Imagini cu învingătorii și învinșii

(VIDEO) Revărsare de artificii, torțe și cântece

Jucătorii lui CFR Cluj au dansat, în Bănie, după ce au câștigat din nou titlul luni seara, iar fanii au sărbătorit la Cluj.

După meci, ardelenii au ieşit de pe „Oblemenco” cu trofeul, într-un dans al victoriei care a continuat şi în autocar.

Bucurie mare a fost şi în Cluj, unde fanii CFR au sărbătorit pe străzi.

Alb-albaştrii au pierdut titlul pe care-l aşteptau de aproape 30 de ani, dar fanii i-au întâmpinat pe fotbaliştii Universităţii Craiova cu cântece, fumigene, torţe şi artificii, în faţa stadionului.

Peste o mie de membri ai galeriei şi suporteri s-au adunat pentru a-şi încuraja favoriţii, în ciuda faptului că au pierdut titlul.

„Povestea noastră continuă împreună.

#CampioniLaSuporteri
#AsaELaCraiova
#SustineStiinta”, au transmis fanii Craiovei

Imagini din tabăra CFR

Imagini din tabăra CRAIOVEI

Campioana României s-a decis pe teren

Campioni pe burta goală: „Nu suntem plătiţi din luna martie”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

4 Comentarii

  1. De ce CFR Kolozsvari nu e iubita (decit de o mina de indivizi cu mintea inceata de prin Ardeal, care nu realizeaza penibilul si ridicolul situatiei) ? La inceputul partidei : CFR, actuala „campioana a Romaniei” (!!) : 4 (patru) jucatori romani, restul straini ; U Craiova : 4 (patru) jucatori straini, restul romani !!

  2. Mai unicelularule, echipa asta este iubita doar de mai putini si mult mai inteligenti decat tine.Doar cei ca tine nu o pot iubi. Este ceva ce tu nu ai cum sa pricepi!!!

  3. C.F.Romane la Kolosvar in 1907?!?! Asta-i titulatura, o ineptie?
    Apoi, in moment critic, din nou 11m absolut gratuit, ordonat de cine altul decat arbitrul de casa hategan, mai antiroman chiar dacat celalt, Kovacs?
    Iar idiotii mai si sarbatoresc, fara pic de jena?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.