(VIDEO) S-a dus Marcel Ciolacu la magazin să vadă ieftinirile cu ochii lui

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat un magazin din Sectorul 4 şi a constatat că cele mai mari reduceri de preţuri au fost la cartofii noi.

Cu acest prilej, el a anunțat că toate autorităţile de control vor verifica, în perioada următoare, plafonarea preţurilor la alimentele de bază.

Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele.
Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai.
Îi asigur pe toți românii că, în perioada următoare, toate autoritățile cu competențe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât prețul coșului zilnic al fiecărui român să fie redus, a scris Ciolacu pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

26 de Comentarii

 1. Castigi 10 bani la pâine si ai joci la pacanele ! Dorel sef de birt !

 2. ‘ Vizita de lucru a tovarășului Ciolacu … ‘ a fost ‘un real succes’ pentru că, obiceiurile se păstrează, vizita a fost anunțată din timp pentru a nu exista vreun individ cu o călimară cu cerneală.

 3. Din mai pana-n iunie, aia-s cartofi noi. Dupa care se lasa-n pace sa acumuleze amidon si bănuți de asemenea. Acu, să te pui cu merchandaizării politici că la magazie toți sunt vechi si noi sunt toți?

 4. Ce vrajeala sovietica murdara ! Cred ca numai un imbecil poate crede ca Coinacu avea notat pe listuta preturile vechi si preturile noi, actuale, la raft, pentru a putea face diferenta ! (ps : cred ca in poza priveste salamul din vitrina si-si zice : „Aaa ! Ia te uita, salamul asta nu are barba, ca mine !”)

 5. Tov. Ciolacu în vizită de lucru. S-a convins că trăim din ce în ce mai bine.

 6. Neam nenorocit dacă s-a dus de ce s-a dus luat la mișto,ete asa s-a dus ca să îl pupați voi în dorsal ,nimic nu va convine bine va făcea băiatul de la Ghencea de va ustura în fund ,un neam care nu știe ce vrea și de asta suntem bătaia de joc a străinilor,

 7. Ba Zica, vezi ca ursarului Marcel i-a murit ursu’ ! Daca stii sa joci si sa danzezi bine pe ce interpreteaza individul la acordeon, poate te angajeaza !

 8. Ziaristii iau de la Mega Image, ca ei sunt plini de banii, pe minciunile pe care le scriu.

 9. S-a ieftinit mustarul cu 10 bani ! Joc 10 bani la pacanele si-mi cumpăr si mici gratis ! Cu banii castigati la pacanele ! Dorel băiat de Saloon !

 10. Dar media bastinasa de ce nu-i propune d-lui PM sa faca si o vizita ‘de lucru’ in com. MATCA din jud. Galati ca sa ‘vaza’ gramezi de rosii gata culese la pret de 1(un) leu-paraleu/kg…pret dat de oferta prea mare si ioc amatori.

 11. Ursar asta e ,fratele meu alb am o pensie care ma face sa nu am grija de nimic ,spre deosebire de tine am fost 40 pe șantiere și am făcut hidrocentrale ,uzine etc ,deci ma poți pupa pe dorsal când bag lemne pe foc la semineu

 12. Se uită ca vițelul la poarta nouă ,deformatie profesională că el nu stie decât să comande la chelner.

 13. Atâtea știri despre Ciolacu încât am impresia că îl văd la pâine ,la supermarket in parc ..este peste tot Domnul Ciolacu ..o să ajungem să-l visăm….

 14. Dau bani pe carti care imi spun cum sa traiesc cat mai mult. Am pensie speciala timp cat ai tu munca si votez AUR !

 15. Culmea să faci reclamă politică din faptul că aflii prețurile a ceea ce omul folosește.. Ăsta, bulibașa pesede, o fi hrănit cu nutreț de nu cunoaște prețurile de pleacă să le vadă..

 16. Daca nu le da voie in piata obor sa vina cu camioanele sa vândă rosiile cu 1 leu kilogramul , arunca rosiile la gunoi !

 17. Radio Erevan, alimentele se iefinesc!Adevarat, dar nu toate doar cele care lipsesc!

 18. Cumpăr doua kilograme de mustar castig 20 de bani , ai joc la pacanele si ce castig la pacanele cumpăr 10 kilograme de mici . Vand mititei si ce castig pe mici îmi cumpăr un alfa rodeo !

 19. Cand trebuie laudat, trebuie sa o facem. Cand trebuie injurat, la fel. Bravo Ciolace! De ce nu a mers Johanis prin magazine? Simplu, pentru ca ar fi fost huiduit asa cum merita de fapt. Tot deazastrul actual i se datoreaza lui. Iata ca Ciolacu nu s-a speriat.

 20. Cat populism.Scarba eterna.Ba cotcodacule,te pricepi la economie asa cum s-a priceput si prostul de ceasca.

 21. Romania lui Johanis Ciolacu ti-a dat mu(ie) prin gestul lui.Ai pus botul,bravo, esti un papagal usor de prostit.

  • ‘Shit’-ule precis scrii din Sibiul regelui Cioaba ca prea esti mitocan in exprimare. Nimic de omul tau Johanis? Unde zici ca ai facut ‘scoala’? Ca despre cei 7 ani de acasa nu poate fi vorba.

 22. Bulibasa PSD cred ca a ciordit citeva salamuri de Sibiu se vede cam unflat sacoul de salamuri

 23. Parca il vedem pe analfabetul de Ce-au- Ce-au când venea in vizita pe ,,teren” unde totul era aranjat . A rămas de pomina când se cara taurul sau legumele si fructele dintr- un loc in altul. Țara era eșuată ca azi . Dar azi FSN= PCR = Grupul de la Nisa beneficiază de ajutoare financiare prin PNNR pe care mafia FSN le – a accesat in proporție de 0,65% fiindcă accesul la aceste programe nu le pot face decat cei din mafia care conduce țara. Romanii sunt curioși sa urmărească cum va reacționa SUA prin excelenta Sa Dna. Kathleen Kavalec, ambasadoarea americană la problemele apărute in cazul disidentului ,,Ursu” exterminat de SEcuritatea Romană . Dar problema gravă este ca dupa ce sărbătorim in fiecare an in Decembrie cu surle si trâmbițe victoria in ,,revolutie “ si desființarea organului represiv , SECURITATEA si a comunismului , azi dupa 34 de ani , justiția romană care este plătită de statul FSN de sorginte sovietica cu pensii speciale si salarii uriase a dat verdictul nevinovat la adresa celor doi ofiteri de securitate , acuzați pentru uciderea disidentului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.