Victor Ponta îi scrie DIN NOU lui Barroso

Premierul Victor Ponta i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru a-l asigura că Guvernul român va respecta decizia Curţii Constituţionale privind referendumul, relatează AFP.

„Guvernul României va respecta decizia Curţii Constituţionale” privind referendumul, subliniază Ponta în scrisoarea care are data de luni.
În scrisoare, Victor Ponta i-a transmis lui Barroso că „estimările publice evocă o participare la referendum cuprinsă între 48 şi 50%”.

„Pare foarte clar acum că pragul de 50% nu a fost atins, deci domnul Băsescu va reveni la biroul său”, declarase Ponta luni, conform AFP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.