(VIDEO) I-a zis-o neamțului: Porcule!

Fanii lui Schalke 04, protest față de patronul abatorului unde peste 1.000 de români sunt infectaţi.

Peste 1.500 de fani ai echipei germane de fotbal Schalke 04 au protestat în faţa stadionului împotriva preşedintelui clubului.

E vorba de miliardarul Clemens Tonnies, cel care şi-a făcut averea din industria cărnii.

Pe un banner uriaş era mesajul: „Porcule! Schalke este clubul nostru!”.

Suporterii au alcătuit un lanţ uman în semn de protest.

„Domnul Tonnies trebuie să plece. Însă nu mă aştept să o facă voluntar”, a spus unul dintre protestari.

Preşedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor.

„Credem că este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o conştiinţă socială, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezintă Schalke”, a spus acesta.

Citește și

Țiriac – sau corb la corb nu-și scoate ochii

(VIDEO) Sclavie românească în Germania: „Plângeau noaptea în somn”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

10 Comentarii

 1. O fi fost scris pe undeva, dar nu in acea fotografie. De la voi suntem obisnuiti sa citim un articol despre evanghelii, iar in poza apare coperta de la Playboy

 2. Titlul este tare. Te duce reflex cu gandul la neamtul nostru parat.

 3. Mai cautati pe tv straineze, sau, inregistrati convorbirile prin telefon cu strainezia reala si va veti convinge despre porcaiala la adresa paratrantorului si guvernul liberal= trantori crizati.ro. Inca nu sunt banere afisate in strainezia cu trantorii.ro deoarece nu ai functii inalte in UE si nu reprezinta vulnerabilitate pentru a fi alesi sau numuti in satul numit Romania.

 4. Multa dreptate ai ”ochila”.
  Nici eu nu vad vreun schwein… prin aceasta poza.
  Poate inlocuieste poza…

 5. L-ati jignit personal pe mos Ion Tiriac,pentru care Tonnies e ca un fiu!(„sa iti fie rusine,Dinu Patriciu”)
  Pe de alta parte suporterii nemti ai lui Skhalke ,atinsi la constiinta,nu mai vor un presedinte care apare cu tot felul de probleme COVID in presa!

 6. Denumirea directa „Porc” nu era pe nici-o pancarda,doar obraz de porc”,fiindca o insulta directa te costa bani multi in Germania.Iar imbulzeala la acea munca,se poate intelege,cunoscand castigul de persoana cu 2000 la 3000 de euro neto.

 7. Nemtii de rand sustin romanii infectati cu Coronavirus , iar marili patriot Tiriac care de 30 de ani fura din Romania sa stranga 2miliarde , este un sustinator al acestui stapan de sclavi . Eu cred ca cu acest tip de detractor securist , 30 de ani a fost posibila jefuirea si umilirea romanilor , prin contracte de munca de rahat ce includ penalizari pentru tot felul de abateri , iar la capitolul drepturi sunt generalitati si lucruri vagi .
  Acest mare afacerist se bazeaza pe o imagine de televiziune , dar ca beneficii dupa averea lui statul roman si cetateanul include doar un patinuar si vreo doua tarlale imprejmuite de tenis . Iar asta dupa zeci de ani de neplata a impozitelor , de imobile luate cu japca statului roman , si de circul vanatoresc din Bihor la care invita o gramada de mari patroni , ce in Romania au doar lonuri si afaceri de 2 lei.

 8. „Clemens, acum e timpul să faci o excursie prin toată lumea!” e cam ca nuca-n perete relativ la cuvântul porc.
  Abatoristul plătea circa 3000/român dar bună parte ajungea la băieții șmekeri din Rromânika, prin vestitele firme tari de intermediere, d’ale noastre, care citiseră Das Kapital, cu iecsploatarea omului dă către hanimal, interpretat prin mânca-ți-aș paraiu’ dîn buzunar…

 9. Pentru toti cei care nu gasesc porcul (dar se grabesc sa scrie): video, sec. 0:17-0:19 scrie mare DU SCHWEIN!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.