(VIDEO) Panică la Urgențe. S-au trezit cu mașina în spital

Un vehicul a intrat, marţi seară, într-o sală de urgenţe a unui centru medical din Austin, SUA.

Șoferul mașinii a fost scos din vehicul inconştient şi i s-a făcut resuscitare, dar a murit la faţa locului.

Cel puţin 10 persoane au fost rănite în urma accidentului. În imaginile surprinse de un martor se vede cum oamenii aleargă prin holul camerei de urgenţă în timp ce anvelopele vehiculului continuă să se învârtă, scoţând un sunet strident

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.