens politic – este readusă (cam tardiv) cu picioarele pe pământ și va fi subiect de justificată ridiculizare, atunci când va mai îndrăzni să scoată capul în lume.

  Nici bădărania, pe care a transformat-o în imagine de marcă, nu o va mai ajuta.

  Amin!

 19. Voi „Cotidianul” , ca toata presa sistemului vostru ‘ticalosit” (dupa Basescu), cum ati putea scrie altfel ?

 20. O minoritara face jocul rusiei. Madama trebuia sa reprezinte etnia ei, daca tinea la ai ei, nu sa vorbeasca in numele poporului, a majoritatii. Cat de idiot trebuie sa fii sa votezi unealta lui putin?

 21. Ăștia care-i mușcați de 🌈 pe AURari și pe 🐳 ȘoȘo, VOI CU CINE VOTAȚI ?
  Iliuță, TU CU CINE VOTEZI ?
  Hai sa va văd, buey 🌈ajoșilor !
  măRog…🤣

 22. Comentez aici desi marturisesc ca nu am citit articolul si nici nu intentionez. Dl. Stoian este un fanatic USRist si ideile sale progresist-globaliste strica orice bruma de credibilitate a scrierilor sale.

 23. Mă, voi ori sunteți foarte proști, ori foarte ticăloși.. Mă grav e că aveți impresia că ceea ce serviți este înghițit, crezut de cei cu mansarda mai mobilată..

 24. Dacă am trăi într-o Românie eficientă și fericită, USR n-ar avea loc în spațiul public decât ca să danseze pe muzica britanicilor de la Pink Floyd

 25. Sosoaca si Simion vor sa fie un fel de Vadimi, cu diferenta ca nu pot fi la fel de inteligenti ca el.
  Adevarul este ca au gasit destui idioti care sa-i aprecieze si sa-i aplaude……[Rumburak]

 26. Ilie Stoian ,USR-Partidul Tenie îmi place traba asta atât de mult, pentru că în sfârșit s-a găsit o comparație pentru USR , am trecut-o pe telefola la captura de ecran.
  Nu ai o poza de-a ta, să-mi trimiți?
  Vrei să-ți pun poza la mine in ferma de MANGALITA!

 27. Diana Sosoaca le sta-n gat stapanilor care te platesc, Iudo!
  Probabil ca in locuinta unde stai nu exista culoarea rosie ca e a comunistilor, nu-i asa? Ei au inventat-o dupa logica (de fapt anti-logica) articolului.
  Daca unu’ pe care-l urasti zice ca 1+1=2, atunci schimbi discursul si zici ca 1+1=5.
  Diana Sosoaca nu are nici un amestec in protestula acesta, dimpotriva – ca la Radio Erevan… – a cedat locul protestatarilor; de ce s-ar fi dus acolo?
  Da’ cred ca e greu sa procesati, articolul e plin de aroganta, ciuda, josnicie si prostii.

 28. MIORITA,draga ,de unde o cunoști așa bine pe Diana SOS?
  Am eu o bănuială…
  E vorba de Partidul TENIE.

 29. Nea Ilie, religia „autorității” se bazează pe iluzia și falsitatea conform căreia unii sunt Maeștri, care pot stabili dictate arbitrare, care nu sunt bazate pe Moralitate și sunt impuse violent, în timp ce alții sunt Sclavi care au „obligație morală” de a se supune dictatelor arbitrare stabilite de Maeştri. Asta ESTE CREDINȚA VOASTRA în „autoritate”. Nu există în Realitate, este o Iluzie, este o construcție mentală a unei Minți dezechilibrate și a unui Psihic dezechilibrat. Și cea mai mare manifestare a acestei religii universale numită CREDINȚA în „autoritate” este Politica. Statul este o bandă de hoți în general – cei mai imorali, imbecili și fără scrupule indivizi din orice societate, susținuți de Minți dezechilibrate, prizoniere ale sindromul Stockholm.

 30. Așa SISTEM ,așa SCULE!CE SA PRETINZI DE LA NISTE CIRCARI, INCOMPETENȚI ,IMPOSTORI,SABOTORI,decât deturnatri,batjocuri, minimizari,manipulări ieftine.Ceia ce nu
  innteleg ăștia e Ca Protestatarii fac asta din cauză că le.a ajuns cuțitul la os ei își căpătuiesc pâinea muncind cinstit ,ne dau la toți să mancam. Ca Sistemul i.a falimentat e pentru că îi vrea FALIMENTATI sa nu existe, sau sa fie la cheremul lui.Daca nu au obținut rezultatele supraviețuirii decente onest în piața ,,că e DEMOCRATIE,,o vor face in alte feluri ,s.or descurca ei cumva,problema e Ca in secolul 21 In Romania au rămas la putere,aceiași retrograzi, îngâmfați,grandomani,jefuitori incompetenti si aroganți care nu te lasă să trăiești prosper decent și liber și te trag in jos cu toate mijloacele și tertipurile care te mențin un ins fara semnificatie,practic te PARAZITEAZĂ nici când muncești din răsputeri să ți câștigi painea demn și onorabil nu ai voie și asta NU.I NORMAL E (editat) 🖕😁

 31. Bisisica Șoșoacă ramane oaia neagra a pooliticii romanes,votata de (editat) din Iasi cu AURolacii

 32. Dau din fleancă uSE🌈icii, PeNeLeprele, piZedeii.
  Da’ n-au 🌈ajul să spună cu cine voteaZă ei…
  Că doar ai lor au transformat România în Colonie Eșuată cu peste 160 miliarde coco datorie externă.
  Tipic pentru această adunătură de foști și actuali CIRIPITORI, trimiși de comuniști să facă 2 perfecționări la CEPEcaca.
  Sau să frece menta prin Statul Major al Gărzilor Patriotice Tulcene.
  măRog…🤮
  [● RomBorKaK-UrKaK BuimaK-RomBorKaK ●]

 33. Nea Cornele, mata esti un om onorabil, de ce dai voie sa se cenzureze comentariile….
  Am scris un comentariu mai devreme si nu a fost publicat…
  In rezumat, ideile comentariului-
  – regimul a dat in balbaiala, ESTE DISPERAT….
  – A APELAT LA MANIPULATOAREA PROFESIONISTA ALEXANDREASCA, DAR SI, NEASTEPTAT, LA PALADA, MARELE SONDOR…
  – CE S-A INTAMPLAT CU PROTESTUL: A FOST REPRIMAT LA CONSTANTA SI SIRET SI MANEVRAT, DETURNAT LA AFUMATI. PROTESTATARII, TOTI DE BUNA CREDINTA….DAR MANIPULATII (CACIULA ALBA SI ALTII)…
  – DACA IESI IN STRADA SI FACI UN SONDAJ INTENTIA DE VOT, CREDIBILITATE ESTE DE PESTE 90% PENTRU SOSOACA….
  Daca publicati comentariul, mai revin….

 34. daca Sosoaca/SOS este iepusaul care trebuie sa ”echilibreze” procentele unora in declin si sa scada procentul altui partid in ascensiune, atunci pot crede ca va fi ajutat chiar sa intre deci peste 5%, dar sub 10%. Ce face un astefel de partid in Parlament? Doar isi „ridica” atmosfera sa nu se plictiseasca televiziunile anuntand „scandal”…Nici macar USR cu peste 20% n-a mai reusit sa initieze o motiune de cenzura, iar decorticatii sunt in extaz ca le-o zice Sosoaca, ei si!!!. Daca ea era inteleapta ramanea in sintagma lui „U”-nirea din AUR, dar ea este DEZBINAREA, isterizarearea prin urlete, poate nu stiti, dar se spune ca psihologic vorbim tare cand avem sentimentul ca suntem departe de interlocutor. Se simte departe presupusii alegatori. Rezoneaza cu o parte a societii pt ca guvernantii si Justitia au ocolit drumul si astfel oamenii se simt sustinuti atunci cand ea citeaza o lege pe care Justitia nu vrea sa o vada desi este platita regeste. Vreti o schimbare votati masiv intr-o singura directie care singura sau in alianta ar da o majoritate. Actionati rational/logic nu emotional asa cum ati facut cand l-ati votat pe Basescu.

 35. Când sunt scoşi securiştii de la naftalină, în special înainte de alegeri, ca să pună tunurile pe câte cineva, înseamnă că avem de a face cu un patriot, iar persoana respectivă merită votată.
  Apropo, a reapărut şi (editat) de Florin Călinescu pe la tv să-şi dea cu părerea…

 36. Ma amuza presa din Romania: nimeni nu are nicio problema cu penalii si coruptii psd-pdl-USR, dar au ceva cu opozitia.
  Ce democratie sanatoasa, ce presa sanatoasa!

 37. Singura posibilitate pentru goymi ,de a arata ca asa zisii politicieni din Ro , nu-I reprezinta , este aceea de a nu merge la vot .
  Nu uitati ca (la ultimele alegeri a cistigat noul psd ) iar werner a incalcat Constitutia si i-a pus la conducere pe usr…..
  Faptul ca doamna sosoaca va cheama la vot , este foarte, foarte dubios (stiind ca voturile se fura ) .
  Mergind sa votati pt sosoaca ,practic , veti vota pt usr / pt pd / pt udmr / pt pnl / pt aur si noul psd . Pentru ca voturile lui sosoaca , vor fi furate si redistribuite catre aceste partide .

 38. Nea Ilie, cind dta vei avea acelasi numar de voturi intro confruntare electorala, ai voie sa critici. Acum clar, Sosoaca a luat leapsa…, dar… Citi politicieni nu fac si gafe sau miscari gresite?

 39. Ilie Stoaian, fatalaule cu 120.000 de securisti ce papa anual 4,5 miliarde de euro orice politician care nu este omul lor este scos prin toate mijloacele din joc. De exemplu tu, soparla SRI esti platit s-o denigrezi pe Diana Sosoaca in paginile Cotidianului.

 40. dupa cum spune
  Stoian se ocupa cu impartirea cu zero…atat il duce capu!

  -ceva de aurelian pavelescu-pntz?

 41. Serviciul OCHIUL si TIMPANUK (SRI)….nu doarme,el vegheaza la linistea intregului popor !.
  Asa arata un SABOTAJ organizat si condus de mareata SECUTITATE actuala !.
  Nea Ilie de la „scularie”,nu te lasa pacalit si nu marja la subiect !…totul a fost LUCRATURA .

 42. Simplu ca Buna-ziua, SeMe Yon si ShoshoTROACA sunt doua GOARNE ale Securitatii extrem de zgomotoase si DOUA KATIUSE Comintern, „ambii doi” „patriotarzi” de joasa spetza, de esenta NATIONAL-COMUNIST-LEGIONARA!!!

  Securitatea a organizat special pentru cele doua specimene aceste proteste despre care am facut de la inceput toate specificarile necesare, inclusiv exemplul cu „fermierul” patron al „Fermei Geto-Dacilor” Securitatii…Am formulat in acest mod intrucat doru popescu APATRIDUL ALOGEN ATEU a „demonstrat radacinile istorice ale republicii bolsevice” si astfel ale Securitatii!!!

  SCLAVETII SOVIETICI din HAITE il ataca pe autor ca fiind USERIST si deci „orice ar spune e fals”, dar cand eu ii demasc pe PROFI BOLSEVICI care se dedau aici „mari istorici” si „mari analisti” ca maltrateaza REALITATEA in mod PARTIZAN-BOLSEVIC, sunt de cu totul alta abordare, „nu conteaza dosarul”, important e „adevarul”!?

  Stoian greseste sub alt aspect, ShoshoTROACA si facatura ei de SOS CU RANTASH au un PROGRAM, „programul lu Rasputin” primit de la ambasada sovietica si tradus de „istoricii legionari” ai facaturii…SeMe Yon dupa ce a primit cateva maciuci in tartacutza a lasat-o mai moale cu Codreanu-Zelensky, Antonescu si Rasputin, ba chiar a renuntat la SECURISTUL-LEGIONAR Calin file din poveste Georg Escul…ShoshoTROACA are doua puncte principale in agenda, in afara PROPAGANDEI SOVIETICE si ANTI-STATUL SUVERAN Ucraina, ATACAREA Psd si ATACAREA Aur! Vrea ca toti CEAUSISTII SCLAVETI SOVIETICI doar SCHIMBAREA GARNITURILOR, structural totul sa ramana
  BATUT IN CUIE…

 43. Bă, stoiene, dacă protestatarii SPONTANI încearcă să intre în oraș ca să ocupe piața centrală AȘA CUM LE PERMITE LEGEA, li se spune (di la Organili guWernamentale COMPLET ILEGITIME) că nu au voie, pentru că nu ar fi obținut anterior permisiunea scrisă di la… Organili, bine-‘nțăles!
  Da’ dacă Șoșoaca cu gruparea ei politică obține anterior permisiunea scrisă di la… Organili, bine-‘nțăles… pentru o demonstrație în piața centrală, adică SPAȚIUL NECESAR unde atunci au unde se duce protestatarii respectivi (anterior BLOCAȚI) atunci nu mai sunt SPONTANI, că nu vrei tu, juvete mincinos?!
  Șoșoaca e „un soldat disciplinat” (chiar dacă-i scoți tu – ei – caracterizări ca „de un ridicol absolut și de o lipsă de substanță rar egalabile”) a’ grupării ei politice, și face ce este nevoie pentru a o scoate în evidență, în societate.
  https://www.youtube.com/watch?v=NOIxac4zDKI&list=PLC460830FB5EAB9D4&index=13
  …și A IEȘIT ÎN EVIDENȚĂ, în societate, și ARE „PRIZĂ” în societate, da’ ai ajuns tu, NIMICULE, să-mi citezi din bătăușu’ Palada, bă? Din unu’, șpăgar juridic, care trebuia să fie de mult timp în pușcărie?! Tu ești „de un ridicol absolut și de o lipsă de substanță rar egalabile”! DISPARI! …așa cum ți-am mai spus în repetate rînduri……[Rumburak]

 44. Cum explici faptul că in sondajele prezentate de acoperiții din presă, ai un pesede pe primul loc.. Cum explici de se vorbește de prezidențiale unde ai avea de ales intre doi ciorditori, tuciurii,. agramați și infractori ? De ce trebuie să faci ceea ce ți se IMPUNE, induce ?? Aceste canale ”de știri” există inspre formarea de opinie, de influențare a boului turmentat ortodox care niciodată nu știe cu cine trebuie să voteze..deci i se zice..

 45. Nea Stoian, stai monser linistit, aseaza-te la loc in cada.
  Lasa vrajeala, totul merge dupa plan.
  Miss Piggy e userista acoperita (vezi facebook-ul ei din 2019), misiunea ei, misiunea ta si a tuturor colegilor vostri de UM este sa compromiteti rezistenta anti globalista.
  Daca veti reusi vedem noi la alegeri.
  Si nu ma refer la ale noastre ca noi nu contam, ma refer la alegerile din USA si UE de Vest.
  Hai pa si te pupa dulce sanchi inamica ta Miss Piggy.

 46. Deturnarea manifestatiilor fermierilor si transportatorilor a functionat cu succes. S-a “negociat” cu oameni apropiati de guvern, s-a semnat de primire o lista de revendicari, nicidecum nu s-a asumat din partea guvernului ca acestea vor fi rezolvate, granele ukrainiene (amerikane de fapt) circula din nou libere, s-a aburit si revendicarea privind preturile la RCA, iar Sosoaca si liderul AUR au fost facuti sa pice prost. Ce de realizari! Scor PSD+PNL versus vointa poporului: 1 – 0. 😡🤬

 47. Ilie e un biet mercenar al presei vandute intr-un stat esuat. Problemele lui si ale postacilor cu un singur neuron sunt fricile globalistilor de Rusia si nationalism.

  Bai marioneta, poti sa lovesti cat vrei in Sosoaca si Simion, se vor naste mereu romani cu demnitate care vor vota cu patriotii. Deocamdata sunt multi tradatori ca tine, dar multi, printre care si tu, veti ajunge sa lingeti unde ati scuipat. Mai discutam…

 48. Bramburak-u iese la atac in mod ticacalos cu alta identitate, incercand sa TRANSFERE, de la securistoidul anchetator de opinii care i-a fost IDEOLOG si FINANTATOR de FACATURA POLITICA lu COMINTERNISTU DE FAMILIE Del Ponte la Stoian, TARELE MORAL-CARACTERIALE ale securistoidului bataus!!! Bramburak e un MarGealat al lu Rasputin, aici fiind de gasit explicatia „saritului in ajutor”- vorba unei alte variante sovietice, tomlin -lu ShoshoTROACA RASPUTINOIDA!!! Totul se leaga asa cum „atrag atentia, NU O DISTRAG” de ani de zile in CRUCIADA mea cu INSTITUTIA GENOCIDULUI si SLUGILE ei din viatza reala si de pe forum!!! Toti PROFI in DIVERSIUNI…

 49. Domnule Ilie Stoian,faci o mare confuzie ! Majoritatea romanilor care nu vad cit de mult isi bat joc toti politicienii de ei ,nu reactioneaza in nici-un fel ,indifert cit simt pe pielea lor, sau li se spune de cite unul sau altul mai curajos si cu dragoste de tara si popor. Efectiv dorm linistiti in galosii lor ,si ii dor undeva, de tot ce sa intimplat cu tara asta vinduta aproape toata strainilor ,sau de milioanele de romani care au plecat din tara ,ca sa-si gaseasca un loc de munca.Ma intreb de multe oridaca nu cumva sintem un popor de masochisti, care ne face placere sa fim chinuiti de toti smecherii care sint in politica romaneasca.Asta este motivul pt. care nu vedem ca in alte tari nemultumirea romanilor ca sa iasa in strada cu milioanele si sa se manifeste impotriva celor care isi bat joc de tara si de ei.Nici in 1989 nu s-ar fi intimplat nimic ,daca nu interveneau forte dinafara tarii.Indolenta si frica romanilor o stiu foarte bine si politicienii,din acest motiv fac fara nici-un pic de frica tot ce vor ei.Somn usor dragi romani !

 50. Daca liftele oportuniste misunand brownian sunt opozitia prin lipsa cronica de activitate si de muschi pe cap, ce mai e de zis?
  Poate doar feriti-va de lifte ca tentaculele lor se intind foarte departe!

 51. Bade Ilie – esti in confuzie totala! La citi eunuci avem noi in tara , cel putin Sosoaca si Simion apar pe baricade cu ouale la ei! Ce program politic cind tara e pe butuci, vinduta cu nesimtire! Ce inseamna „De fapt, femeia asta nu propune nimic în afară de scandal.”? Pai mai se poate purta vreo discutie civilizata cu cineva in gradina zoologica numita pompos parlament! Iar fermierii si transportatorii de ce nu sunt in stare sa se uneasca in organizatii proprii?In toata aceasta inclestare unde sunt politicienii cu solutii? Sunt manevre pe toate fronturile iar voi ziaristii sunteti orbi si manipulabili!Globalistii intervin doar atunci cind sistemul este amenintat! Caderea e pe verticala si inca suntem la etajul 3! Asa ca mai merge inca!Romanii in majoritate dorm inca! Liniste la galerie – nu ii treziti!Avem ceea ce suntem!
  Vom vedea la alegeri cita dreptate ai!

 52. Pe măsură ce injuriile și ofensele se îndreaptă către această femeie,de parcă ea este de vină pentru dezastrul țării,nu clasă politică alogenă și coruptă împreună cu mass-media care a jucat cum a zis politicul

 53. De ce nu au venit protestatarii in Piata Victoriei? Pai atunci, nu ar fi deranjat pe nimeni, parcati intr-o zona confortabila cu mult spatiu. La fel ca la demonstratiile cetatenilor , cind politia ii plimba prin oras pina le piere cheful si ramin fara pingele! Blocind arterele principale – asta da actiune! O greva generala pe timp nelimitat , nici asta nu ar fi rau insa cine sa ii coordoneze daca nu Simion si Sosoaca! Afara e frig si sloata si pooliticienii Romaniei se inghesuie la cantina parlamentului! „Prostimea multa ” poate sa se tavaleasca ca nu ii intereseaza! Doar Simion si Sosoaca au iesit!

 54. @Charlie
  Nea Cearli, nu vrei domne niste poze din 2019 de pe FB febletei tale Miss Piggy?
  Hai, chiar nu vrei?
  Nu?
  De ce?
  Nu trebuie demascata userista acoperita Miss Piggy?

 55. Articol zero. Sosoaca are o diploma universitara, mai, @Stoiene-n cap inexistennt!

 56. Raul acesti tari sunt cei 120.000 de securisti aflati in slujba OMK care sunt platiti regeste cu 4, 5 miliarde de euro anula de la Bugetul Statului pentru a distruge complet Romania. Si fermierii romani sunt o tinta importanta deoarece se doreste falimentarea lor iar pamanturile lor sa fie cumparate de oamenii de afaceri occidentali. Asta-i miza pentru care serviciile de forta ale statului roman nu lasa sa se desfasoare acest protest al fermierilor si-si tot baga coada. Ce firme straine au cumparat masiv pamant in Ucraiana? Controlezi sursa de hrana a unui popor, faci cu el ce vrei dupa aceea.

 57. …si totusi, fara program, doctrina si organizare in teritoriu partidul nu exista…asta face diferenta intre aur si sos…nu va da putin de gandit?…sosoaca a fost mare admiratoare a codrutei si a macoveicei…s-a inscris in usr si, cand a simtit lipsa oportunitatii de parvenire in acesta, si-a schimbat brusc doctrina, a trecut de la lgbtxfmrpart la conservatorism, principii, familie, religie…probabil cei care-si carsa balele pe aici habar nu au de ce a plecat sosoaca, dupa ce a ajuns senator pe listele aur…ia sa vad, stie careva?…bun, pt admiratorii si sustinatorii acesteia, printr-un exercitiu de imaginatie…inimaginabil, ajunge sos la guvernare!…cu cine, cu ce, ce va face?…ce asteptari aveti de la onor partidul fara program?…credeti ca o tara se conduce cu ragnete?, cu scandal?, cu ruuussiiinneeee sa va fiee!?…haideti sa va spun eu ce i s-a promis cand a batut palma cu serviciile si psd/pnl: nu vrea decat sa prinda, ea si vicele sos-adica sotul distinsei doamne- doua locuri de europarlamentari…doar atat!…am intrat si eu pe contul ei, are niste postari foarte politice, sunteti cu mine?..va doresc o zi frumoasa!…samd…iar admiratorii, felicitari!, multumim!, esti cea mai…si voi ii faceti pe sustinatorii aur prosti, inculti, analfabeti?…daca va adun anii de scoala nu ajungeti nici la radicalul dintr-ai mei…se vede dupa cum scrieti, dupa cum va exprimati, dupa inconstanta ideilor…nu va ie rusiinee!…

 58. V.ati pus vreodată întrebarea de ce trebuie sa existe religie sau o grupare a superiorilor,psihologic vorbind pentru ca se simt inferiori și atunci își manifestă frustrarea prin exces de superioritate în tot și toate in primul rand vor sa comande prin mana altora,fara sa sa facă nimic,adică să E PARAZITEZE.1

 59. Sclavetele sovietic Nicu „Fermieru” dez axon nat rollasonat acuza „deturnarea protestelor”, ignorand abject ca au fost organizate de Securitate pentru a le da nutretz „patriotarzilor” de serviciu propagandistic si in special pentru a demostra popolului ca face bine stand deoparte de…lumea dezlantuita!!! Cica scorul „PSD+PNL versus ‘vointa popolului’ 1-0”!? Nici nu mai conteaza ca a uitat
  de Usr-ul pe care-l ataca CAMARAZII din Paduri in persoana lui Stoian, de o marsavie superioara fiind identificarea FACATURILOR Securitatii si Comintern „Aur si sos cu rantash” cu „vointa popolului”!!!

  In varianta „Fermieru de la ferma geto-dacilor secu” supraliciteaza identificandu-l pe Rasputin cu NATIONALISTUL PLANETAR SUPREM
  „versus”…”globalistii”!? Ce mai, SCLAVETII SOVIETICI e cre Tino Izy fiind in stare SA RASTOARNE REALITATEA – INTERNATIONALISTII
  MARXISM-LENINISMULUI BOLSEVIC din URSS-Rasputin+China BOLSEVICA-Tzi Ohm Phing versus SUVERANISTII Lumii LIBERE in inversul ei!?

  Statul multinational(COLONIAL) URSS e „nationalist-suveranist” in tartacutzele mustind de dogma MARXIST/BOLSEVICA/NAZISTA a SCLAVETILOR SOVIETICI specializati in VRAJELI PROPAGANDISTICE…Putea STALINISTUL ORDINAR Rollasonat sa nu intervina de partea CAMARADEI SOVIETICE ShoshoTROACA?

 60. Problema cu aceasta femeie (Sosoaca) e ca ea are alta agenda (interese) decat cea pe care o striga si acest lucru nu e sesizat de cei care o lauda.
  Sosoaca e un steag FALS.
  Lucrul asta se vede clar din aceea ca distruge toate ocaziile (manifestari, proteste, dezbateri in Parlament) in care unele teme de interes national pot fi clarificate, vazut cum pot fi rezolvate, de catre cine si cine se face vinovat dar intervine ea si le bruiaza intr-un fel sau altul.
  Dar si atunci cand sunt evenimente de rasunet, importante pentru tara pe care unii, implicati, vor sa le rezolve apare ea sa preia conducerea lor si astfel sa se afirme. Mai mult sunt unele subiecte imp pt tara pe care ea le duce in derizoriu si de multe ori pare sa joace in favoarea lui Ciolacu.
  Iar cea mai mare diversiune e punerea lui Simion in aceeasi oala cu Sosoaca, ca sunt la fel de circari, de scandalagii. Nu sunt. Sunt diferiti dar securistii vor sa-i prezinte la fel ca sa-l compromita pe Simion – adevarata tinta.
  Simion promoveaza temele lui si n-a incercat absolut niciodata sa i le umbreasca pe ale lui Sosoaca, asa cum face ea. Sosoaca reprezinta un pericol f mare pt ca nu e usor de depistat si pt ca prin ceea ce face poate induce in eroare o masa de votanti destul de mare, carora le pasa de tara, atrasi fiind de temele ei false.

 61. USR, AUR, Shosho nu sunt subiecte, iar Pink Floid nu face muzica de dans. In rest, un articol excelent, nu spune ceva.

 62. SCLAVETELE SOVIETIC „g” e un alt ALCHIMIST al Securitatii si Cominternului care RASTALMACESTE GROBIAN REALITATEA, victimizandu-l pe galeristul analfabet SeMe Yon exact pe aspectele cu care adeptii lu ShoshoTROACA le reclama, „represaliile” Securitatii!!!

  Cat imi displace AGENTA SOVIETICA in legatura operativa a ambasadei URSS si totusi, NU POT SA NU RECUNOSC ca NU ARE NICIUN ACCES
  la televiziuni si stim cine le patroneaza, in timp de „galeristul” AGENT SOVIETIC este „desenat/incrustat” pe sticla, iar faptul ca nu prea reactioneaza la dragalaseniile lu Shosho tine nu numai de incapacitate, fiind depasit decibelic si neuronal, dar e si rezultatul imposibilitatii unor replici credibile la ADEVARURILE camaradei sovietice!!! Pentru ca in afara de mine pe SeMe Yon il caracterizeaza excelent exact febletzea lu STALINISTA Rollasonata…

  Intr-un singur punct are „g” dreptate, cei doi „patriotarzi” combat sub un „steag fals”, cu aceleasi culori, doar carpele fiind diferite calitativ!!!

 63. …tomlin si comicul vestit al ecranului, luati-va pastilele…incercarile voastre jalnice de a duce in derizoriu un subiect de discutie sunt puerile!…marele jucator pe burse si fonduri de investitii spune ca astea nu sunt subiecte, desi, de cate ori se iveste ocazia, posteaza la greu…iar comicul, in stilul care l-a consacrat, tot pe aratura!…totusi, intrebare valabila pt toti gica contra, care sunt argumentele irefutabile-paracioase mici, nu va ganditi la prostii!-pe care le puteti aduce in sprijinul acestei afirmatii?…hai, ca puteti, ati rupt astazi conturile aur si sos!…

 64. …:-)…guvidul acmuscat momeala, si este de prim an aceasta forma de manipulare…ce am vrut sa demonstrez, educatie sumara, manipulare de an intatai…prosti, dar multi!…

 65. daca facea miting Drula si Ciolacul ,taceau postacii de nu se mai opreau,caci nu veneau decat mortii de pe listele electorale

 66. diana cred că a realizat că încă nu are partid sau dacă vreți că partidul e ea și doar ea, e doar ea de pe fb și atât

  ce ea nu face ce ea nu organizează nu se întâmplă.

  dacă va fi în stare să trecă peste asta , peste statutul de one man show de one man party poate că va intra în parlament prin ea și nu pe listele altora.
  diana are nevoie de un organizator de un coordonator de partid organizator care se pare că nu poate fi ea deoarece ori ea e prea ocupată de șoșo show ori nu se pricepe ori amândouă. diana n-a vrut să se integreze în coordoanarea din AUR deoarece crede că poate și fără. s-a vazut că nu poate.

  iar ăsta (crearea unui mecanism de organizare și coordoinare care să se ocupe de logistica mișcării fanilor de colo colo) e un pas mare pas pe care Simion și cei din spatele lui l-au făcut.
  și nu cred că simion singur e responsabil pentru acest pas, cred că cineva sau ceva i-a deschis pârtie și i-a facilitat adunarea cu hahaha “like minded people”.
  dacă același lucru i se va întâmpla și lui șoșo (remarcați rolul pasiv al lui șoșo în acest curs al evenimentelor) ea va depăși stadiul actual de Angi care se încurulește în parlament și atât, dacă nu , ….. nu

 67. Și da temele :
  ieșirii României din Uniunea Europeană, cu consecința logică a necesității
  creării a unei Uniuni Balcanice,
  a stopare a oricărui sprijin pentru Ucraina și
  al apropierii de Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și în general al aproprierii de BRICS

  Sunt o mega agendă electorala un proiect politic generațional pe model Brexit – take back control.

  Singura întrebare e daca Diana are echipă politică, economică și de comunicare care să se ridice la înălțimea provocărilor ce ar fi generate de implementarea unui asemenea proiect.

  Nu zic că e un proiect bun sau rău și de ce fac asta ?
  Deoarece dacă AfD ar câștiga un Germania a declarat deja că va retrage Germania din UE și tare sunt curios cum ar arăta o UE fără banii nemților ?
  Nu cumva ca o uniune balcanică, nu zic da spui.

  PS tot pe teme Șoșo – Varufakis – Putin
  Rusia n-a colapsat după sancțiunile G7 deorece titlul tezei de doctorat a lui Putin este …… știe cineva ?
  Ei exact asta a făcut Rusia post sancțiuni, și-a manageriat perlele coroanei într-un context economic ostil
  Dovadă clară că Rusia a avut un plan și aparent cel ce l-a făcut a fost mai aproape de adevăr decât cele țesute de armata de think-tankuri care alimentează cu venin “lumea vestică”.

 68. …pt laur22…vezi de ce ai nevoie de batrani in partid?…daca mai sunt si arieni, cu atat mai bine!…acum, indiferent de cine sta in spate, conteaza enorm de mult inaintasul si mai mult de-atat, crezul acestuia in cauza…in momentul in care obiectivele purtatorului de stindard sunt egoiste, personale, iar el este robul unor orgolii nemasurate-si necultivate-poti sa fii mama eminentei cenusii, nu ai ce sa faci…cam asta este sosoaca-si nu ma refer la eminenta cenusie-nu are decat interes personal, meschin…daca-i citesti declaratia de avere vei realiza un lucru extrem de dur: inainte de a ajunge senator pe listele aur facea foamea!…si da, ai dreptate!…infatuarea celor care se reclama a fi politicieni pe cocioc ii impiedica sa gandeasca in perspectiva…plus prostia…plus lipsa de educatie…plus lipsa de experienta…ciocoilacul a avut o covrigarie pe care nu a fost in stare sa o mentina pe linia de plutire, a intrat in insolventa, neplatind statului datoria de peste 10000 euro…si vrea sa conduca tara?…o gluma proasta!…la butoane sunt oameni care nu au facut sau gestionat neam de neamul lor un buget, de aici si datoria externa imensa…ei isi imagineaza ca bugetul este un sac fara fund, ca se pot urca in avion, elicopter, cand li se nazare…nu se gandesc la costuri…nu fac socoteli, au fost corigenti la aritmetica!…sa luam, de ex, aderarea la ue si nato!… iei o foaie de hartie, trasezi o linie pe verticala si faci capul de tabel…in stanga, beneficii…in dreapta, pierderi…toate exprimate in bani!…daca ati avea acces la cifre, v-ati sinucide!…ne spun oficialii ca, de la accederea in ue au intrat in tara peste 80 miliarde euro, fara sa scada contributia, de peste 30…stiti cat s-a escamotat din cocioc prin conditiile impuse?…peste 3000 de milarde!…stiti cat a fost parandaratul pt tradatori?… cam 700 miliarde…

 69. PENTRU a defini PATRIA … doru popescu FOLOSESTE doar DEFINITIA cea NAȚIONALA si PAMANTEANA a NEAMULUI NOSTRU, cea a lui Tudor Vladimirescu din timpul REVOLUTIEI NAȚIONALE din anul 1821 … „PATRIA se cheamă POPORUL, iar nu tagma jefuitorilor“.

  Si de aceea POPORUL cel PAMANTEAN s-a revoltat (in 1821) doar din cauza „cumplitelor patimi ce suferă din partea unirii pământenilor boieri, cu cei după vremi trimiși domni și ocârmuitori acestui norod“ … „pesemne dumneata pă norod cu al căror sânge s-au hrănit și s-au poleit tot neamul boieresc, îl socotești nimic, și numai pe jefuitori îi numeri patrie”.
  Aceasta este definitia de ‘patrie generica’ a ALOGENULUI numit Charlie … un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … avand o credinta STRAINA (de tip semitica si razboinica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) . Charlie cel FARA Dumnezeu (inchinator la zeitati razboinice straine de acest taram) si FARA PATRIE/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat Românii cat si România …
  Ca PATRIA cea STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel NAȚIONAL si PAMANTEAN/ROMÂNESC nu coincide cu definitia lui Charlie despre ‘patria sa cea generica dar inexistenta’ ASTA NU ESTE TREABA MEA !

 70. Doru popescu NU VA CREDE NICIODATA intr-o ‘zeitate’ antropomorfa a RAZBOIULUI/Yahwe si NICI in ‘cartea sa’ cea a URII, RAZBOIULUI si GENOCIDULUI !
  SI TOCMAI DE ACEEA … doru popescu are o CREDINTA doar in NATURA (Zeita Mama/Hestia) cea Neolitica, in DZEUL (Tatal/(„*Dyḗws Ph₂tḗr”) cel MITOLOGIC (al CERULUI), STRAVECHI/PIE 3000 BC, si AUTOHTON (al GETO-DACILOR), in OMUL-DZEU al NEMURIRII CUNOASTERII UMANE (Zamolxis/cel adorat de catre GETO-DACI din anii 550 AD), precum si in OMUL-DZEU al NEMURIRII IUBIRII si DRAGOSTEI de LUME, lume si OAMENI (Iisus/cel adorat de catre GETO-DACI din anii 50 AD). Si avend CREDINTA in acesti DZEI MITOLOGICI, STRAVECHI si AUTOHTONI … doru popescu NU ESTE ATEU !
  PAGANI, NECREDINCIOSI si ATEI … SUNT doar cei care cred in zeul URII si RAZBOIULUI cules de Moise in peregrinarile sale de pe taramuri ARABICE nord africane si asiatice (Yahwe/1300 BC) !
  Ca CREDINTA cea STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel STRAVECHI si PAMANTEAN/GETO-DACIC (a NATURII, a CERULUI si PAMANTULUI) nu coincide cu definitia lui Charlie despre ‘credinta sa antropomorfa dar inexistenta’ ASTA NU ESTE TREABA MEA !

 71. PENTRU a defini PATRIA … doru popescu FOLOSESTE doar DEFINITIA cea NAȚIONALA si PAMANTEANA a NEAMULUI NOSTRU, cea a lui Tudor Vladimirescu din timpul REVOLUTIEI NAȚIONALE din anul 1821 … „PATRIA se cheamă POPORUL, iar nu tagma jefuitorilor“.

  Si de aceea POPORUL cel PAMANTEAN s-a revoltat (in 1821) doar din cauza „cumplitelor patimi ce suferă din partea unirii pământenilor boieri, cu cei după vremi trimiși domni și ocârmuitori acestui norod“ … „pesemne dumneata pă norod cu al căror sânge s-au hrănit și s-au poleit tot neamul boieresc, îl socotești nimic, și numai pe jefuitori îi numeri patrie”.
  Aceasta este definitia de ‘patrie generica’ a ALOGENULUI numit Charlie … un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … avand o credinta STRAINA (de tip semitica si razboinica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) . Charlie cel FARA Dumnezeu (inchinator la zeitati razboinice straine de acest taram) si FARA PATRIE/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat Românii cat si România …
  Ca PATRIA cea STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel NAȚIONAL si PAMANTEAN/ROMÂNESC nu coincide cu definitia lui Charlie despre ‘patria sa cea generica dar inexistenta’ ASTA NU ESTE TREABA mea sau a NEAMULUI nostru !

 72. Doru popescu NU VA CREDE NICIODATA intr-o ‘zeitate’ antropomorfa a RAZBOIULUI/Yahwe si NICI in ‘cartea sa’ cea a URII, RAZBOIULUI si GENOCIDULUI !
  SI TOCMAI DE ACEEA … doru popescu are o CREDINTA doar in NATURA (Zeita Mama/Hestia) cea Neolitica, in DZEUL (Tatal/(„*Dyḗws Ph₂tḗr”) cel MITOLOGIC (al CERULUI), STRAVECHI/PIE 3000 BC, si AUTOHTON (al GETO-DACILOR), in OMUL-DZEU al NEMURIRII CUNOASTERII UMANE (Zamolxis/cel adorat de catre GETO-DACI din anii 550 AD), precum si in OMUL-DZEU al NEMURIRII IUBIRII si DRAGOSTEI de LUME, lume si OAMENI (Iisus/cel adorat de catre GETO-DACI din anii 50 AD). Si avend CREDINTA in acesti DZEI MITOLOGICI, STRAVECHI si AUTOHTONI … doru popescu NU ESTE ATEU !
  PAGANI, NECREDINCIOSI si ATEI … SUNT doar cei care cred in zeul URII si RAZBOIULUI cules de Moise in peregrinarile sale de pe taramuri ARABICE nord africane si asiatice (Yahwe/1300 BC) !
  Ca CREDINTA cea STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel STRAVECHI si PAMANTEAN/GETO-DACIC (a NATURII, a CERULUI si PAMANTULUI) nu coincide cu definitia lui Charlie despre ‘credinta sa antropomorfa dar inexistenta’ ASTA NU ESTE TREABA mea sau a NEAMULUI nostru cel stravechi !

 73. apatrid, apatrizisubstantiv masculin
  apatridă, apatridesubstantiv feminin
  apatrid, apatridăadjectiv
  1. (Persoană) care nu are cetățenia niciunui stat. DEX ’09

  Dar tu Charlie … unde te-ai nascut ? carui neam apartii ? carei religii apartii ?
  Neraspunzand nu poti sa te revendici din neamul nostru cel pamantean românesc (URAND spiritualitatea cea NATIONALA româneasca, urand GENIILE, ELITELE, EROII, MARTIRII nostri, precum GENIUL neamului NOSTRU/Mihai Eminescu !), nu poti sa te revendici din ROMÂNIA cea straveche (avand URA FATZA DE ROMANIA) si nici nu poti sa te revendici de la credintele noastre cele stravechi de pe acest taram (URAND atat cunoasterea/STIINTA umana cat si IUBIREA cea crestina dintre oameni). Adica esti DOAR un corb VOPSIT care ar vrea sa se dea drept român din ROMÂNIA. Dar, NU POTI, NECUNOSCAND nici macar Constitutia ROMÂNIEI !

  Asa incat, oricat te-ai stradui sa afirmi neadevaruri … eu tot ROMÂN pamantean (pana la a cincea generatie) RAMAN !
  Asa incat, oricat te-ai stradui sa afirmi neadevaruri … tu tot STRAIN NEpamantean (NEromân si ANTIromân) RAMAI !

 74. @Stoian – pe numele tau real, numai tu stii…
  Diana Sosoaca transmite UN MESAJ, la care voi „restul lumii” = armata de inregimentati ai occidentului colectiv, nici nu va ganditi, nicidecum sa-l pronuntati…
  Spre deosebire de voi EA nu spune adevarul, EA SPUNE NUMAI ADEVARUL…..CU PRECADERE DESPRE PRABUSIREA TOTALA A ROMANIEI SI DESPRE CAUZELE ACESTEI CATASTROFE….
  Ce faceti voi ? INCERCATI SA-I ANULATI ACEST MESAJ, SA-L DISTORSIONATI, SA-L MANIPULATI….
  EPILOG: NU CRED CA VETI REUSI, DEOARECE MESAJUL A FOST DEJA TRANSMIS…..

 75. Nu va nacajiti, Diana va scoate un rezultat bun la alegeri, va intra in Parlament si va juca un mare rol in politichie! Cu sau fara vrerea voastrea….

 76. Amu’ ca vor disparea comentacii , nu mai e de actualitate subiectul, o introspectie . intre Diana si Klaus .Cine-i mai cult , patriot ? Nu vorbesc de restul , sau vreti ? Diana are Facultatea de drept . 5-6 ani de studiii , johAnnuSS UBB , 2,5 ani. Diana are vorbele la ea , Mutul la consilieri. Diana ,O Tempora , zeita vinatorii , vineaza leprele , WermeruSS doar facilitatile sibonusurile . Nu-s fan Shoshoaca , dar diferenta intre suplinitorul de la Agnita si Diana e ca de la sistemul solar la galaxie.Si apropeaux -unde au disparut @ Boul samaritean , @ gica , @ esop , etc , cei care-l pupau in ” tur ” pe ” galacticul JohAnnuSS WermeruSS JoianniSS FalsificatoriSS , din neamul lui Volksgruppe in Rumanien ?

 77. …pt un limbric…introspectie:si inainte de 89 facultatea de drept dura 4 ani, daca nu ramaneai repetent sau nu o faceai la ff… nu stiu de unde ai scos5/6 ani, exceptand exceptiile amintite…singurele vorbe pe care le are la ea: nu va ie ruusiiineeee?!?!…nu sunt absolut, dar absolut deloc fan mutul absent, dar el, ori ca il ajuta handicapul, ori ca il sfatuieste vreun consilier, tace cand trebuie, adica tot timpul…daca taceai, filosof ramaneai!…in privinta vanatorii, pt ca nu se vede padurea din cauza copacilor, tot mutul castiga!…el macar are dovezi, a vanat bonusuri, facilitati…panoplia sosoacai este aproape goala, nema lepre, doar o poza a dumneaei rostind dictonul partidului sos: nu va ie rusiineee?!?…

 78. Stoiane, îți Bati gura (pixul) de pomana. AUR și Simion vor câștiga ! Forța AUR !!!

 79. vanatorul de muste a aflat cu 1 an inainte ca tiganul si mahalagioaca lui au pierdut alegerile. Poate il lamureste cineva ca diasporezii lui nu voteaza pe listele de partid la locale si la parlamentare. Deci, inca 5 ani de poze cu telefoul si valize cu bani falsi luati de la jucarii de copii date la popor. In rest, de legionari se ocupa cine trebuie: Ambasada Izdrael si Departamentul de Stat SUA. Arma Vanatorii de Munte face pregatiri in muntii Fagaras.

 80. …vesnicul pupator de poale pesedepeneleuseriste tomlin…idiot, mereu…desigur, la locale se voteaza doar in circumscriptie, dar la parlamentare, idiotul nu se intreaba cum diasporenii au 6 locuri de parlamentari!… pt cenzori, faceam referire la un roman al unui celebru scriitor rus, neputinist….adica idiotul…si ar tre sa stie ca numai alegerile pt presedinte au loc din 5 in 5 ani…in privinta alesilor locali, acestia nu conteaza, urmeaza o reforma administrativa la nivel teritorial, avantaj aur, care nu are, nu vrea sa aiba intrucat pentru viitorii candidati, una din conditii va fi neapartenenta la vreun partid politic…revin la constatarea ingrijoratoare:daca nici serviciile nu mai gasesc sugaci decat de nivelul tomlinului, clar avem o problema de cadre!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.