Victorie pentru Gabriela Ruse în calificări la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a învins-o pe australianca Talia Gibson cu 6-1, 6-1, luni, la Paris, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros.

Ruse (26 ani, 152 WTA) a obţinut victoria în doar 51 de minute în faţa tinerei sale adversare (19 ani, 187 WTA).

Românca şi-a asigurat un cec de 28.000 de euro şi 20 de puncte WTA, urmând să o înfrunte pe olandeza Suzan Lamens (24 ani, 148 WTA).

În alt meci, germanca Jule Niemeier (24 ani, 97 WTA) a trecut de românca Laura Ioana Paar (35 ani) cu 6-0, 6-1, în doar 44 de minute. Laura Paar (fostă Andrei) a revenit în circuit după o pauză de doi ani.

Pe tabloul calificărilor se mai află cinci românce, Irina Bara (care o va înfrunta pe slovena Dalila Jakupovic), Andreea Mitu (a cărei adversară va fi franţuzoaica Leolia Jeanjean), Miriam Bulgaru (va juca împotriva belarusei Aliona Falei), Anca Todoni (contra sârboaicei Olga Danilovic) şi Cristina Dinu (contra jucătoarei argentiniene Paula Ormaechea).

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu sunt calificate direct pe tabloul principal de simplu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.