(VIDEO) Ronaldo aplaudă la propriu! Trupa lui Messi, umilită

Saudiții de la Al-Nassr, fără starul său Cristiano Ronaldo, accidentat, s-a impus fără drept de apel, cu scorul de 6-0, în faţa formaţiei americane Inter Miami, la care evoluează campionul mondial Lionel Messi, joi seara, într-un meci amical disputat la Riad.

Mult-aşteptatul duel între Ronaldo şi Messi, care au cucerit împreună 13 Baloane de Aur, nu a mai avut loc, portughezul fiind în recuperare după o accidentare la gambă.

Eroul meciului de joi a fost brazilianul Talisca, autorul unei triple pentru Al-Nassr, în minutele 10, 51 din penalty şi 73. Pentru gazde au mai marcat Otavio (3), Aymeric Laporte (12) şi Mohammed Maran (68).

Lionel Messi a fost rezervă la Inter Miami, fiind introdus în joc în finalul reprizei secunde (83).

Meciul dintre Al-Nassr şi Inter Miami a avut loc în cadrul Ryad Season Cup, un turneu amical găzduit de Arabia Saudită, care se va încheia pe 8 februarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Pi buni acum, valuaria lu’ Rolando i cu mult pestă a lu’ Messă dicăt că fiind arogant presa l-o ridicat in slăvi pi arjentinian…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.