(VIDEO)Cărțile din Vama Siret. Poate le trece premierul…

”Eu mi-aş fi dorit foarte mult să fiu Harry Potter şi să am bagheta şi să modific totul într-o noapte”, spunea premierul Marcel Ciolacu referitor la măsurile fiscal bugetare din ultimele luni.

”(…)Am gestionat cheltuielile. Nu se mai putea haosul care era. Măsurile trebuiau luate la prima avertizare a Comisiei, din martie”, a mai afirmat Ciolacu,  întrebat de ce nu s-a făcut o rectificare bugetară şi a preferat să aloce bani ministerelor din Fondul de rezervă al Guvernului.

La şedinţa plenului reunit al Parlamentului de marți, Ciolacu a fost abordat de liderul AUR, dar și de alți aleși ai acestei formațiuni politice.

AUR i-a oferit liderului PSD o carte „Harry Potter” şi a afirmat că a înţeles că „a luat Bac-ul mai târziu”.

„Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, a mai transmis George Simion.

 

Citeste si Cuvinte greu de reprodus! Scandalul nu e piață, ci în Parlament!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

3 Comentarii

  1. Băi ticălosule, crezi că premierul unui stat este pus să care cărţi peste graniţă? Cu asemenea acţiuni dovedeşti pe zi ce trece că nu meriţi niciun vot. Ciolacu poate fi criticat pentru „susţinerea Ucrainei până în pânzele albe”, dar şi voi aţi tăcut mâlc când a venit Zelenschi la Bucureşti. Atunci trebuia să fii băţos Simiane, şi să-l fi întrebat pe musafir cum e cu manualele de română. Numai Doamna Şoaşoacă a recţionat. Cinste ei.

  2. Ar trebui autoritățile României în frunte cu Iohanis (care dictează tot) ar trebui sa intervină la asociatul
    sau ucrainean zelenski sa elimine opresiunile la care sunt supuși romanii din Ucraina, unde au interzis studierea în scoli în limba materna a etnicilor romani, folosirea limbii române în presa și activitățile culturale!
    Iar mai nou impun studierea în scolile din Ucraina a unei istorii false în care susțin în mod ridicol ca România a invadat Ucraina, pentru a manipula și distruge adevărul istoric!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.