(VIDEO) „Visul unei nopţi de vară în a 97-a gară”

Fanii lui Rapid au sărbătorit în noaptea de miercuri spre joi cu torţe, fumigene şi artificii pe noul Stadion Giuleşti, aflat încă în construcţie, împlinirea a 97 de ani de la înfiinţarea clubului.

Suporterii, aproximativ 500, au primit acceptul constructorilor, iar o parte dintre aceştia au urcat la tribuna a doua unde realizat un show pirotehnic şi au afişat un banner cu mesajul: „Visul unei nopţi de vară în a 97-a gară”. Au cântat „La Mulţi Ani”, dar şi o serie de melodii interpretate în mod constant la partidele de fotbal de galeria giuleşteană.

Clubul de fotbal FC Rapid, aflat în prezent în Liga a II-a, a anunţat, pe site-ul său oficial, că va marca aniversarea a 97 de ani de la înfiinţare prin lansarea postului Rapid TV: „Ziua de 25 iunie este cea mai importantă zi a anului pentru toată suflarea rapidistă.Pe 25 iunie 1923, la atelierele Griviţa, lua naştere o echipă care 97 de ani mai târziu, după o istorie plină de amintiri frumoase, dar şi de momente dificile, se bucură de o mare dragoste din partea a sute de mii de suporteri din toate colţurile lumii. În această zi, pe pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923, dar şi pe canalul de YouTube FC Rapid 1923, de la ora 17:00, va fi lansat Rapid TV, printr-un maraton de invitaţi, dar veţi putea vedea şi clipuri extrem de interesante”.

Clubul Rapid a fost înfiinţat la 25 iunie 1923 de un grup de muncitori de la Atelierele Griviţa CFR.

"Visul unei nopți de vară în a 97-a gară!"La mulți ani, Rapidule!

Publicată de Peluza Nord – Rapid București pe Miercuri, 24 iunie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.